Filter
Master of Science ‑tutkinnot
Yhdistynyt kuningaskunta Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Part-time

Näytä kaikki Osa-aikainen MSc-ohjelmat Journalismissa Iso-Britanniassa 2019/2020

Luonnontieteiden maisterin tutkinto (MSc eli Master of Science) on kansainvälisesti tunnustettu tutkinto, joka osoittaa, että sen haltija on oman alansa pätevä ammattilainen. Suurimman osan luonnontieteiden maisterin tutkinnoista voi suorittaa neljässä vuodessa. Tämän jälkeen voi suunnata joko suoraan työmarkkinoille tai jatkaa opintojaan edelleen.

Journalismi voi liittyä uutisten kehittämiseen ja raportointiin tarvittavien taitojen ja arvojen tutkimiseen. Toimittajat voivat kattaa uutiset yleisradiotoiminnolla, kuten televisiossa ja radiossa. Toimittajat ovat myös painetuissa lehdissä, kuten lehdissä ja sanomalehdissä.

Koulutus Yhdistyneessä kuningaskunnassa on siirretty asian kunkin maan Yhdistyneen kuningaskunnan, joilla on erilliset järjestelmät eri hallitukset: Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus on vastuussa Englannin ja Skotlannin hallitus, Walesin hallituksen ja Pohjois-Irlannin Executive vastaavat Skotlannissa , Walesin ja Pohjois-Irlannin osalta.

Aloita tänään Parhaat Osa-aikainen Luonnontieteiden maisterit Journalismissa Iso-Britanniassa 2019/2020

Lue lisää Näytä vähemmän

1 tulosta kohteessa Journalismi, Yhdistynyt kuningaskunta

University of Stirling

Kansainvälisen journalismin maisterikurssi tarjoaa journalistien teoriaa ja käytäntöä monipuolisesti akateemista ja ammatillista taustaa vasten globaalissa kontekstissa. ... [+]

Yleiskatsaus

Kansainvälisen journalismin maisterikurssi tarjoaa journalistien teoriaa ja käytäntöä monipuolisesti akateemista ja ammatillista taustaa vasten globaalissa kontekstissa. Kurssi on kansainvälisesti keskittynyt ja käsittelee journalismin käytäntöä eri median, kulttuurin ja sääntelyn ympäristössä.

Harjoittelun ja teorian yhdistelmällä MSc International Journalism at Stirlingin avulla voit räätälöidä opintojasi valitsemalla käytännön tai teorian perusteella suunnatut reitit riippuen etusi ja uran tavoitteista.

Kurssi tarjoaa viestintä-, media- ja kulttuuriosasto, jolla on vahva kansainvälinen profiili, ja se perustuu nykyisiin vahvuuksiin opetuksessa ja tutkimuksessa. Pelkästään journalismissa yksikössä on henkilöstöä Etelä-Afrikasta, Venezuelasta, Pakistanista, Kiinasta ja Irlannista sekä Yhdistyneestä kuningaskunnasta.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Stirling
Request Info
Englanti
Part-time
12 - 27 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi