$close

Suodattimet

Katso tulokset

Vertaa Luonnontieteiden maisterin tutkintoa Kristinuskon tutkimusssa

MSc (Master of Science) on jatkotutkinto nimeämisestä sen vastaanottaja on päässyt korkea mestaruus tietyssä lajissa. Maisterin tutkinnon voi oikeuttaa haltijansa opettaa korkeakoulutasoisen, ja se on yleensä edellytys kaikille, jotka haluaa päästä jatko-ohjelma. Mikä on MSc Christian Studies? Tämä on tutkinto merkitsee, että haltija on edennyt hänen tietoonsa kristillisen teologia… Lue lisää

MSc (Master of Science) on jatkotutkinto nimeämisestä sen vastaanottaja on päässyt korkea mestaruus tietyssä lajissa. Maisterin tutkinnon voi oikeuttaa haltijansa opettaa korkeakoulutasoisen, ja se on yleensä edellytys kaikille, jotka haluaa päästä jatko-ohjelma.

Mikä on MSc Christian Studies? Tämä on tutkinto merkitsee, että haltija on edennyt hänen tietoonsa kristillisen teologian korkealle tasolle. Ohjelmat yleensä kestää yhdestä kahteen vuotta ja pyrkiä laajentaa kyvyt opiskelijoiden harjoittaa heidän yhteisönsä ja soveltaa heidän uskonsa kanssa syvempää ymmärrystä taustalla pyhien kirjoitusten säätiöt. Useimmat ohjelmat ei ole tarkoitus valmistella ehdokkaita suoraan ministeriön. On tärkeää, että kiinnostuneille MSc Christian Studies yhteyshenkilö laitosten kurssin tiedot.

MSc Christian Studies on niille, jotka haluavat parantaa palvelua parempi käsitys kristinuskon. Se on erityisen arvokasta niille, jotka pyrkivät maallikkojohtoisuutensa tehtävissä seurakuntansa.

Saatetaan MSc Christian Studies voivat vaihdella suuresti kustannuksia, riippuen erityisiä toimielimiä ja ohjelmia. Kiinnostuneet toteuttavat tämän verran ottaa yhteyttä kouluihin nykyisille opetusta ja maksuja.

Passion on mitä useimmat asemat kiinnostusta MSc Christian Studies. Ne, jotka saavat sen tavallisesti valita jatkui tutkimuksen silmä kohti yhteensovittamista tai laajempia rooleja vastuualueet kansalaisedustajaa niiden uskonnolliset yhteisöt. Research, kirjoittaminen, lähetystyö, opetus, ulottuvuus ja uskoon perustuva neuvonta ovat kaikki mahdollisia polkuja haltijoiden astetta.

On olemassa useita vaihtoehtoja harkita, kun tavoitellaan MSc Christian Studies.Erilaisia ​​kattavia ohjelmia ovat saatavilla monissa paikoissa sopivaksi kaikenlaisia ​​opiskelijoille. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
Loma Linda University School of Religion
Loma Linda, Yhdysvallat

Kappeliohjelman maisteri on teologinen ja kliininen kappelikoulutus Loma Lindan yliopistossa. Se on kehitetty käyttämällä Ammatillisten kappelien liiton (APC) vahvistamia ohje ... +

Kappeliohjelman maisteri on teologinen ja kliininen kappelikoulutus Loma Lindan yliopistossa. Se on kehitetty käyttämällä Ammatillisten kappelien liiton (APC) vahvistamia ohjeita, jotka valvovat ja ylläpitävät tiukasti kansallisia "parhaiden käytäntöjen" standardeja kappeliammattilaisille. -
MSc
Englanti
Kampus