MASTERSTUDIES

Vertaa 2 Luonnontieteiden maisterin tutkintoa Lennonjohtossa

MSc on Lyhenne Master of Science, jatko-tutkinto-ohjelma, jonka avulla opiskelijat voivat edelleen tutkia alan ja rakentaa arvokkaita taitoja ja kokemusta heidän tulevaisuuden uransa. Kurssit ovat yleensä paljon tiukemmin keskittyneet kuin perustutkinto-ohjelmat ja yleensä vaativat enemmän tutkimusta.

Mikä on MSc lennonjohdossa? Tutkijakoulututkinnon suorittaneet voivat oppia lisää ilmailun jatkuvasti kasvavasta maailmasta ja rakentaa konkreettisen perustan ilmavalvontaan sekä kentällä että ilmassa. Opiskelijoilla on usein mahdollisuus erikoistua koulutukseen saadakseen lisätietoja teknisestä infrastruktuurista, suunnittelusta ja kehityksestä tai olemassa olevien lentokoneiden parannuksesta tulevaisuuden uran mukaan. Painopiste, jonka he valitsevat, heikentää heidän oppimistaan ​​ja sen vuoksi uran tyyppiä, jonka he voivat valita valmistumisensa jälkeen.

Tämä MSc-ohjelma ohjaa opiskelijoita hioa taitoja kuten kriittinen ajattelu, navigointi ja seuraava protokolla. Nämä taidot ovat tietenkin suunniteltu auttamaan opiskelijoita saavuttamaan entistä menestyksekkään uraansa omalla alallaan, mutta he voivat myös rikastuttaa henkilökohtaista elämää auttamalla heitä kohtaamaan päivittäiset ongelmat uudesta näkökulmasta.

Yksi asia, jonka opiskelijoiden tulisi olla tietoinen, on, että tämän ohjelman opetus muuttuu koulusta kouluun ja maasta toiseen, joten vähän tutkimusta on välttämätöntä. Rahoitussuunnittelu on erityisen tärkeää, koska joissakin tapauksissa tämä ohjelma voi kestää jopa kaksi vuotta.

Koska tällä MSc: llä on niin monia alaluokkia, tutkinnon suorittaneiden työnvalinta voi olla
monipuolinen. Jotkut navigointijärjestelmään keskittyvistä uramahdollisuuksista ovat tekninen projektipäällikkö, testausjohtajat ja järjestelmäintegraatio-insinöörit. Lentokenttäoperaatioihin erikoistuneet tutkinnon suorittajat saattavat pystyä aloittamaan teknisen ja operatiivisen strategian johtajan, validointipäällikön tai järjestelmäinsinöörin toimesta.

Online-kurssit ovat erinomaisia ​​vaihtoehtoja opiskelijoille, joilla on rajalliset aikataulut, mutta paikallisilla ja kansainvälisillä kursseilla on myös valtavat mahdollisuudet. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

2 tulosta kohteessa Lennonjohto Filter

Kehittynyt master lennonvarmistusjärjestelmää suunnittelu ja toiminta (ms anseo)

ENAC
MSc
<
Full-time
<
2 lukukaudet
Englanti
Kampus

MS ANSEO integroi aiheita entisen Masters tarjoamalla järjestelmällistä ja kokonaisvaltaista lähestymistapaa Air Navigation järjestelmät: paikan päällä (viestintäjärjestelmät, ...

Lue lisää

Msc kansainvälisessä lentoliikenteessä ja toiminnan johtamisessa

ENAC
MSc
Syys 2020
<
Full-time
<
2 vuotta
Englanti
Kampus

MSc IATOM on kaksivuotinen ohjelma, jonka tavoitteena on kouluttaa asiantuntijoita ja johtajia, joissa painotetaan ajankohtaisten ilmailuteollisuuden ja ilmailualan konseptien ...

Lue lisää