MASTERSTUDIES.FI

Näytä kaikki Osa-aikainen MSc-ohjelmat Journalismi ja joukkoviestintässa Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa 2019/2020

Luonnontieteiden maisterin tutkinto (MSc eli Master of Science) on akateeminen tutkinto, jonka saa suoritettuaan kahden vuoden tietylle alalle erikoistuneet opinnot. MSc-tutkinnot yhdistelevät usein luentokursseja ja pienryhmissä tehtävää tutkimustyötä.

Journalismi on tyydyttävä ura, joka yhdistää jännitystä uutisoinnissa tarina tyydyttävällä elämäntapa julkiseen velvoitteeseen. Tutkinto-ohjelmat muodostuvat tarjoamaan tutkinnon koulutetaan analysoida ja selvittää monimutkaisia ​​tapahtumia aikamme sekä nostaa journalistisen normeja kaikissa tiedotusvälineissä.

Yhdistyneet Arabiemiraatit on liitto seitsemän Emirates itäisellä puolella Arabian niemimaalla, suulla Persianlahden. Suuri osa työvoimasta UAE ovat ulkomaisten ulkosuomalaisten - siis maan 's väestöstä meikki on niin monipuolinen, Emirati kansalaiset ovat vähemmistö omassa maassaan.

Pyydä lisätietoa Parhaat Osa-aikainen Luonnontieteiden maisterit Journalismi ja joukkoviestintässa Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa 2019/2020

1 tulosta kohteessa Journalismi ja joukkoviestintä, Arabiemiirikunnat Filter

Kansainvälisen johtamisen ja kaupallisen viestinnän maisteri

Heriot-Watt University Dubai
Kampus Full-time Part-time 1 - 2 vuotta Syyskuu 2020 Arabiemiirikunnat Akateeminen kaupunki + 1 lisää

MSc International Management and Business Communication -ohjelma keskittyy englanninkielisen viestintätaidon kehittämiseen liiketoimintaympäristöissä. Vaikka tämän ohjelman opiskelijoiden ei vaadita työskentelevän millään muulla kielellä kuin englanniksi, kehittämiäsi taitoja voidaan tietysti soveltaa missä tahansa ammatillisessa viestintäyhteydessä kielestä riippumatta.