Filter
Master of Science ‑tutkinnot
Malesia Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Part-time

Näytä kaikki Osa-aikainen MSc-ohjelmat Journalismi ja joukkoviestintässa Malesiassa 2019/2020

Luonnontieteiden maisterin tutkinto (MSc eli Master of Science) on akateeminen arvonimi, jonka saa, kun on suorittanut määritellyn kurssikokonaisuuden yleensä jollain luonnontieteellisellä alalla. Luonnontieteiden maisterin tutkinnosta on usein hyötyä sekä uranäkymien että palkkakehityksen kannalta.

Journalismi koskee kirjallisesti ja kommunikoida tarinoita ja ajankohtaisia ​​tapahtumia ja analysoimalla menneitä tapahtumia voidakseen auttaa yksilöitä ymmärtämään paremmin menneet, nykyiset ja mahdolliset tulevaisuuden maailmassa. Journalistit työskentelevät kerätä tosiasiat ympäröivä tapahtumaa ja sen jälkeen lähettää nämä tiedot niiden lukijat, katsojat ja tilaajille.

Malesia on liittovaltion perustuslaillinen monarkia Kaakkois-Aasiassa. Se koostuu kolmestatoista valtioiden ja kolme liittovaltion alueella ja on yhteensä alasta on 329847 neliökilometriä erottaa Etelä-Kiinan merellä kahteen samankokoisten alueiden Malakka ja Malesian Borneo.

Aloita tänään Parhaat Osa-aikainen Luonnontieteiden maisterit Journalismi ja joukkoviestintässa Malesiassa 2019/2020

Lue lisää Näytä vähemmän

1 tulosta kohteessa Journalismi ja joukkoviestintä, Malesia

Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU)

Kansainvälisen liiketoiminnan viestinnän maisteri keskittyy yritysten ja yritysten viestintään monikansallisissa yritysympäristöissä. Viestinnän rajapinta on yritysten vi ... [+]

Tämä ohjelma on suunniteltu erityisesti tarjoamaan:

Laaja ja laaja tieto kansainvälisestä ja kulttuurienvälisestä viestinnästä.Yleinen käsitys siitä, miten kulttuuri vaikuttaa viestintään.Kesto: Kokoaikainen (12-18 kuukautta) Osa-aika (2-5 vuotta) PääsyvaatimuksetKandidaatin tutkinto vähintään CGPA 2,75 out of 4,00 tai vastaava senaatin hyväksynnän. TAIKandidaatin tutkinto CGPA 2,5: lla 4,00: stä, mutta alle 2,75 CGPA: ta voidaan hyväksyä tiukalla arvioinnilla (mukaan lukien testi, haastattelu tai portfolio). TAIKandidaatin tutkinto, jonka CGPA on alle 2,5 / 4,00 tai vastaava tutkintotodistus, voidaan hyväksyä vähintään viiden vuoden työkokemuksella vastaavalla alalla. Opiskelijan on annettava CV / kirjaimet jne.Englanninkielisiä kielitaitoja vaaditaan ehdokkaille, joissa englanti ei ole heidän ensimmäinen kieli, kuten IELTS 6.0 tai uudempi tai TOEFL 550 tai yli.Kuka pitäisi osallistua... [-]
Malesia Kuala Lumpur
Tammikuu 2020
Englanti
Part-time
12 - 60 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi