MSc-tutkinnot Konetekniikkassa

Vertaa 112 Luonnontieteiden maisterin tutkintoa Konetekniikkassa

Konetekniikka

Maisterin tutkinto tai diplomi, on edistyksellinen akateeminen tutkinto, että oppilaat saavat, kun he ovat osoittaneet mestaruus tietyn alan tutkimuksesta. MSc in Mechanical Engineering haetaan usein, jotta tutkinnon saada nopeasti parhaista tehtävissä kilpaillulla alalla konepaja.

Opiskelijat, jotka kysyvät: "Mikä on MSc Mekaaninen?" Huomaamaan, että vastaus on laaja ja kattaa monia näkökohtia tutkimuksessa. Näitä ovat kehittyneet tutkimuksen suunnittelu, analysointi, kehittäminen, luominen ja ylläpito mekaanisten järjestelmien. Näitä järjestelmiä voidaan käyttää teollisuudessa, kuten kuljetus, automaatio, energian tuottaminen, ja ilmailu. Ohjelmiin liittyy tyypillisesti tekniikan kursseja ja tekniset valittavien. Joitakin esimerkkejä kurssit ovat suunnittelu Engineering, Management, mekaniikan ja materiaalit, Biomekaaniset Engineering, ja Ilmailutekniikka.Opiskelijat toimivat usein neuvonantaja luoda omia raidoista tutkimus.

Tämä edistyksellinen tutkinto on hyödyllistä opiskelijoille, koska se valmistelee ne syvällistä, moderni opetus ja taitoja he tarvitsevat kilpailla alalla Konetekniikan. Syventävä tutkinto ja kokemus, että opiskelijat saavat opintojensa aikana usein avoimia ovia että muut opiskelijat eivät voi käyttää.

Kuten muidenkin maailmanlaajuisiin ohjelmiin, kustannukset saada tämä ohjelma vaihtelevat koulusta toiseen. Opiskelijoiden pitäisi pystyä löytämään koulun ja ohjelma, jotka sopivat heidän tarpeisiinsa.

Valmistuneet tällä alalla ovat usein vastuussa kanteen ideoita elämään. He ottavat teoreettisia malleja luonnoksia paperille fyysiseen olemassaoloon.Tutkinnon voi löytää työmahdollisuuksia myös arkkitehtuurin, vaihtoehtoisten energialähteiden, nanoteknologian ja kemianteollisuuden, puolustusteollisuuden, rakentaminen ja lääketeollisuudessa. Kehittynyt aste konetekniikan, valmistuneet tulevat huomaamaan, että heillä on mahdollisuus saada monia jännittäviä ja tuottavaa uraa.

On mahdollisuuksia tutkimuksen alalla kaikkialla maailmassa. Tullut tietoa mahdollisuuksista tarkistamalla meidän ohjelmalistauksia ja täyttämällä lyijymuodossa tällä sivustolla. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä lisää

Master of Science Marine ja Offshore Technology

University Of Stavanger
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Norja Stavanger

Tämä merenkulun ja offshore-teknologian Master of Science -ohjelma on suunniteltu vastaamaan meri- ja offshore-alan ammattitaitoisten ammattilaisten kasvavaan kysyntään. [+]

Yleiskatsaus

Oseanit kattavat yli 70% maapallon pinnasta. Nämä ovat kuitenkin vielä paljon tutkimattomia. Noin 97% maapallon vedestä sisältyy valtameriin ja meriin, jotka kaikki liittyvät muodostavat valtavan määrän vettä. Monimutkainen merenkulku tekniikasta tulee ratkaisevaa, kun saamme ja löydämme kaikki valtameren resurssit, jotta voimme ratkaista tämän prosessin aikana mahdollisesti esiintyvät ongelmat.

Tämä merenkulun ja offshore-teknologian Master of Science -ohjelma on suunniteltu vastaamaan meri- ja offshore-alan ammattitaitoisten ammattilaisten kasvavaan kysyntään.

Tämä MSc-ohjelma on vahva kansainvälinen profiili opiskelijoita ympäri maailmaa.... [-]


MS ilmailun ja ilmailuteollisuuden verkossa

Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies
Online Kokopäiväinen Osa-aikainen 11 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Yhdysvallat West Lafayette + 1 lisää

Jos etsit edistystä haastavassa ja erikoistuneessa ilmailun maailmassa, Purduen MS Lentotoiminta ja Ilmailualan Hallinta auttaa sinua kehittämään keskeisiä johtamis- ja johtamisosaamista. [+]

Jos etsit edistystä haastavassa ja erikoistuneessa ilmailun maailmassa, Purduen MS Lentotoiminta ja Ilmailualan Hallinta auttaa sinua kehittämään keskeisiä johtamis- ja johtamisosaamista.

Opettajien professorit, joilla on erinomaiset koulutustilat ja työkokemus siviili-ilmailusta, sotilasilmailusta ja valtiollisista tehtävistä, alan erityiskursseistamme valmistautuvat lukuisiin ilmailun hallintaan.

Talousennusteet viittaavat siihen, että matkustaja- ja lentorahtikyselyt kasvattavat jatkuvasti ilmailualan dramaattista kasvua ja edellyttävät olemassa olevan ilmakuljetusjärjestelmän arkkitehtuurin täydellistä uudelleenjärjestelyä. Tämän alan kasvun ansiosta ilmailuteollisuudelle on tarjolla laaja valikoima johtamismahdollisuuksia sellaisille henkilöille, joilla on ilmailu- ja avaruusalan johtamisen taitoja, kuten toiminnan analysointi, turvallisuusjärjestelmien kehittäminen, projektinhallinta, järjestelmien integrointi, ympäristön kestävyys ja siihen liittyvät monialaiset taidot.... [-]


M.Sc. avaruustekniikassa

Technische Universität Berlin, Chair of Space Technology
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta April 2019 Saksa Berlin

MSE-opinto-ohjelmaa tarjoaa Avaruusteknologian puheenjohtaja, yksi Aeronautics and Astronauticsin osaston kuudesta tuesta Technische Universität Berlinissa. [+]

Mikä on MSE?

Kansainvälinen kokopäiväinen maisteriohjelma

MSE (Master of Space Engineering) on ​​kansainvälinen täysipäiväinen master-ohjelma avaruustekniikassa, joka alkaa Technische Universität Berlinissa huhtikuussa joka vuosi. Ohjelman tavoitteena on kouluttaa järjestelmätekniikoita, jotka ovat valmiit tulemaan avaruusteollisuuden johtajiksi.

TU Berliinin avaruusteknologian johdolla

Kurssia tarjoaa Technische Universität Berlinin avaruusteknologian puheenjohtaja ja yhdistää erinomaisen avaruustekniikan opetuksen projektinhallinnan ja kulttuurienvälisten taitojen kanssa. Koko ohjelma, neljä lukukautta, opetetaan englanniksi.

Erittäin projekti-suuntautunut päällikön ohjelma... [-]


Master of Science in Ilmailuteollisuus

Technische Universität München Asia (TUM Asia)
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 24 - 24 kuukautta August 2019 Singapore

Technische Universität Münchenin (TUM) myöntämä Aerospace Engineeringin diplomi antaa tutkinnon suorittaneille perusteellisen tiedon Aerodynamiikan [+]

TUM Asia yliopiston maisteriohjelma (AE) on ohjelma, joka kattaa korkeasti koulutetut insinöörit vastaamaan yhä kasvavaan kysyntään kasvavasta ilmailuteollisuudesta Singaporessa, Euroopassa ja muualla maailmassa.

SAKSAN KORKEAKOULU

Saksa tunnetaan "Ideojen maaksi" ja termi "saksalainen tekniikka" liittyy laatuun, huippuosaamiseen ja tekniseen suuruuteen. Yhdistä tämä asia Aasian, Kiinan ja Intian kanssa, jotka jo muodostavat kolmanneksen maailman kuluttajapopulaatiosta - ja aasialaisten kuluttajien laajalle levinnyt teknologiapelaaja. Koulutusohjelmamme tarjoavat opiskelijoille kilpailuetua markkinoiden kehityksen ymmärtämisessä.

Münchenin teknisen yliopiston (Saksa) antama kurssi, jossa suoritetaan kurssi Singaporessa TUM: n haarakonttorissa, TUM Asia . Kurssi suoritetaan englanniksi.... [-]


MSC koneenrakennuksessa

Tufts University - School of Engineering
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen August 2019 Yhdysvallat Medford

Master of Science (MS) -ohjelman tavoitteena on tarjota opiskelijoille mahdollisuus vahvistaa teknistä taustansa menestyksekkään ammattiuran jatkamiseksi teknisen tutkimuksen, kehityksen ja hallinnan alalla. [+]

Tavoitteena Master of Science (MSc) koulutusohjelma on tarjota opiskelijoille mahdollisuus vahvistaa teknistä taustansa jatkaa menestyksekkään ammattiuran insinööritutkimusta, kehittämistä ja hallintaa. Hakijat voivat osallistua tähän ohjelmaan koulutusopintojensa perusteella. Avainvaatimus on vahva mekaanisen tekniikan akateeminen tausta tai siihen liittyvä tekninen kurinalaisuus. Osasto vaatii myös kaikkia hakijoita esittämään viimeisimmät yleiskatsauksen (GRE) tulokset.

SovellusvaatimuksetHakemusmaksuAnsioluettelo / CVHenkilökohtainen lausumaGRE ei tarvita nykyisille tufts-opiskelijoille, jotka hakevat MS-koulutusohjelmaaGRE-pisteitä voidaan luopua osa-aikaisista opiskelijoista, joilla on viiden vuoden työkokemus, jotka ovat Yhdysvaltain kansalaisia ​​tai pysyviä asukkaita.Virallinen TOEFL tai IELTS, jos sellainen onTekstitystiedostojenKolme suositusta [-]

Master koneenrakennuksessa (ms ja minä)

Inter American University of Puerto Rico
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Puerto Rico Bayamón

Department of Mechanical Engineering tarjoaa kaksi yksityiskohdista master astetta: Master of Science (MS) konetekniikan ja Master of Engineering (ME) in Mechanical Engineering. Jokaisessa modality kaksi erikoisalojen tarjotaan: Aerospace ja energia. [+]

Department of Mechanical Engineering tarjoaa kaksi yksityiskohdista master astetta: Master of Science (MS) konetekniikan ja Master of Engineering (ME) in Mechanical Engineering. Jokaisessa modality kaksi erikoisalojen tarjotaan: Aerospace ja energia.

Näiden ohjelmien tarkoituksena on valmistella opiskelijoille taitoja ja asenteita välttämätöntä suorittaa yhtä tehokas ammattilaisten ilmailu- ja energia erikoisaloja. Energia erikoistuminen opiskelijat ovat valmiita tutkimuksessa fossiilisten ja uusiutuvien energialähteiden. Vuonna Aerospace erikoistuminen; opiskelijoille tarjotaan tietoa tarpeen tehdä onnistuneesti ilmailuteollisuudessa.

[-]

MSC koneenrakennuksessa

Aarhus University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Tanska Aarhus

Ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden soveltaa teoriaa käytännön kysymyksiin, joilla on laaja-alainen yhteistyö. Saat tarkan käsityksen kehittyneistä laskentamenetelmistä, kuten äärellisen elementtimenetelmän (FEM) ja moniammatillisten simulaatiotyökalujen käytöstä. Opit sellaisia ​​aiheita kuin laskennallinen fluididynamiikka (CFD), rakenteellinen dynamiikka ja modaalianalyysi sekä murtumismekaniikka ja väsymys. Näiden kompetenssien perustana ovat jatkuva mekaniikka, joustavuusteoria ja plastisuusteoria. [+]

MSC koneenrakennuksessaTeorian yhdistäminen käytäntöön

Miten suunnittelet tuuliturbiinin terät? Miten lasketaan tietokoneen sirun tai polttokennon käyttöiän? Miten analysoit racing-auton dynamiikkaa? Nämä ovat vain joitain kysymyksiä, joita voit tutkia MSc in Mechanical Engineering -ohjelmassa.

Ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden soveltaa teoriaa käytännön kysymyksiin, joilla on laaja-alainen yhteistyö. Saat tarkan käsityksen kehittyneistä laskentamenetelmistä, kuten äärellisen elementtimenetelmän (FEM) ja moniammatillisten simulaatiotyökalujen käytöstä. Opit sellaisia ​​aiheita kuin laskennallinen fluididynamiikka (CFD), rakenteellinen dynamiikka ja modaalianalyysi sekä murtumismekaniikka ja väsymys. Näiden kompetenssien perustana ovat jatkuva mekaniikka, joustavuusteoria ja plastisuusteoria.... [-]


MSc Mekaniikka ja muotoilu

Mediterranean College, Athens
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta January 2019 Kreikka Athens

MSc-koneenrakennus ja -muotoilu on ainutlaatuinen ja erityisesti nykyaikainen opintojakso, joka kattaa kaikki mekaanisen insinöörin ammattiin liittyvät alat ja sisältää moduuleja, jotka opettavat viimeisintä alan kehitystä ja niiden soveltamista todellisiin teknisiin ongelmiin. Sen tavoitteena on antaa opiskelijoille tarvittavat tekniset taidot ja teoreettinen tausta konetekniikkahankkeiden kehittämiselle rakentamisen tai energian alalla. [+]

25% Tuittion-maksun alennus, jos se maksetaan kokonaisuudessaan huhtikuun 2018 loppuun mennessä

Kurssi, joka on suunniteltu johtavien yritysten kanssa neuvottelemaan paikallisten ja kansainvälisten teollisuuden tarpeiden tyydyttämiseksi.Sisältää erityisesti innovatiiviset ja erottuvat moduulit kaikista koneenrakennustekniikan aloista (rakentaminen, energia, tuotannonohjaus).Akateeminen henkilöstö on aktiivisia ammattilaisia ​​ja tutkijoita, jotka välittävät opiskelijoilleen alan nykyaikaista kehitystä.Opiskelijat yhdistävät akateemisen tiedon todellisten teollisten sovellusten kanssa tekemällä live-projekteja osana opintojaan.Opiskelijat tuottavat yksilöllistä tutkimusta, joka voi johtaa julkaisuihin kansainvälisissä konferensseissa ja lehdissä.... [-]

MSc in Mechanical Engineering

Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 lukukautta April 2019 Saksa Magdeburg

Master's ohjelman tavoitteena on antaa opiskelijoille laaja perustiedot, joka asettaa tutkinnon kyky soveltaa tätä tietoa käytännössä, tutkimusta tai opetusta ja laajentaa sitä jatkuvasti. [+]

Opintojen aloittaminen Ohjelma alkaa joka kesäleikka. Hakijoiden, joilla on ulkomaiset todistukset, sovelletaan 31 päivään tammikuuta mennessä uni-assist eV: n kautta. Ohjelman tavoitteet

Master's ohjelman tavoitteena on antaa opiskelijoille laaja perustiedot, joka asettaa tutkinnon kyky soveltaa tätä tietoa käytännössä, tutkimusta tai opetusta ja laajentaa sitä jatkuvasti. Sillä keskitytään aihepiirikohtaisten ja sosiaalisten taitojen, taitojen ja toimintatapojen tieteelliseen oppimiseen ja erityisesti oppilaiden oppimiseen johtamistehtävissä.

Konetekniikan nopeasti kehittyvän osaamisen ansiosta osa tästä on myös laajemman osaamisen hankkiminen erilaisille työ- ja erikoistumisaloille. Päällikön ohjelmassa tämä liittyy toimialoihin, jotka keskittyvät... [-]


Master of Science in Mechanical Engineering

California Polytechnic State University, San Luis Obispo
Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2019 Yhdysvallat San Luis Obispo

Cal Polyin mekaniikan maisteriohjelma on suunniteltu valmistautumaan tutkimukseen tai tuotesuunnitteluun. Se tarjoaa tietoteknisen tason perustan ja opiskelijat voivat valita painopisteen, joka perustuu niiden erityiseen teknologia-alan osa-alueeseen. [+]

Suunnittele tuotesuunnittelun taidot

Tervetuloa Kalifornian ammattikorkeakoulun valtionyliopistossa Kalifornian San Luis Obispoon

Cal Polyin mekaniikan maisteriohjelma on suunniteltu valmistautumaan tutkimukseen tai tuotesuunnitteluun. Se tarjoaa tietoteknisen tason perustan ja opiskelijat voivat valita painopisteen, joka perustuu niiden erityiseen teknologia-alan osa-alueeseen. Tutkinto-ehdokkaat voivat valita opinnäytetyön tai ei-opinnäytetyön. Valmistuneet kehittävät osaamista pitkälle matematiikassa, muodostavat järjestelmätason ratkaisuja ongelmiin ja kehittävät tehokkaita viestintä- ja projektinhallintataitoja. Uramahdollisuuksia löytyy autoteollisuudesta, tietokoneista, elektroniikasta, ilmailusta, puolustuksesta, LVI-, öljy-, elintarviketuotannosta ja monista muista aloista.... [-]


Master of Science in Space ja Engineering Systems

The Skolkovo Institute of Science and Technology (Skoltech)
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Venäjä Moscow

Tässä ohjelmassa yhdistyvät monimutkaisten suunnittelijärjestelmien rakentamisen yleisten periaatteiden tutkimus, johon osallistuu satelliitti-, räiskintä- ja robottijärjestelmien rakentamishankkeita. Opetamme oppilaita löytämään luovia ratkaisuja avaruus- ja robotiikkateollisuuden suurimpiin haasteisiin. [+]

Tässä ohjelmassa yhdistyvät monimutkaisten suunnittelijärjestelmien rakentamisen yleisten periaatteiden tutkimus, johon osallistuu satelliitti-, räiskintä- ja robottijärjestelmien rakentamishankkeita. Opetamme oppilaita löytämään luovia ratkaisuja avaruus- ja robotiikkateollisuuden suurimpiin haasteisiin.

Suoritukset ja kesto: 2 vuotta (kokoaikainen)Hakemuksen jättöpäivä: 16. heinäkuuta 2018Opintomaksut: hakijalle ei makseta lukukausimaksua, joka läpäisee valintaprosessinKieli: englantiPaikka: Moskova, Venäjä

Valmistuneilla on perustavanlaatuinen osaaminen järjestelmän suunnittelussa ja käytännön taidoissa monimutkaisten järjestelmien luomisessa. He voivat:

selittää kokonaisvaltainen näkemys avaruusoperaatioista ja järjestelmistähyödyntää tilatietoja palveluista / sovelluksista, kuten navigoinnista, EO: sta, TLC: stäsuunnitella, toteuttaa ja käyttää avaruusjärjestelmiä painottaen avaruusantureita, hyötykuormia ja aluksella olevia järjestelmiäsuorittamaan uusia havaintoja ja mittauksia avaruudestaetukäteisominaisuudet miehitetylle avaruustutkimuksellerakentaa uraa tai luoda käynnistys avaruus- ja robotiikkateollisuudessaOhjelmarakenne:... [-]

Mekaaninen suunnittelu

International Accelerator
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen September 2019 Yhdysvallat Boston

Master of Science (MS) Konetekniikan Ohjelma on suunnattu antaa opiskelijoille ja harjoitellaan insinöörien kehittynyttä tutkimukset useilla erikoisaloilla. Tutkinto on saatavana joko tutkielma tai ei-thesis-ohjelman. [+]

koneenrakennus

Miten sinusta tuntuu vanhempi projekti on malliesimerkki ta Smithsonian National Air and Space Museum Washington? Team "FIUAV" toivat autonominen tasossa HD- kameroita ja koko ajotietokone museoon huhtikuussa 2012 mennessä.

Tuloksena kaksi lukukautta työn neljästä Mekaaninen eläkeläiset, tämä järjestelmä myös meni AUVSI kilpailun Madridissa.

Tämän lisäksi tähtien projekti, luovuutta ja tutkimusta Mekaaninen ammatti vaikutuksia terveyteen, etsintä, valmistus ja teknologia. Konetekniikka on kriittinen avaruustutkimus, ympäristön valvonta, puolustus, kuljetus ja biotekniikka.

Master of Science in Mechanical Engineering

Luovuus ja tutkimus Mekaaninen ammatti vaikutuksia terveyteen, etsintä, valmistus ja korkean teknologian teollisuutta kaikkialla maailmassa. Koneenrakennus on ja pysyy kriittinen niinkin erilaisilla aloilla kuin avaruustutkimuksen ympäristön valvonta, puolustus, kuljetus ja biotekniikka.... [-]


Komposiittimateriaalit / komposiitit maisterin (M.Sc.)

PFH Private University of Applied Sciences
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 3 lukukautta October 2019 Saksa Stade + 1 lisää

Maisteriohjelma "komposiittien / Composites" on tarkoitettu insinööreille ja matematiikan ja luonnontieteiden loppututkinnon työkokemusta, jotka haluavat saada alalla komposiittimateriaalien on osa-aikaisia. Painopiste ohjelmassa ovat erityisen hiili-kuituvahvisteiset muovit (CFRP, tunnetaan yleisesti nimellä "Carbon"), samoin kuin lasi- muovit (FRP). [+]

kampusComposites / CompositesMaster of Science (M.Sc.)

Maisteriohjelma "komposiittien / Composites" on tarkoitettu insinööreille ja matematiikan ja luonnontieteiden loppututkinnon työkokemusta, jotka haluavat saada alalla komposiittimateriaalien on osa-aikaisia. Painopiste ohjelmassa ovat erityisen hiili-kuituvahvisteiset muovit (CFRP, tunnetaan yleisesti nimellä "Carbon"), samoin kuin lasi- muovit (FRP).

Tutkimuksessa voit osallistua saksaksi tai Englanti. Kun maisterin tutkinto olet avaamassa erinomainen uranäkymiä. Sillä vain teollisuudelle CFK vuosittainen kasvu 10 prosenttia ennustetaan. Siksi suuri kysyntä komposiitit asiantuntijoille kasvaa edelleen tulevaisuudessa on varma.... [-]


Master of Science in mekaaninen ja avaruustekniikka

The George Washington University - School of Engineering & Applied Science
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 2 - 3 vuotta September 2019 Yhdysvallat Washington + 1 lisää

Opiskelijat valitsevat seuraavista painopistealoista: Aerospace Engineering Design Mekaniikkajärjestelmät Teollisuustekniikka [+]

Ohjelman yleiskuvaus

Opiskelijat valitsevat seuraavista painopistealueista:

IlmailuteollisuusMekaanisten järjestelmien suunnitteluTeollisuustekniikkaRakenteet ja dynamiikkaRobotit, mekatroniikka ja kontrollit

Master of Science in mekaaninen ja avaruustekniikka

Luottotunnit

Painopistealueet

Ilmailuteollisuus

Pakollinen vaatimus

Yksi seuraavista:

Nestemekaniikka

valinnainen

Mekaanisten järjestelmien suunnittelu

Pakollinen vaatimus

valinnainen

Pakollinen vaatimus

valinnainen

Valittavissa kursseilla jäljellä oleva luottoaika

Teollisuustekniikka

Pakollinen vaatimus

Yksi seuraavista:... [-]


MSc in Management ja tekniikan tietokoneavusteinen koneenrakennus (MME-tuli)

Maastricht School of Management
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2019 Alankomaat Maastricht Saksa Aachen + 2 lisää

DI Johtamisen ja Engineering Tietokoneavusteinen Mechanical Engineering on kahden vuoden kokopäiväinen tuotantotekniikka ohjelma, joka tarjoaa sinulle, toisaalta, syvällinen tuntemus ja ymmärtäminen finiittielementtimenetelmät, numeerisia menetelmiä, simulointi, mekaniikka, ohjelmistotuotanto ja tuotannon hallinta, ja toisaalta liiketoiminnan, hallinta, johtaminen ja yrittäjätaitoja. [+]

Haluatko työskennellä teknologian, liiketoiminnan ja yrittäjyyden rajapinnalla?

Kuten valmistuneet asiantuntemusta ymmärtää sekä taiteen johdon ja monimutkaisia ​​tekniikan prosessit ovat erittäin kysyttyjä nykypäivän teollisen maailman, tämä master kurssi sopii kysynnän. Se antaa sinulle valinnanvaraa ja joustavuutta työn kaksi enenevässä määrin toisiinsa aloilla nykypäivän ammattitoiminnalla rajapinnassa teknologian ja liiketoiminnan.

Teollisuuden insinöörit työskentelevät laaja-aloilla: perinteisten teollisuusyritysten tai konsulttiyritykset, rahoituslaitosten tai elintarviketeollisuudessa, logistiikan yritysten tai terveydenhuollon laitoksissa. Kun hyöty pätevyys johdon oman on lisätty valinnanvaraa ja joustavuutta työskennellä vieläkin eri sektoreilla ja ammattitaitoa.... [-]