MASTERSTUDIES.FI

Täältä löydät Osa-aikainen MSc-ohjelmat Journalismi ja joukkoviestintässa Aasia 2019/2020

Luonnontieteiden maisterin tutkinto (MSc eli Master of Science) on kansainvälisesti tunnustettu tutkinto, joka osoittaa, että sen haltija on oman alansa pätevä ammattilainen. Suurimman osan luonnontieteiden maisterin tutkinnoista voi suorittaa neljässä vuodessa. Tämän jälkeen voi suunnata joko suoraan työmarkkinoille tai jatkaa opintojaan edelleen.

Journalismi on tyydyttävä ura, joka yhdistää jännitystä uutisoinnissa tarina tyydyttävällä elämäntapa julkiseen velvoitteeseen. Tutkinto-ohjelmat muodostuvat tarjoamaan tutkinnon koulutetaan analysoida ja selvittää monimutkaisia ​​tapahtumia aikamme sekä nostaa journalistisen normeja kaikissa tiedotusvälineissä.

Aasia on maailman 's suurin ja väkirikkain maanosa, sijaitsevat pääosin Itä-ja Pohjois pallonpuoliskolla. Se kattaa 8,7% maapallon n pinta-alasta ja muodostaa 30% sen pinta-alasta.

Ota yhteyttä oppilaitoksiin Parhaat Osa-aikainen Luonnontieteiden maisterit Journalismi ja joukkoviestintässa Aasia 2019/2020

3 tulosta kohteessa Journalismi ja joukkoviestintä, Aasia Filter

Kansainvälisen yritysviestinnän diplomi-insinööri

Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU)
Kampus Full-time Part-time 12 - 60 kuukautta Tammikuu 2020 Malesia Kuala Lumpur + 1 lisää

Kansainvälisen liiketoiminnan viestinnän maisteri keskittyy yritysten ja yritysten viestintään monikansallisissa yritysympäristöissä. Viestinnän rajapinta on yritysten viestinnän, kielen ja hallinnan välillä. Tämä ohjelma on ihanteellinen johtajille, johtajille ja ammattilaisille, jotka haluavat tulla tehokkaiksi viestintäpäälliköiksi nykypäivän monimutkaisessa globaalissa ympäristössä.

Kansainvälisen johtamisen ja kaupallisen viestinnän maisteri

Heriot-Watt University Dubai
Kampus Full-time Part-time 1 - 2 vuotta Syyskuu 2020 Arabiemiirikunnat Akateeminen kaupunki + 1 lisää

MSc International Management and Business Communication -ohjelma keskittyy englanninkielisen viestintätaidon kehittämiseen liiketoimintaympäristöissä. Vaikka tämän ohjelman opiskelijoiden ei vaadita työskentelevän millään muulla kielellä kuin englanniksi, kehittämiäsi taitoja voidaan tietysti soveltaa missä tahansa ammatillisessa viestintäyhteydessä kielestä riippumatta.

Master of Science in Communication Management

Singapore Management University
Kampuksella ja verkossa Full-time Part-time 12 - 15 kuukautta Elokuu 2020 Singapore

Aasian vakiintuneimmat jatko-opinnot yritysviestinnässä. Ohjelma on Kaakkois-Aasian ensimmäinen viestinnän hallinnan maisteri; se kehittää johtajia, jotka voivat toimia strategisessa viestinnässä organisaatioissa ja hallita viestintää eri kulttuurien välillä.