Vertaa Luonnontieteiden maisterin tutkintoa Johtaminenssa

Menestys modernissa maailmanlaajuisessa kaupankäynnissä usein riippuu ymmärtämistä ja soveltamista liiketoiminnan tuntemus. MSc Executive Management on akateeminen kurssi omistettu tutkimuksen johtamisen rooleja monenlaisia ​​yrityksiä. MSc Executive Management on ohjelma, joka tarjoaa haastavia kursseja suunnittelun, kriisinhallinnan, johtajuus, liiketoiminnan visio, joukkueen johto j… Lue lisää

Menestys modernissa maailmanlaajuisessa kaupankäynnissä usein riippuu ymmärtämistä ja soveltamista liiketoiminnan tuntemus. MSc Executive Management on akateeminen kurssi omistettu tutkimuksen johtamisen rooleja monenlaisia ​​yrityksiä.

MSc Executive Management on ohjelma, joka tarjoaa haastavia kursseja suunnittelun, kriisinhallinnan, johtajuus, liiketoiminnan visio, joukkueen johto ja muu osa liiketoimintaa. Ohjelman tavoitteet keskittyvät usein ydin tieteenalojen johdon maailmanlaajuisesta näkökulmasta. Nämä ohjelmat ovat yleensä hyödyttää ammattilaisia, koska ne ovat niille opiskelijoille, jotka ovat äskettäin valmistunut kandidaatin työtä. Executive ammattilaiset, jotka haluavat edetä urallaan voivat hyötyä päätökseen tämän ohjelman.

Hyödyt valmiiksi MSc johtoryhmän kuuluu uusia uramahdollisuuksia, pääsy paremmin hyödyksi paketteja, korkeampi palkka ja muut taloudelliset kannustimet. Lisäksi valmistuneet usein arvostavat enemmän vaikutusvaltaa tuloksia ja politiikkoja ja monipuolisen akateemisen pohjan muut haluamasi muutokset.

Kustannukset MSc Executive Management-ohjelma vaihtelee suuresti eri oppilaitos toiseen. Erot korostuvat ohjelmien saatavuuden ympäri maailmaa. Opiskelemaan olisi valinnut yhteyshenkilön toimielinten saadakseen tarkkoja kustannustietoja.

Uraa, jotka ovat käytettävissä valmistuneet diplomi Executive Management-ohjelma sisältää tehtävissä viestinnän, humanitaarisen logistiikan ja hallinta, kansainvälisen kehityksen virastojen, kansainvälisten järjestöjen, kansalaisjärjestöjen, ja aseellisten konfliktien ratkaisuun virastot. Periaatteet opetetaan koko opiskelemme tämän verran voidaan käyttää monissa eri vaikutusvaltaisia ​​ja johtotehtäviin.

Ensimmäinen askel menestykseen yksi näistä ohjelmista on ilmoittautuminen ohjelmassa. Tarkistaa valinta pätevien korkeakoulut tietokantaan alla tunnistaa opintojen joka on eniten merkitystä tavoitteesi. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa. 

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
Zurich Institute of Business Education
Horgen, Switzerland

8 Full-Time MBA - 2018 Ranking FT.com CEIBS MBA-ohjelma tekee enemmän kuin siirtää urasi. Se on muunnostava kokemus. Se varustaa sinulle tarvittavat taidot ja tietämys sekä ve ... Lue lisää

8 Full-Time MBA - 2018 Ranking FT.com CEIBS MBA-ohjelma tekee enemmän kuin siirtää urasi. Se on muunnostava kokemus. Se varustaa sinulle tarvittavat taidot ja tietämys sekä verkko. Näytä vähemmän
MSc
Full-time
12 kuukautta
Englanti
Opetus kampuksella