Filter
Master of Science ‑tutkinnot
Singapore Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Part-time

Näytä kaikki Osa-aikainen MSc-ohjelmat Journalismi ja joukkoviestintässa Singaporessa 2019/2020

Master of Science (MSc): Nämä ohjelmat ovat jatko-opinnot ihmisille, jotka ovat juuri saaneet opinnoissa ja haluavat lisätä tietoa syvällisempää ja tieteellisellä tasolla.

Journalismi on tyydyttävä ura, joka yhdistää jännitystä uutisoinnissa tarina tyydyttävällä elämäntapa julkiseen velvoitteeseen. Tutkinto-ohjelmat muodostuvat tarjoamaan tutkinnon koulutetaan analysoida ja selvittää monimutkaisia ​​tapahtumia aikamme sekä nostaa journalistisen normeja kaikissa tiedotusvälineissä.

Singapore, virallisesti Singaporen tasavalta, on Kaakkois-Aasian saari kaupunki-valtio off eteläkärjessä Malaiji niemimaalla, 137 km pohjoiseen päiväntasaajalta. Ulkomaisten yliopistojen, kauppakorkeakoulujen ja erikoistuneiden tutkimuslaitosten ovat myös setup Aasian kampuksilla Singaporessa. Singapore on yksi turvallisimmista suurista kaupungeista maailmassa lähes kaikki toimenpiteet.

Ota yhteyttä oppilaitoksiin Parhaat Osa-aikainen Luonnontieteiden maisterit Journalismi ja joukkoviestintässa Singaporessa 2019/2020

Lue lisää Näytä vähemmän

1 tulosta kohteessa Journalismi ja joukkoviestintä, Singapore

Singapore Management University

Aasian vakiintuneimmat jatko-opinnot yritysviestinnässä. Ohjelma on Kaakkois-Aasian ensimmäinen viestinnän hallinnan maisteri; se kehittää johtajia, jotka voivat toimia s ... [+]

Master of Science in Communication Management suorittaa Singapore Management University ( SMU ) on Kaakkois-Aasian ainoa korkeakoulututkinto yritysviestinnässä.

Ohjelmassa viestintäalan ammattilaiset oppivat:

Opi, miten viestintä edistää strategisen johtamisen muotoilua ymmärtämällä rahoituksen, strategian, markkinoinnin ja kirjanpidon liiketoiminnot.Opi analysoimaan organisaatioiden keskeisiä strategisia viestintä- ja hallintakysymyksiä.Opi tekemään tietopohjaisia päätöksiä käyttämällä data-analytiikkaa ja uusinta tieteellistä näyttöä.Hallitse viestintää eri sidosryhmien ja eri mediasovellusten välillä.

Kurssien kohokohtaValitse opetussuunnitelmaan sitoutuneiden opiskelijoiden 12 kuukauden täysipäiväinen ohjelma tai 15 kuukauden pituinen osa-aikaohjelma työvoiman ammattilaisille.Kehittää johtajia, jotka voivat toimia strategisessa viestinnässä organisaatioissa ja hallita viestintää kulttuurin ja median välillä.Opettanut maailmanluokan tiedekunta.Vuorovaikutuksessa johtavien yritysviestinnän ammattilaisten kanssa.Ankkuroitu liiketoimintaperusteisiin ja sidottu strategiaan.Pääsyvaatimukset... [-]
Singapore
Elokuu 2020
Englanti
Part-time
12 - 15 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi