Filter
Master of Science ‑tutkinnot

Vertaa 2 Luonnontieteiden maisterin tutkintoa Johtaminenssa

Menestys modernissa maailmanlaajuisessa kaupankäynnissä usein riippuu ymmärtämistä ja soveltamista liiketoiminnan tuntemus. MSc Executive Management on akateeminen kurssi omistettu tutkimuksen johtamisen rooleja monenlaisia ​​yrityksiä.

MSc Executive Management on ohjelma, joka tarjoaa haastavia kursseja suunnittelun, kriisinhallinnan, johtajuus, liiketoiminnan visio, joukkueen johto ja muu osa liiketoimintaa. Ohjelman tavoitteet keskittyvät usein ydin tieteenalojen johdon maailmanlaajuisesta näkökulmasta. Nämä ohjelmat ovat yleensä hyödyttää ammattilaisia, koska ne ovat niille opiskelijoille, jotka ovat äskettäin valmistunut kandidaatin työtä. Executive ammattilaiset, jotka haluavat edetä urallaan voivat hyötyä päätökseen tämän ohjelman.

Hyödyt valmiiksi MSc johtoryhmän kuuluu uusia uramahdollisuuksia, pääsy paremmin hyödyksi paketteja, korkeampi palkka ja muut taloudelliset kannustimet. Lisäksi valmistuneet usein arvostavat enemmän vaikutusvaltaa tuloksia ja politiikkoja ja monipuolisen akateemisen pohjan muut haluamasi muutokset.

Kustannukset MSc Executive Management-ohjelma vaihtelee suuresti eri oppilaitos toiseen. Erot korostuvat ohjelmien saatavuuden ympäri maailmaa. Opiskelemaan olisi valinnut yhteyshenkilön toimielinten saadakseen tarkkoja kustannustietoja.

Uraa, jotka ovat käytettävissä valmistuneet diplomi Executive Management-ohjelma sisältää tehtävissä viestinnän, humanitaarisen logistiikan ja hallinta, kansainvälisen kehityksen virastojen, kansainvälisten järjestöjen, kansalaisjärjestöjen, ja aseellisten konfliktien ratkaisuun virastot. Periaatteet opetetaan koko opiskelemme tämän verran voidaan käyttää monissa eri vaikutusvaltaisia ​​ja johtotehtäviin.

 

Ensimmäinen askel menestykseen yksi näistä ohjelmista on ilmoittautuminen ohjelmassa. Tarkistaa valinta pätevien korkeakoulut tietokantaan alla tunnistaa opintojen joka on eniten merkitystä tavoitteesi. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa. 

Read More Read less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

2 tulosta kohteessa Johtaminen

Zurich Institute of Business Education

8 Full-Time MBA - 2018 Ranking FT.com CEIBS MBA-ohjelma tekee enemmän kuin siirtää urasi. Se on muunnostava kokemus. Se varustaa sinulle tarvittavat taidot ja tietämys se ... [+]

Opetussuunnitelma

Maailmanlaajuisessa ja jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä yritysten johtajien on oltava erittäin laaja taito. Niiden on voitava omaksua sekä globaaleja että paikallisia näkökulmia, jotka pystyvät käsittelemään monimutkaisuutta ja muutosta ja osaavat johtavaa innovaatiota. Niiden on kyettävä kommunikoimaan tehokkaasti eri sidosryhmien kanssa yhteisten näkemysten ja innostuneisuuden luomiseksi yritysten toimintaan. Toimittamalla vankka liiketoimintakoulutus ja rohkaisemalla itsenäistä ajattelua, tiimiyhteistyötä ja avointa viestintää, CEIBS tarjoaa loppututkinnon keskeisille menestystyökaluille monissa urapoluissa. Kokopäiväinen 64-luottoluokka koostuu pakollisista kursseista, yhteensä 44 opintopistettä ja valinnaisista kursseista yhteensä 20 opintopistettä. Se on suunniteltu antamaan vankka perusta hallinnan perusteet samalla tarjoamalla joustavuutta räätälöityjä ohjelmia sovittamaan yksilön etuja ja uran tavoitteita. Opiskelija voi päättää keskittyä yleiseen liiketoiminnan johtamiseen tai valita yhden kolmesta keskittymästä Finance, Marketing tai yrittäjyyden kesken. Lisäksi opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua koulun vaikuttavaan kansainväliseen vaihto-ohjelmaan maailman huipputason kauppakorkeakoulujen kanssa ja / tai kerätä kokemuksia kesän harjoittelun aikana.... [-]

Sveitsi Horgen
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
12 - 18 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Ulster, Faculty of Business and Management

MSc Executive johtajuutta enemmän kuin akateeminen koulutusohjelman ja tiedon hankinta. Se on henkilökohtainen ja ammatillinen matka huippuosaamista johtaa ihmisiä ja org ... [+]

Ohjelma

Kollektiivinen suorituskyky ihmisiä on ensisijainen tekijä menestystä nykypäivän monimutkaisessa ja kilpailukykyisen liiketoimintaympäristön. Korkeatasoisia organisaatiot tunnustavat erittäin tärkeää johtajuutta. Se on avain inhimillisiä voimavaroja ja tuottaa liiketoiminnan tuloksia. Se on keino, jolla organisaatioita turvaamaan ja säilyttämään kilpailukykynsä. Se on keino, jolla he loivat ja kaapata arvo. Korrelaatio organisaation suorituskykyä ja johtajuus on kiistaton. Muutokset työtapojen ja-ympäristöjen ovat johtaneet ennennäkemättömän vaatimukset nykypäivän johtajia.

MSc Executive johtajuutta enemmän kuin akateeminen koulutusohjelman ja tiedon hankinta. Se on henkilökohtainen ja ammatillinen matka huippuosaamista johtaa ihmisiä ja organisaatioita. ... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Coleraine Antrim Londonderry Belfast  + 1 More
Elokuu 2020
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi