MASTERSTUDIES.FI

Täältä löydät Osa-aikainen MSc-ohjelmat Journalismi ja joukkoviestintässa Eurooppa 2019/2020

Master-ohjelmat tarjoaa saman otsikon astetta - Master. Jatko-opinnot kuten Masters of Science lyhennetään MSc. Master of Science in Management-ohjelma tai Master of Science of Management koulutus ovat jatko-ohjelmia yhteisen johdon. Tämä tarkoittaa sitä, että opiskelijat saavat akateemisen koulutuksen kanssa syvyys pohdintaa ja abstraktio. Masters yleensä voidaan luokitella Master of Science (MSc) tai suosittu Master of Arts (MA). Master of Science (MSc) yleensä annetaan onnistuneesti saavuttaa jatko-ohjelmia tieteen tai tekniikan osalta lähentymistä.

Alalla journalismin vaatii ammattilaisia ​​valmis etsimään tietoa ja lähettää sen edelleen yleisölle sanomalehtiartikkeleissa tai radio- ja tv-lähetykset. Journalismi on kenttä, joka vaatii yksilöiden järjestää, ahkera, ja yksityiskohtaisesti suuntautuneita.

On enemmän kuin neljä tuhatta korkeakoulut Euroopassa, johtavien tutkimuslaitosten pienille, opetus-keskittynyt yliopistoihin. Eurooppa itse ei ole niin paljon erilainen kuin muut maanosat, ulottuvat Napapiiriltä Afrikan rannikolle.

Ota yhteyttä yliopistoihin Parhaat Osa-aikainen Luonnontieteiden maisterit Journalismi ja joukkoviestintässa Eurooppa 2019/2020

18 tulosta kohteessa Journalismi ja joukkoviestintä, Eurooppa Filter

Yhteinen MBA-maisteriohjelma

Cracow School of Business at Cracow University of Economics
Kampus Part-time 4 lukukaudet Lokakuu 2019 Puola Krakova

Innovatiiviset MBA CSB Master -opinnot järjestää Cracow School of Business CUE yhteistyössä Clark University of Worcesterin (USA) kanssa. Nämä tutkimukset perustuvat ensisijaisesti ihmisiin, jotka haluavat aloittaa uransa liiketoiminnassa (junior management).

Master Crossmedia Management (DI)

Leipzig School of Media
Kampus Part-time 4 lukukaudet Request Info Saksa leipzig

Osa-aikaiset tutkimukset, joissa keskitytään web-teknologiaan, mediateknologiaan ja sähköiseen kaupankäyntiin, opintokieli: saksa (vaadittava minimi C1)

Maisterin cyberpsychology

Nottingham Trent University School of Social Sciences
Kampus Full-time Part-time 1 - 2 vuotta Request Info Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham + 1 lisää

Meidän MSc kyberpsykologia tutkinto antaa sinulle mahdollisuuden kehittää asiaa akateemisen ja ammattitaidon aloittaa menestyksekkään uran alalla kyberpsykologia, psykologinen tutkimus Internetin ja digitaaliteknologian. Kurssi on suunniteltu sekä psykologian tutkinnon ja tutkinnon muiden siihen liittyvien alojen, esimerkiksi media- tai IT. Se voi olla kiinnostavaa, jos haluavat jatkaa uraansa kyberpsykologia joko tahansa organisaatiossa, joka käyttää kaikenlainen kyberpsykologia (eli on web-läsnäolo) tai tutkimus- tai korkeakouluja.

Yritys- ja markkinointiviestintä

Middlesex University London
Kampus Full-time Part-time 12 kuukautta Elokuu 2020 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo UK Online + 2 lisää

Tärkeys markkinointiviestintä toimittamisessa selkeä, johdonmukainen ja kilpailukykyinen viestejä organisaation ja sen tuotteiden on tärkeää organisaation menestykseen. Eivätkä pidä markkinointiviestintää luoda suotuisat tuotekuvat pelkästään kuluttajien silmissä, kentän on nähnyt keskittyä jälleen vaikutuksista tiedonannon useiden sidosryhmien organisaatiot käsitellä, mukaan lukien niiden työntekijät ja media.

Master in Corporate and Marketing Communications (MSc)

Middlesex University London
Kampus Full-time Part-time 1 - 2 vuotta Request Info Yhdistynyt kuningaskunta UK Online Lontoo + 2 lisää

Masters ympäristöterveydenhuollon (MSC)

Middlesex University London
Kampus Full-time Part-time 1 - 2 vuotta Request Info Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo UK Online + 2 lisää

Ympäristöterveyden on haara kansanterveyden, joka liittyy siihen, miten meidän elin-, työ- ja vapaa-ajan ympäristöt vaikuttavat terveyteen.

