$close

Suodattimet

Katso tulokset

Vertaa Luonnontieteiden maisterin tutkintoa Keskiajan historiassa

Diplomi-insinöörin tutkinto kestää tyypillisesti kaksi vuotta, vaikka se voidaan suorittaa yhdessä intensiivisessä tutkimuksessa. MSc voi antaa tutkinnon harjoittaa alan asiantuntija tai ohjaaja; se voi myös sijoittaa tutkinnon jatkamaan jatko-opintoja tohtoriohjelmissa. Mikä on MSc keskiaikaisissa tutkimuksissa? Ylioppilastutkinto keskiajalla tarjoaa syvällistä tietoa keskiajasta. Opi… Lue lisää

Diplomi-insinöörin tutkinto kestää tyypillisesti kaksi vuotta, vaikka se voidaan suorittaa yhdessä intensiivisessä tutkimuksessa. MSc voi antaa tutkinnon harjoittaa alan asiantuntija tai ohjaaja; se voi myös sijoittaa tutkinnon jatkamaan jatko-opintoja tohtoriohjelmissa.

Mikä on MSc keskiaikaisissa tutkimuksissa? Ylioppilastutkinto keskiajalla tarjoaa syvällistä tietoa keskiajasta. Opiskelijat tyypillisesti erikoistuvat taitojen yhdistelmään, jotta kauden jatkotutkimus voidaan tehdä. Esimerkiksi opiskelijat voivat ottaa kursseja muinaisista kirjoituskäytännöistä sekä keskiaikaisen kielen, jotta heistä tulee asiantuntijoita keskiaikaisten käsikirjoitusten analysoinnissa. Vaikka kandidaatin tutkinto voi tarjota mahdollisuuden keskittyä keskiaikaiseen historiaan, kirjallisuuteen tai aiheisiin - esimerkiksi englantilaisen kirjallisuuden keskittymänä - MSc tavallisesti auttaa opiskelijoita kehittämään taitoja, jotka ovat välttämättömiä tutkia keskiaikaisia ​​asiakirjoja tai esineitä tarkasti.

Opiskelijat valitsevat tyypillisesti tämän asteen halusta kaivautua keskiajalla opiskelemaan. Tämä aikakausi ulottui suurelle osalle kirjattua ihmiskertomusta, ja se on edelleen valinnut laajan poikkileikkauksen yksilöistä, pelaajista historian harrastajille ammattimaisille muusikoille.

Keskiverto-opintojen mestareiden hankintakustannukset voivat vaihdella suuresti maasta toiseen ja koulusta toiseen. Potentiaalisten opiskelijoiden tulisi huolellisesti tutkia laitoksen tarjouksia ennen hakemista, koska on olemassa monia alaaiheita sateenvarjo keskiajan historiasta ja siksi monilla mahdollisilla erikoistumisalueilla.

Ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaminen edellyttää yleensä uran harjoittamista keskiajalla, sillä kandidaatin opettaja ei yleensä tarjoa riittävästi tietoa. MSc voi valmistaa korkeakoulututkinnon ura-alueita monissa eri asetuksissa arkistoista ja kirjastoista media- ja kustantamoihin. Se tarjoaa jännittäviä mahdollisuuksia opiskelijoille luomaan omia henkistä kapeaansa lähes kaikilla aloilla, jotka voivat leikata jollakin tavoin keskiaikaisten opintojen kanssa.

Keskiajan tutkimukset voivat valittaa monille eri tahoille, mukaan lukien alan ammattilaiset, jotka haluavat kaventaa työnsä painopistettä tähän aikakauteen. Online-kurssit ovat täydellisiä niille, jotka haluavat opiskella keskiaikaista historiaa, mutta eivät pääse paikalliseen ohjelmaan. Saat lisätietoja tutustumalla alla olevaan ohjelmaan ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintaan.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology
Edinburgh, Yhdistynyt kuningaskunta

Meidän keskiaikainen historia pyrkii tarjoamaan taitoja jatkaa kehittynyttä tutkimusta Euroopan kiehtovasta historiasta vuosien 400 ja 1500 välisenä aikana ja tarjoaa syvällis ... +

Meidän keskiaikainen historia pyrkii tarjoamaan taitoja jatkaa kehittynyttä tutkimusta Euroopan kiehtovasta historiasta vuosien 400 ja 1500 välisenä aikana ja tarjoaa syvällisiä tutkimuksia monista aiheista kyseisellä ajanjaksolla. Tämä ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden jatkaa pitkälle kehitettyä tutkimusta keskiajalla, ja se auttaa sinua laajentamaan omia tutkimusetuja pienillä seminaaripohjaisilla luokilla. Pääset myös maailmanluokan resursseihin, erityisesti Skotlannin kansalliskirjaston ja Edinburghin yliopiston pääkirjaston vaikuttaviin yhdistettyihin kokoelmiin. Tämän lisäksi voit kuulua menestyneeseen oppilaiden yhteisöön olemalla jäsenenä erittäin ristiriitainen Edinburghin keskus keskiajan ja renessanssin opinnoissa (CMRS), joka järjestää säännöllisiä tutkimusseminaareja sekä useita muita akateemisia ja sosiaalisia Tapahtumat. -
MSc
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
Englanti
Kampus