MASTERSTUDIES.FI

Näytä kaikki Osa-aikainen MSc-ohjelmat Journalismi ja joukkoviestintässa Italiassa 2019/2020

Msc sanoista Master of Science. Se on jatko-koulutus master 's tutkinto antama yliopistojen laaja valtioiden määrä. Tutkinto on tyypillisesti tutkittu tieteiden ja joskus yhteiskuntatieteissä.

Alalla journalismin vaatii ammattilaisia ​​valmis etsimään tietoa ja lähettää sen edelleen yleisölle sanomalehtiartikkeleissa tai radio- ja tv-lähetykset. Journalismi on kenttä, joka vaatii yksilöiden järjestää, ahkera, ja yksityiskohtaisesti suuntautuneita.

Italia, virallisesti Italian tasavalta, on yhtenäinen parlamentaarinen tasavalta Euroopan unionissa, joka sijaitsee Etelä-Euroopassa. Pohjoiseen, se rajojen Ranska, Sveitsi, Itävalta ja Slovenia sekä Alpeille.

Ota yhteyttä yliopistoihin Parhaat Osa-aikainen Luonnontieteiden maisterit Journalismi ja joukkoviestintässa Italiassa 2019/2020

2 tulosta kohteessa Journalismi ja joukkoviestintä, Italia Filter

Maisteri poliittisessa markkinoinnissa

Rome Business School
Kampus Part-time 12 kuukautta Request Info Italia Rooma Italia Online + 1 lisää

Poliittisen markkinoinnin maisterin tavoitteena on tarjota tarvittavia tietoja ja kykyjä hallita tehokkaasti ja ammattimaisesti poliittisia kampanjoita ja toimintaa tukevia viestintä- ja markkinointiprosesseja.

Markkinoinnin maisteri

Rome Business School
Kampus Full-time Part-time 1 vuosi Request Info Italia Rooma Italia Online + 2 lisää

Tämä markkinoinnin ja viestinnän maisteriohjelma on ihanteellinen valinta ammattilaisille, jotka etsivät näissä aineissa maailmanluokan tutkinto-ohjelmaa, aloittamaan tai lujittamaan menestyksekkään uran kansainvälisessä ympäristössä.