Filter
Master of Science ‑tutkinnot

Vertaa Luonnontieteiden maisterin tutkintoa Lentoliikennessa

Tieteellisille aloille seuraava vaihe kandidaatin tutkinnon suorittamisen jälkeen on Master of Science (MSc). Tämä tutkinto näyttää tietyn alan tieteellisen hallinnan ja tarjoaa usein uramahdollisuuksia niille, jotka viimeistelevät ohjelman.

Mikä on liikenneilmailun MSc? Tällainen ohjelma korostaa ilmailualan liiketoimintaa ja käsitteellisiä osia alan jo toimiville. Tämä sisältää teorian lentoaseman suunnittelusta, lentorahdin hallinnasta ja lentoturvallisuudesta. Tilastollisia menetelmiä opettaa ja soveltaa ilmailun arvioimiseksi käytäntönä. Käyttämällä tieteellisesti perusteltuja menetelmiä lentoturvallisuuden ja lastinkäsittelyn suhteen parannetaan opiskelijan kykyä siirtyä lentoliikenteen hallintaasemaan.

Valmistuminen maisterin tutkinnon liikenteen ilmailun voi osoittaa omistautumista oppimiseen, miten toimia johtajuutta. Tekninen päätöksenteko ja ongelmanratkaisutaidot voivat lisäksi hyödyttää valintojen tekemistä kentän ulkopuolella.

Ohjelman valinnasta riippuen liikenteen ilmailun MSc voi vaihdella kustannuksin. Ohjelman näkyvyys ja saatavuus tekijä arvoon. Kustannusodotuksia voidaan verrata tarkastelemalla virallisia verkkosivustoja tai suoraan ottamalla yhteyttä laitoksiin.

Liikenneilmailun diplomi-insinööri avautuu usein ilmailualan ura-alueille, kuten kuljetuksen valvoja, työntekijäpäällikkö tai yrittäjä. Mestarin tutkinto täyttää usein henkilöt, joilla on merkittäviä johtotehtäviä, tai hänestä tulee tapa luoda oma liiketoiminta. Niille, jotka eivät halua olla lentoliikenteen johtajana, pilottit joko kaupallisesti tai sotilaallisiksi ovat päteviä henkilöitä.

Vaikka yliopisto tuntuu liian kaukana osallistumiseen, on olemassa vaihtoehtoja, kuten online-luokkia, joita voidaan pitää samassa määrin. Verkko-osien saatavuus riippuu yliopiston tarjoamisesta. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Read More Read Less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

1 tulosta kohteessa Lentoliikenne

ENAC

Lentoliikennemarkkinat ovat lisänneet huomattavasti monitieteellisiä rajoitteita ja tavoitteita, jotta niistä muodostuu monimutkainen järjestelmien järjestelmä - lentokon ... [+]

Kansainvälisen ilmaliikennejärjestelmien suunnittelun ja suunnittelun tavoitteet - MSc IATSED

Lentoliikennemarkkinat ovat lisänneet huomattavasti monitieteellisiä rajoitteita ja tavoitteita monimutkaisten järjestelmien - ilma-alusten suunnittelun, valmistuksen, lentoyhtiöiden toiminnan, integroidun ilmaliikenteen hallinnan, lentoasematoimintojen jne. Suhteen. Lentoliikenteen globaalissa järjestelmässä on hallittava uutta tekniikan kehitystä ja menetelmiä kova kilpailu. Elinkaaren on hallittava innovaatiokiihtyvyyttä valtavan määrän käsittelemättä. Agile-menetelmillä vähennetään asteittain V-mallin viitekehys järjestelmän kehityksessä. Perinteistä kehitystä on valvottava turvallisuus- ja turvallisuusnäkökohtien avulla. Kaikkien näiden rajoitteiden edessä ilmaliikenteen sidosryhmät tarvitsevat monimuotoisia insinöörejä, jotka osaavat suunnitella järjestelmää nopeasti, tehokkaasti ja suuressa määrin sekä koneiden oppimisessa.... [-]

Ranska Toulouse
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi