Filter
Master of Science ‑tutkinnot

Vertaa 3 Luonnontieteiden maisterin tutkintoa Lennonjohtossa

MSc on Lyhenne Master of Science, jatko-tutkinto-ohjelma, jonka avulla opiskelijat voivat edelleen tutkia alan ja rakentaa arvokkaita taitoja ja kokemusta heidän tulevaisuuden uransa. Kurssit ovat yleensä paljon tiukemmin keskittyneet kuin perustutkinto-ohjelmat ja yleensä vaativat enemmän tutkimusta.

Mikä on MSc lennonjohdossa? Tutkijakoulututkinnon suorittaneet voivat oppia lisää ilmailun jatkuvasti kasvavasta maailmasta ja rakentaa konkreettisen perustan ilmavalvontaan sekä kentällä että ilmassa. Opiskelijoilla on usein mahdollisuus erikoistua koulutukseen saadakseen lisätietoja teknisestä infrastruktuurista, suunnittelusta ja kehityksestä tai olemassa olevien lentokoneiden parannuksesta tulevaisuuden uran mukaan. Painopiste, jonka he valitsevat, heikentää heidän oppimistaan ​​ja sen vuoksi uran tyyppiä, jonka he voivat valita valmistumisensa jälkeen.

Tämä MSc-ohjelma ohjaa opiskelijoita hioa taitoja kuten kriittinen ajattelu, navigointi ja seuraava protokolla. Nämä taidot ovat tietenkin suunniteltu auttamaan opiskelijoita saavuttamaan entistä menestyksekkään uraansa omalla alallaan, mutta he voivat myös rikastuttaa henkilökohtaista elämää auttamalla heitä kohtaamaan päivittäiset ongelmat uudesta näkökulmasta.

Yksi asia, jonka opiskelijoiden tulisi olla tietoinen, on, että tämän ohjelman opetus muuttuu koulusta kouluun ja maasta toiseen, joten vähän tutkimusta on välttämätöntä. Rahoitussuunnittelu on erityisen tärkeää, koska joissakin tapauksissa tämä ohjelma voi kestää jopa kaksi vuotta.

Koska tällä MSc: llä on niin monia alaluokkia, tutkinnon suorittaneiden työnvalinta voi olla
monipuolinen. Jotkut navigointijärjestelmään keskittyvistä uramahdollisuuksista ovat tekninen projektipäällikkö, testausjohtajat ja järjestelmäintegraatio-insinöörit. Lentokenttäoperaatioihin erikoistuneet tutkinnon suorittajat saattavat pystyä aloittamaan teknisen ja operatiivisen strategian johtajan, validointipäällikön tai järjestelmäinsinöörin toimesta.

Online-kurssit ovat erinomaisia ​​vaihtoehtoja opiskelijoille, joilla on rajalliset aikataulut, mutta paikallisilla ja kansainvälisillä kursseilla on myös valtavat mahdollisuudet. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Read More Read Less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

3 tulosta kohteessa Lennonjohto

Muscat University

Executive MSc Air Transport Management on suunniteltu tuottamaan kehittynyttä ja kattava tieto lentoliikenteen hallintaan strategisia kysymyksiä. ... [+]

Ohjelman tiedot

Executive MSc Air Transport Management on suunniteltu tuottamaan kehittynyttä ja kattava tieto lentoliikenteen hallintaan strategisia kysymyksiä. Se yhdistää lentoliikenteen teoreettinen tietämys lisääntynyt keskittyminen johtamisen ja henkilökohtaiseen kehitykseen. Tämä koulutusohjelma on yksi joukko jatko ohjelmia Cranfieldin yliopiston ja tarjotaan Muscat yliopistossa ja johtaa annettavaan Cranfieldin Korkeakoulututkinto ja myös Muscat Korkeakoulututkinto.

Ohjelman tavoitteet

MSc Air Transport Management pyrkii:

Antaa opiskelijoille taitoja tarvitaan jatkaa menestyksekkään uran eri sektoreilla ilmailualalla myös lentoyhtiöiden, lentoaseman yritykset ja viranomaiset, siviili-ilmailun osastot, lentoliikenteen konsultti- ja ilmailuteollisuuden. Paranna opiskelijoiden taitoja lentoliikenteen hallintaan, joka tarjoaa tilan tutkimus, joka mahdollistaa yhdistää tutkimuksen työasioiden. Auttaa opiskelijoita täyttämään johdon koulutustarpeisiin nykyisten lentoliikenne, toimittajat, ilmailu konsulttien ja hallituksen sääntelijöiden. ... [-]
Oman Muscat
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
ENAC

MS ANSEO integroi aiheita entisen Masters tarjoamalla järjestelmällistä ja kokonaisvaltaista lähestymistapaa Air Navigation järjestelmät: paikan päällä (viestintäjärjeste ... [+]

Osana politiikan jatkuvaan parantamiseen ja sopeutumista päällikön ohjelma täyttää teknisiä parannuksia, lentoliikenteen työpaikkoja ja vastaamaan paremmin tarpeisiin globaalin Air Navigation Industry, ENAC luonut uuden Advanced Master Air Navigation System Engineering and Operations jotka korvaa 3 entinen maisterintutkinto: MS ilmailu ja ilmaliikenteen hallinta, MS Air Ground Collaborative System Engineering ja MS Communication Navigation Surveillance.

MS ANSEO integroi aiheita entisen Masters tarjoamalla järjestelmällistä ja kokonaisvaltaista lähestymistapaa Air Navigation järjestelmät: paikan päällä (viestintäjärjestelmät, navigointijärjestelmät, valvontajärjestelmät, automaattiset lennonjohdon järjestelmät), junassa (Satellite ja ilmailu järjestelmät), ja sen toimintatapojen (Air Traffic Management).... [-]

Ranska Toulouse
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
ENAC

MSc IATOM on kaksivuotinen ohjelma, jonka tavoitteena on kouluttaa asiantuntijoita ja johtajia, joissa painotetaan ajankohtaisten ilmailuteollisuuden ja ilmailualan konse ... [+]

MSc International Air Transport ja Operations Management

Laajuus tämän maisterin tutkinto

Harjoittelemaan korkean tason johtajia, jotka kykenevät järjestämään lentoliikennejärjestelmän toimintaa ja hallitsemaan täydellisesti sen kaikkia näkökohtia.

Sisällys Päällikkö IATOM on neljän semesterin kansainvälinen ohjelma, joka vastaa globaaleihin ilmailuteollisuuden tarpeisiin. ENAC ja sen kumppanit tarjoavat neljä koulutusraitaa: Hongkongin teknillinen korkeakoulu (HKUST), Sorbonne University Abu Dhabi. Lisäksi allekirjoitimme sopimukset Beihangin yliopiston kanssa Kiinassa ja Institut Teknology Bandungin kanssa Indonesiassa. MSc IATOM on suunniteltu korostamaan ajan tasalla olevien tekniikan ja johtamisen käsitteitä tai menetelmiä ilmailuteollisuudelle ja ilmailualalle. Kokopäiväisen kahden vuoden päällikkö IATOM pyrkii tarjoamaan teknisen ja johtamisosaamisen, joka on välttämätön kansainvälisen yrityksen tulevalle johtajalle.... [-]

Ranska Toulouse
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi