$close

Suodattimet

Katso tulokset

Vertaa 4 Luonnontieteiden maisterin tutkintoa Kirjallisuusssa

Diplomi-insinööri tai MSc on kansainvälisesti tunnustettu akateeminen saavutus niille, jotka suorittavat kaksi tai kolme vuotta suunniteltuja kursseja tietyllä alueella. Mikä on MSc kirjallisuudessa? Vaikka yhden kirjallisuuden tutkinto-ohjelman välillä on huomattavia eroja sen mukaan, missä kurssi tarjotaan, muiden tekijöiden lisäksi useimmat ohjelmat korostavat perehty- mistä monenl… Lue lisää

Diplomi-insinööri tai MSc on kansainvälisesti tunnustettu akateeminen saavutus niille, jotka suorittavat kaksi tai kolme vuotta suunniteltuja kursseja tietyllä alueella.

Mikä on MSc kirjallisuudessa? Vaikka yhden kirjallisuuden tutkinto-ohjelman välillä on huomattavia eroja sen mukaan, missä kurssi tarjotaan, muiden tekijöiden lisäksi useimmat ohjelmat korostavat perehty- mistä monenlaiseen maailman kirjallisuuteen. Huomiota kiinnitetään usein käännöksiin, feministiseen teoriaan, luovaan kirjoittamiseen, journalismiin, elokuvaperusteisiin ja kuuluviin tekijöihin eri puolilta maailmaa. Opiskelija voi opiskella amerikkalaista, englantilaista, latinalaista ja afrikkalais-amerikkalaista kirjallisuutta muun maapallon kesken. Monet kirjallisuusohjelmat voidaan myös räätälöidä painottaen tiettyä maantieteellistä aluetta tai siihen liittyvää alalaitetta.

Monet kirjallisuusalan maisteriohjelmista valmistuneet tutkivat, että heillä on enemmän uravaihtoehtoja jalkaansa kuin ennen palkkaamista. Heillä on myös usein mahdollisuus ansaita korkeampia palkkoja kuin ilman tutkintotodistuksia tai kandidaatin tutkinnon suorittaneita.

Koska yhden kirjallisuusohjelman kustannukset vaihtelevat huomattavasti seuraavaan, opiskelijat kannustetaan kuulemaan kunkin kiinnostuksen kohteena olevaa koulua nykyisten ohjelmakustannusten osalta.

Monet kirjallisuuden vastaanottajista haluavat opettaa kirjallisuutta tai eräitä osa-alueita kollegiaalisella tasolla, kun taas toiset käyttävät maisterin tutkintoja asteensa kohti tohtorikirjaimia. Toiset tulevat työvoimaan pian valmistumisensa jälkeen ja etsivät työtä journalismin, median, julkaisutoiminnan, muokkauksen tai taiteen ja humanististen tieteiden alalla. Jotkut valmistuneet löytävät työtä omissa kirjailijoissaan kaiken kokoisille valtion virastoille tai yrityksille, kun taas toiset osaavat käyttää taitojaan freelance-ominaisuudessa.

Ne, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan entistä enemmän kirjallisuuden maisteriohjelmasta, kannustetaan tutkimaan laajamittaista tietokantaamme tällä hetkellä tarjolla olevista ohjelmista ympäri maailmaa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
Linnaeus University
Växjö, Ruotsi

Tämä on kaksivuotinen toisen tason ohjelma, jonka pääopintoalue on englanti. Voit erikoistua kielitieteeseen tai kirjallisuuteen tai näiden yhdistelmään.

Tämä on kaksivuotinen toisen tason ohjelma, jonka pääopintoalue on englanti. Voit erikoistua kielitieteeseen tai kirjallisuuteen tai näiden yhdistelmään. -
MSc
Täyspäiväinen
120 tuntia
Englanti
28 Elo 2023
Kampus
 
Albertus Magnus College
New Haven, Yhdysvallat

Albertus Magnus College tarjoaa koulutukseltaan maisterin tutkinnon, joka keskittyy joko STEM: ään tai lukutaitoon, joka on uskollinen kollegion tehtävälle ja perinnölle: “… o ... +

Albertus Magnus College tarjoaa koulutukseltaan maisterin tutkinnon, joka keskittyy joko STEM: ään tai lukutaitoon, joka on uskollinen kollegion tehtävälle ja perinnölle: “… omistautunut tarjoamaan mahdollisuuden oppimiseen, joka vastaa opiskelijoiden akateemisiin tarpeisiin ja eettisiin haasteisiin ja yhteiskunnan kannalta. " -
MSc
Englanti
 
University of Albany
Albany, Yhdysvallat

Jaa rakkautesi oppimiseen ja lukutaitoon lasten, teini-ikäisten ja aikuisten kanssa luokkahuoneessa ja varhaislapsuudessa sekä ei-perinteisissä oppimisympäristöissä.

Jaa rakkautesi oppimiseen ja lukutaitoon lasten, teini-ikäisten ja aikuisten kanssa luokkahuoneessa ja varhaislapsuudessa sekä ei-perinteisissä oppimisympäristöissä. -
MSc
Englanti
 

Ansaitse stipendi, jonka arvo on jopa 10 000,00

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin.
SUNY Old Westbury School of Education
Vanha Westbury, Yhdysvallat

Lukutaidon koulutuksen maisteri (MS) on suunniteltu Pathway lukutaidon ammatilliseen sertifiointiin joko lapsuuden (B-6) tai nuoruusiän (5-12) tasolla tai molemmilla.

Lukutaidon koulutuksen maisteri (MS) on suunniteltu Pathway lukutaidon ammatilliseen sertifiointiin joko lapsuuden (B-6) tai nuoruusiän (5-12) tasolla tai molemmilla. -
MSc
Englanti
Kampus