MASTERSTUDIES.FI

Täältä löydät Osa-aikainen MSc-ohjelmat Journalismi ja joukkoviestintässa Pohjois-Amerikka 2019/2020

Master-ohjelmat tarjoaa saman otsikon astetta - Master. Jatko-opinnot kuten Masters of Science lyhennetään MSc. Master of Science in Management-ohjelma tai Master of Science of Management koulutus ovat jatko-ohjelmia yhteisen johdon. Tämä tarkoittaa sitä, että opiskelijat saavat akateemisen koulutuksen kanssa syvyys pohdintaa ja abstraktio. Masters yleensä voidaan luokitella Master of Science (MSc) tai suosittu Master of Arts (MA). Master of Science (MSc) yleensä annetaan onnistuneesti saavuttaa jatko-ohjelmia tieteen tai tekniikan osalta lähentymistä.

Journalismi koskee kirjallisesti ja kommunikoida tarinoita ja ajankohtaisia ​​tapahtumia ja analysoimalla menneitä tapahtumia voidakseen auttaa yksilöitä ymmärtämään paremmin menneet, nykyiset ja mahdolliset tulevaisuuden maailmassa. Journalistit työskentelevät kerätä tosiasiat ympäröivä tapahtumaa ja sen jälkeen lähettää nämä tiedot niiden lukijat, katsojat ja tilaajille.

Yhdysvallat yleisesti kutsutaan Yhdysvalloissa, on liittotasavalta, joka koostuu viiteenkymmeneen osavaltioon ja liittovaltion alueella. 48 yhtenäiseen jäsenvaltioiden ja liittovaltion alueella Washington, DC ovat ensimmäinen Pohjois-Amerikan välillä Kanadassa ja Meksikossa. Alaskan osavaltiosta on Luoteis-Pohjois-Amerikassa, Länsi-Kanadan ja itään Venäjän halki Beringin salmen ja valtion Havaijin on saaristossa puolivälissä Pohjois-Tyynenmeren. Maalla on myös viisi asuttu ja yhdeksän asumattomilla alueilla Tyynenmeren ja Karibian.

Ota yhteyttä yliopistoihin Parhaat Osa-aikainen Luonnontieteiden maisterit Journalismi ja joukkoviestintässa Pohjois-Amerikka 2019/2020

10 tulosta kohteessa Journalismi ja joukkoviestintä, Pohjois-Amerikka Filter

MS Media Arts and Technology

Duquesne University
Kampus Full-time Part-time 1 vuosi Syyskuu 2020 Yhdysvallat Pittsburgh + 1 lisää

Maisterin tutkinto Media Arts and Technology antaa opiskelijoille mahdollisuuden navigoida teknologian, kulttuurisia ja taloudellisia mahdollisuuksia aloilla Multimedia ja Web Development. Opiskelijat voivat uppoutua tuotannon tekijöistä näiden kenttien tai valita opinto joka korostaa hallinnon ja strategian.

Master of Science in viestinnän

Fort Hays State University Graduate School
Kampus Full-time Part-time 30 - 33 tuntia Request Info Yhdysvallat Wichita + 1 lisää

Kaksi jatko-vaihtoehdot ovat käytettävissä tiedonannossa Thesis vaihtoehto ja Tutkimusraportti vaihtoehto.Opiskelijat, joilla on riittämätön kokemus viestinnän alalla ovat

Master of Science massaviestinnässä

Kansas State University Global Campus
Online Full-time Part-time Avoin ilmoittautuminen Yhdysvallat USA Online

Oletko valmis tekemään tiivistä yhteistyötä kansallisesti tunnettujen asiantuntijoiden kanssa ansaitaksesi maisterin tutkinnon? Tietoliikenteen verkko-maisteriohjelma tarjoaa joustavuutta, osuvuutta ja huippuluokan ohjeita tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Master of Science in Viestintä: PR

Purdue University Online
Online Part-time 20 kuukautta Tammikuu 2020 Yhdysvallat Länsi-Lafayette

Strategisen viestinnän ja julkishallinnon keskittymisessä hyödynnetään uutta globaalia perspektiiviä 2000-vuosisadan kriisiviestinnän hallitsemiseksi ja oppii rakentamaan yhdennetty strategia, joka tunnistaa asianmukaisesti, ja sitten kaikki tärkeät sidosryhmät.

Master of Science in Communication: Viestintä

Purdue University Online
Online Part-time 20 kuukautta Tammikuu 2020 Yhdysvallat Länsi-Lafayette

Integroitu viestinnän ja mainonnan keskittyminen on suunniteltu valmistamaan johtajia, jotka työskentelevät markkinoinnin, mainonnan, suhdetoiminnan ja yritysviestinnän risteyksessä edistyksellisiin johtotehtäviin.

Viestinnän maisterin tutkinto

Purdue University Online
Online Part-time 20 kuukautta Request Info Yhdysvallat Länsi-Lafayette

Ansaitse online-maisteriohjelmasi viestinnästä modernin median edelläkävijällä. Purduen yliopiston Brian Lamb (C-SPANin perustaja) viestinnän koulu antaa sinulle alan johtavia näkemyksiä, eheyttä ja asiantuntemusta - kaikki sopivassa verkko-opetussuunnitelmassa.

Master of Science in Communication ja Media Technologies

Rochester Institute of Technology (RIT)
Kampus Full-time Part-time 2 vuotta Tammikuu 2020 Yhdysvallat Rochester + 1 lisää

Keskittyminen humanistisiin ja yhteiskuntatieteisiin yhdistettynä markkinointiin, tietotekniikkaan, digitaaliseen julkaisuun tai valitsemallesi kurinalaisuudelle tarjoaa vankan kehyksen, joka auttaa ymmärtämään kehittyvää viestintätilaa.

Master of Science viestinnässä kehitystä ja sosiaalisia muutoksia

Temple University Klein College of Media and Communication
Kampus Full-time Part-time 1 vuosi Elokuu 2020 Yhdysvallat Philadelphia + 1 lisää

Temple Universityn maisteri viestinnästä kehityksestä ja sosiaalisista muutoksista on yksi vain kahdesta tällaisesta maisteriohjelmasta Yhdysvalloissa. Päätoimisena opiskelijana viestinnässä kehityksestä ja sosiaalisista muutoksista, sinulla on mahdollisuus suorittaa opinnot vuoden sisällä , hanki käytännön kokemus kenttätyön kautta ja laita edistynyt viestintätieto käytännössä.

Online Master of Science viestinnän hallinta

Temple University Klein College of Media and Communication
Online Full-time Part-time 1 vuosi Tammikuu 2020 Yhdysvallat Philadelphia + 1 lisää

Master of Science in Communication Management -ohjelma on 31 opintopisteen ammattitaitoinen ohjelma, joka keskittyy viestinnän periaatteiden ja käytäntöjen syvälliseen tutkimiseen. Se sisältää kursseja keskeisillä alueilla, kuten yleisöanalyysi ja kehittyvän median viestintästrategiat, organisaation viestintä sekä tutkimus ja datasynteesi. Ohjelmassa painotetaan strategista viestintää työpaikoilla ja julkista viestintää. Ohjelma valmistelee lähtötason ja uran puolivälissä toimivia ammattilaisia osallistumaan tehokkaisiin viestintäkampanjoihin ja käsittelemään konfliktien ja kriisinhallintaa.

Diplomi-insinööri digitaalisessa mediassa

Bellarmine University
Kampus Full-time Part-time 18 kuukautta Syyskuu 2020 Yhdysvallat Louisville + 1 lisää

Master of Science in Digital Media esittelee digitaalisen viestinnän monimutkaisen ja jatkuvasti muuttuvan maailman työkalut ja teorian. Tämä dynaaminen ohjelma sisältää käytännön oppimista ja pientä ryhmätyötä mentorointikorkeakouluympäristössä, mikä johtaa työkalujen hankintaan ja median ammattilaisten ammatilliseen kehitykseen. Digitaalisen median ohjelman maisteriopiskelijat luovat, arvioivat ja hyödyntävät nykyaikaisia viestintävälineitä ja tutkivat digitaalisia innovaatioita ja läpimurtoisia teknologioita, jotka muuttavat liiketoimintaa.