Filter
Master of Science ‑tutkinnot
Oman Muscat

Näytä kaikki MSc-ohjelmat Lennonjohtossa 2019 in. Omanissa

Master of Science (MSc): Nämä ohjelmat ovat jatko-opinnot ihmisille, jotka ovat juuri saaneet opinnoissa ja haluavat lisätä tietoa syvällisempää ja tieteellisellä tasolla.

Oman, viralliselta nimeltään Omanin sulttaanikunta, on arabivaltiossa Lounais-Aasian kaakkoisrannikolla Arabian niemimaan. Se on strategisesti tärkeä asema suulla Persianlahden.

Maa, joka on virallisesti kutsutaan Omanin sulttaanikunta on arabi valtio sijaitsee Lounais-Aasiassa. Koulutusalalla on korkea lukutaito. Oman on huippuluokan oppilaitosten maailman kuten Sultan Qaboos University, Dhofar University ja University of Nizwa.

Ota yhteyttä yliopistoihin Luonnontieteiden maisterin tutkinnot Lennonjohtossa in. Omanissa 2019

Read More Read Less

1 tulosta kohteessa Lennonjohto, Muscat

Muscat University

Executive MSc Air Transport Management on suunniteltu tuottamaan kehittynyttä ja kattava tieto lentoliikenteen hallintaan strategisia kysymyksiä. ... [+]

Ohjelman tiedot

Executive MSc Air Transport Management on suunniteltu tuottamaan kehittynyttä ja kattava tieto lentoliikenteen hallintaan strategisia kysymyksiä. Se yhdistää lentoliikenteen teoreettinen tietämys lisääntynyt keskittyminen johtamisen ja henkilökohtaiseen kehitykseen. Tämä koulutusohjelma on yksi joukko jatko ohjelmia Cranfieldin yliopiston ja tarjotaan Muscat yliopistossa ja johtaa annettavaan Cranfieldin Korkeakoulututkinto ja myös Muscat Korkeakoulututkinto.

Ohjelman tavoitteet

MSc Air Transport Management pyrkii:

Antaa opiskelijoille taitoja tarvitaan jatkaa menestyksekkään uran eri sektoreilla ilmailualalla myös lentoyhtiöiden, lentoaseman yritykset ja viranomaiset, siviili-ilmailun osastot, lentoliikenteen konsultti- ja ilmailuteollisuuden. Paranna opiskelijoiden taitoja lentoliikenteen hallintaan, joka tarjoaa tilan tutkimus, joka mahdollistaa yhdistää tutkimuksen työasioiden. Auttaa opiskelijoita täyttämään johdon koulutustarpeisiin nykyisten lentoliikenne, toimittajat, ilmailu konsulttien ja hallituksen sääntelijöiden. ... [-]
Oman Muscat
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi