MASTERSTUDIES.FI

Näytä kaikki Osa-aikainen MSc-ohjelmat Journalismi ja joukkoviestintässa 2019/2020

Luonnontieteiden maisterin tutkinto (MSc eli Master of Science) on akateeminen tutkinto, jonka saa suoritettuaan kahden vuoden tietylle alalle erikoistuneet opinnot. MSc-tutkinnot yhdistelevät usein luentokursseja ja pienryhmissä tehtävää tutkimustyötä.

Journalismin viittaa kirjallisesti ajankohtaisista tapahtumista broadcast uutisia radiossa tai televisiossa tai tulostaa artikkeleita sanomalehdissä ja muissa julkaisuissa. Toimittajia vauhdittaa ja harjoittaa yleisölle ja auttaa tiedottamaan lukijoita ja katsojia maailman heidän ympärillään.

Ota yhteyttä yliopistoihin Osa-aikainen Luonnontieteiden maisterin tutkinnot Journalismi ja joukkoviestintässa 2019/2020

26 tulosta kohteessa Journalismi ja joukkoviestintä Filter

MSc tietoliikenteen hallinta

Arden University
Online Full-time Part-time 18 - 60 kuukautta Tammikuu 2020 Yhdistynyt kuningaskunta Coventry + 1 lisää

Kehitä tarvittavia taitoja liiketoiminnan televiestintämahdollisuuksien parantamiseksi ja hallita verkkoratkaisujen suunnittelua ja toteutusta. Ardenin MSc Telecommunications Management -ohjelma hyödyttää niitä, jotka haluavat edetä tai siirtyä strategiseen tai toiminnalliseen televiestinnän hallintatehtävään.

Diplomi-insinööri digitaalisessa mediassa

Bellarmine University
Kampus Full-time Part-time 18 kuukautta Syyskuu 2020 Yhdysvallat Louisville + 1 lisää

Master of Science in Digital Media esittelee digitaalisen viestinnän monimutkaisen ja jatkuvasti muuttuvan maailman työkalut ja teorian. Tämä dynaaminen ohjelma sisältää käytännön oppimista ja pientä ryhmätyötä mentorointikorkeakouluympäristössä, mikä johtaa työkalujen hankintaan ja median ammattilaisten ammatilliseen kehitykseen. Digitaalisen median ohjelman maisteriopiskelijat luovat, arvioivat ja hyödyntävät nykyaikaisia viestintävälineitä ja tutkivat digitaalisia innovaatioita ja läpimurtoisia teknologioita, jotka muuttavat liiketoimintaa.

Master of Science in Communication Management

Singapore Management University
Kampuksella ja verkossa Full-time Part-time 12 - 15 kuukautta Elokuu 2020 Singapore

Aasian vakiintuneimmat jatko-opinnot yritysviestinnässä. Ohjelma on Kaakkois-Aasian ensimmäinen viestinnän hallinnan maisteri; se kehittää johtajia, jotka voivat toimia strategisessa viestinnässä organisaatioissa ja hallita viestintää eri kulttuurien välillä.

Master of Science viestinnässä kehitystä ja sosiaalisia muutoksia

Temple University Klein College of Media and Communication
Kampus Full-time Part-time 1 vuosi Elokuu 2020 Yhdysvallat Philadelphia + 1 lisää

Temple Universityn maisteri viestinnästä kehityksestä ja sosiaalisista muutoksista on yksi vain kahdesta tällaisesta maisteriohjelmasta Yhdysvalloissa. Päätoimisena opiskelijana viestinnässä kehityksestä ja sosiaalisista muutoksista, sinulla on mahdollisuus suorittaa opinnot vuoden sisällä , hanki käytännön kokemus kenttätyön kautta ja laita edistynyt viestintätieto käytännössä.

Media Management (MS)

The New School
Kampus Online Full-time Part-time 2 vuotta Syyskuu 2020 Yhdysvallat New York + 2 lisää

Opi taitoja, joita tarvitset johtamaan alalla, josta olet intohimoinen. The New School mediasuunnittelun Master of Science -ohjelmassa on työkalut, ammatillinen verkosto ja käytännön kokemus, jota tarvitset menestyäkseen nykyisessä mediateollisuudessa. Haluatko edetä uraasi tai rakentaa uuden yrityksen, median asiantuntijoistamme opettaa sinulle miten.

MSC Mobile Media Communications

University of Surrey
Kampus Full-time Part-time 1 - 5 vuotta Lokakuu 2020 Yhdistynyt kuningaskunta Guildford + 1 lisää

Surreyllä meitä tunnustetaan kansainvälisesti uraauurtavasta tutkimuksestamme multimediasignaalinkäsittelyssä, koneoppimisessa ja viestinnässä. Jos olet kiinnostunut näistä aloista ja haluat saada ajan tasalla olevaa teknologiaa koskevaa koulutusta, matkaviestinnän maisteriohjelmamme tarjoaa sinulle taidot ja tiedot, joita tulevat työnantajat arvostavat.

Master of Science in Communication ja Media Technologies

Rochester Institute of Technology (RIT)
Kampus Full-time Part-time 2 vuotta Tammikuu 2020 Yhdysvallat Rochester + 1 lisää

Keskittyminen humanistisiin ja yhteiskuntatieteisiin yhdistettynä markkinointiin, tietotekniikkaan, digitaaliseen julkaisuun tai valitsemallesi kurinalaisuudelle tarjoaa vankan kehyksen, joka auttaa ymmärtämään kehittyvää viestintätilaa.

Viestinnän maisterin tutkinto

Purdue University Online
Online Part-time 20 kuukautta Request Info Yhdysvallat Länsi-Lafayette

Ansaitse online-maisteriohjelmasi viestinnästä modernin median edelläkävijällä. Purduen yliopiston Brian Lamb (C-SPANin perustaja) viestinnän koulu antaa sinulle alan johtavia näkemyksiä, eheyttä ja asiantuntemusta - kaikki sopivassa verkko-opetussuunnitelmassa.

Kommunikaatioteknologian maisteri (MCT)

CESTE Business School
Kampus Part-time 2 lukukaudet Request Info Espanja Zaragoza

Maisterin tutkinnon tavoitteena on houkutella ammattilaisia hyvin kehittyneellä tietämyksellä tietotekniikkaan liittyvistä osaamisista, luoda asiantuntijoita huipputeknologian käyttöön markkinoilla, mutta myös tehdä siitä niin, että ne voivat helposti mukautua erilaisten teknologioiden ja tarjoajia. Näiden ammattilaisten on voitava ottaa vastuu tehtävien ja hankkeiden suunnittelusta ja ongelmanratkaisusta.

MSc matematiikan ja luonnontieteiden koulutuksessa ja viestinnässä

University of Groningen
Kampus Full-time Part-time 24 kuukautta Syyskuu 2020 Alankomaat Groningen + 1 lisää

Matematiikan ja luonnontieteiden koulutuksen ja viestinnän maisteriohjelma tarjoaa erittäin vuorovaikutteisen ja monitieteisen globaalin opetussuunnitelman, jossa on seurauksia koulutuksesta ja viestinnästä, viimeksi mainitun ollessa pääosin käytännössä. Opiskelet kansainvälisessä ympäristössä, missä on ollut kaksi Nobel-palkinnon voittajaa: Ben Feringa (kemia, 2016) ja Frits Zernike (fysiikka).

Kansainvälisen johtamisen ja kaupallisen viestinnän maisteri

Heriot-Watt University Dubai
Kampus Full-time Part-time 1 - 2 vuotta Syyskuu 2020 Arabiemiirikunnat Akateeminen kaupunki + 1 lisää

MSc International Management and Business Communication -ohjelma keskittyy englanninkielisen viestintätaidon kehittämiseen liiketoimintaympäristöissä. Vaikka tämän ohjelman opiskelijoiden ei vaadita työskentelevän millään muulla kielellä kuin englanniksi, kehittämiäsi taitoja voidaan tietysti soveltaa missä tahansa ammatillisessa viestintäyhteydessä kielestä riippumatta.

Markkinoinnin maisteri

Rome Business School
Kampus Full-time Part-time 1 vuosi Request Info Italia Rooma Italia Online + 2 lisää

Tämä markkinoinnin ja viestinnän maisteriohjelma on ihanteellinen valinta ammattilaisille, jotka etsivät näissä aineissa maailmanluokan tutkinto-ohjelmaa, aloittamaan tai lujittamaan menestyksekkään uran kansainvälisessä ympäristössä.

Master of Science massaviestinnässä

Kansas State University Global Campus
Online Full-time Part-time Avoin ilmoittautuminen Yhdysvallat USA Online

Oletko valmis tekemään tiivistä yhteistyötä kansallisesti tunnettujen asiantuntijoiden kanssa ansaitaksesi maisterin tutkinnon? Tietoliikenteen verkko-maisteriohjelma tarjoaa joustavuutta, osuvuutta ja huippuluokan ohjeita tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Tiedeviestintä

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
Online Part-time 1 - 3 vuotta Request Info Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh

Osa-aikainen verkko-etäopetusohjelma tarjoaa mahdollisuuden muodolliseen pätevyyteen tieteellisessä viestinnässä ilman, että sinun tarvitsee lähteä työpaikastasi tai siirtyä toiseen paikkaan. Voit valita ensimmäisen asteen tutkintotodistuksesta ja päättää sitten tutkintotodistuksesta ja / tai master-tutkinnosta. Sinä työskentelet muiden opiskelijoiden kanssa eri puolilta maailmaa monista eri akateemisista ja ammatillisista taustoista ja nautit rikkaasta oppimiskokemuksesta opiskellessasi ohjelmaa.

Kansainvälisen yritysviestinnän diplomi-insinööri

Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU)
Kampus Full-time Part-time 12 - 60 kuukautta Tammikuu 2020 Malesia Kuala Lumpur + 1 lisää

Kansainvälisen liiketoiminnan viestinnän maisteri keskittyy yritysten ja yritysten viestintään monikansallisissa yritysympäristöissä. Viestinnän rajapinta on yritysten viestinnän, kielen ja hallinnan välillä. Tämä ohjelma on ihanteellinen johtajille, johtajille ja ammattilaisille, jotka haluavat tulla tehokkaiksi viestintäpäälliköiksi nykypäivän monimutkaisessa globaalissa ympäristössä.