Mestari median hallinta (MSC)

Middlesex University London
Kampus Full-time Part-time 1 - 2 vuotta Request Info Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo UK Online + 2 lisää

Haastava, monipuolinen ja kehittyy jatkuvasti, Media Management on kiehtova kurinalaisuutta hallita. Käyttämällä näkökohtia lain, liiketoiminnan ja esittävien taiteiden, se on voima muokata organisaatioita, jotka ilmoittavat ja viihdyttää miljardeja ympäri maailmaa.

MSc Digital Media ja yhteiskunta

University of Stirling
Kampus Full-time Part-time 12 - 27 kuukautta Request Info Yhdistynyt kuningaskunta Stirling + 1 lisää

MSc Digital Media and Society -ympäristössä on voimakas panostus monipohjaisen sisällön kehittämisen nykyaikaiseen ympäristöön sekä monikanavajärjestelmien ja niiden kulutuksen mahdollisuuksiin. Kurssi tarjoaa sinulle osaamisen ja kokemuksen, jotta siitä tulee digitaalisen median asiantuntija, joka tarjoaa ihanteellisen Pathway onnistuneelle digitaaliselle uralle useilla eri aloilla.

MSc International Journalism

University of Stirling
Kampus Full-time Part-time 12 - 27 kuukautta Request Info Yhdistynyt kuningaskunta Stirling + 1 lisää

Kansainvälisen journalismin maisterikurssi tarjoaa journalistien teoriaa ja käytäntöä monipuolisesti akateemista ja ammatillista taustaa vasten globaalissa kontekstissa. Kurssi on kansainvälisesti keskittynyt ja käsittelee journalismin käytäntöä eri median, kulttuurin ja sääntelyn ympäristössä.

MSC Media ja viestintäpäällikkö (Vietnam)

University of Stirling
Kampus Full-time Part-time 16 - 27 kuukautta Request Info Yhdistynyt kuningaskunta Stirling + 1 lisää

MSc Media and Communications Management toimitetaan englanniksi yliopiston tutkijoilta University of Stirling , jossa opetetaan kansainvälisesti tunnustettuja paikallisia tiedotusvälineitä ja vietnamilaisten median harjoittajia. Tämä koskee sekä kasvotusten opetusta että verkko-opetusta.

MSc strategisissa julkisissa suhteissa

University of Stirling
Kampus Full-time Part-time 12 - 24 kuukautta Request Info Yhdistynyt kuningaskunta Stirling + 1 lisää

Tämä kurssi antaa sinulle mahdollisuuden suunnitella, toteuttaa ja arvioida PR-kampanjoita - auttaa sinua kehittämään käytännöllisiä ja analyyttisiä taitoja, joita tarvitset onnistuneeseen uraan strategisissa viestinnöissä.

Tiedeviestintä

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
Online Part-time 1 - 3 vuotta Request Info Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh

Osa-aikainen verkko-etäopetusohjelma tarjoaa mahdollisuuden muodolliseen pätevyyteen tieteellisessä viestinnässä ilman, että sinun tarvitsee lähteä työpaikastasi tai siirtyä toiseen paikkaan. Voit valita ensimmäisen asteen tutkintotodistuksesta ja päättää sitten tutkintotodistuksesta ja / tai master-tutkinnosta. Sinä työskentelet muiden opiskelijoiden kanssa eri puolilta maailmaa monista eri akateemisista ja ammatillisista taustoista ja nautit rikkaasta oppimiskokemuksesta opiskellessasi ohjelmaa.

Maisteri poliittisessa markkinoinnissa

Rome Business School
Kampus Part-time 12 kuukautta Request Info Italia Rooma Italia Online + 1 lisää

Poliittisen markkinoinnin maisterin tavoitteena on tarjota tarvittavia tietoja ja kykyjä hallita tehokkaasti ja ammattimaisesti poliittisia kampanjoita ja toimintaa tukevia viestintä- ja markkinointiprosesseja.

Markkinoinnin maisteri

Rome Business School
Kampus Full-time Part-time 1 vuosi Request Info Italia Rooma Italia Online + 2 lisää

Tämä markkinoinnin ja viestinnän maisteriohjelma on ihanteellinen valinta ammattilaisille, jotka etsivät näissä aineissa maailmanluokan tutkinto-ohjelmaa, aloittamaan tai lujittamaan menestyksekkään uran kansainvälisessä ympäristössä.

MSc matematiikan ja luonnontieteiden koulutuksessa ja viestinnässä

University of Groningen
Kampus Full-time Part-time 24 kuukautta Syyskuu 2020 Alankomaat Groningen + 1 lisää

Matematiikan ja luonnontieteiden koulutuksen ja viestinnän maisteriohjelma tarjoaa erittäin vuorovaikutteisen ja monitieteisen globaalin opetussuunnitelman, jossa on seurauksia koulutuksesta ja viestinnästä, viimeksi mainitun ollessa pääosin käytännössä. Opiskelet kansainvälisessä ympäristössä, missä on ollut kaksi Nobel-palkinnon voittajaa: Ben Feringa (kemia, 2016) ja Frits Zernike (fysiikka).