MASTERSTUDIES.FI

Näytä kaikki Osa-aikainen MSc-ohjelmat Journalismi ja joukkoviestintässa Alankomaissa 2019/2020

Luonnontieteiden maisterin tutkinto (MSc eli Master of Science) on akateeminen tutkinto, jonka saa suoritettuaan kahden vuoden tietylle alalle erikoistuneet opinnot. MSc-tutkinnot yhdistelevät usein luentokursseja ja pienryhmissä tehtävää tutkimustyötä.

Journalismi on tyydyttävä ura, joka yhdistää jännitystä uutisoinnissa tarina tyydyttävällä elämäntapa julkiseen velvoitteeseen. Tutkinto-ohjelmat muodostuvat tarjoamaan tutkinnon koulutetaan analysoida ja selvittää monimutkaisia ​​tapahtumia aikamme sekä nostaa journalistisen normeja kaikissa tiedotusvälineissä.

Ihmiset, kieli ja kulttuuri Alankomaat kutsutaan "Dutch ". Moderni Euroopan maassa tänään, Alankomaat säilyttänyt hyvin kansainvälisen luonteen ja on tunnettu liberaali mentaliteetti. Alankomaat on monissa yliopistoissa. Maa on hiljattain muutettu oman nimikettä bachelor / master-järjestelmän.On olemassa kahdenlaisia ​​yliopistojen: Academic (keskitytään enemmän teoreettista tietoa, eli "Universiteit ") tai ammattikorkeakoulu (keskitytään enemmän käytännön tietoa, eli "Hogeschool ")

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin Parhaat Osa-aikainen Luonnontieteiden maisterit Journalismi ja joukkoviestintässa Alankomaissa 2019/2020

1 tulosta kohteessa Journalismi ja joukkoviestintä, Alankomaat Filter

MSc matematiikan ja luonnontieteiden koulutuksessa ja viestinnässä

University of Groningen
Kampus Full-time Part-time 24 kuukautta Syyskuu 2020 Alankomaat Groningen + 1 lisää

Matematiikan ja luonnontieteiden koulutuksen ja viestinnän maisteriohjelma tarjoaa erittäin vuorovaikutteisen ja monitieteisen globaalin opetussuunnitelman, jossa on seurauksia koulutuksesta ja viestinnästä, viimeksi mainitun ollessa pääosin käytännössä. Opiskelet kansainvälisessä ympäristössä, missä on ollut kaksi Nobel-palkinnon voittajaa: Ben Feringa (kemia, 2016) ja Frits Zernike (fysiikka).