Filter
Master of Science ‑tutkinnot
Nigeria Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Part-time

Näytä kaikki Osa-aikainen MSc-ohjelmat Journalismi ja joukkoviestintässa Nigeriassa 2019/2020

Luonnontieteiden maisterin tutkinto (MSc eli Master of Science) on akateeminen tutkinto, jonka saa suoritettuaan kahden vuoden tietylle alalle erikoistuneet opinnot. MSc-tutkinnot yhdistelevät usein luentokursseja ja pienryhmissä tehtävää tutkimustyötä.

Journalismi on kenttä, joka keskittyy tuomaan tietoa paikallisten, kansallisten ja kansainvälisten tapahtumien tietoon yleisölle. Journalistit auttaa tiedottaa ihmisille haastatteluilla, havainnointi, tai lukemalla ja yhteenveto ohi artikkeleita ja asiaa koskevat asiakirjat.

Saadakseen maahantuloa Nigerian yliopistoissa (sekä julkiset että yksityiset yliopistot ovat jokaisessa osavaltioittain kuten FCT), mahdollinen opiskelija on istua ja läpäisseistä UME (yliopistot ylioppilastutkinto), jota hallinnoi karmi (Joint Pääsymaksu ja Ylioppilas Board). Myös yksittäisten yliopistojen säännöllisesti näytön ehdokkaat varmista, että ne ovat kunnossa korkeakoulutason työtä Nigeriassa.

Pyydä lisätietoa Parhaat Osa-aikainen Luonnontieteiden maisterit Journalismi ja joukkoviestintässa Nigeriassa 2019/2020

Lue lisää Näytä vähemmän

1 tulosta kohteessa Journalismi ja joukkoviestintä, Nigeria

Pan-Atlantic University

MSc ohjelma on laadittu yhdistelmä akateeminen ja ammatillinen koulutus, ja on suora vastaus teollisuuden tarpeet. ... [+]

MSc ohjelma on laadittu yhdistelmä akateeminen ja ammatillinen koulutus, ja on suora vastaus teollisuuden tarpeet. Ohjelma koostuu 3 puroihin: Kirjoittaminen Media muuttuvassa maailmassa, Media Enterprise ja markkinointiviestintä.

MSc ohjelma ajetaan kahdessa muodossa: Kokopäiväinen (12 kuukautta) ja Part Time (24 kk)

Pääsyvaatimukset

Ensimmäinen tutkinto asiaa kurinalaisuutta (vähintään toisen luokan alempi jako). Ehdokkaat HND tai vastaava on oltava jatkotutkinto tunnustettu korkeakoulututkinto hakea.

Osa-aikainen MSc

Lisävaatimuksia

3 vuotta post valmistumisen työkokemus mieluiten median ja viestinnän asemaa

Kesto: 24 kuukautta (4 lukukautta ja 3 kuukautta työharjoittelu =... [-]

Nigeria lagos
Request Info
Englanti
Part-time
12 - 24 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi