MASTERSTUDIES.FI

Näytä kaikki MSc-ohjelmat Lentoliikennessa 2019 Toulouse Ranskassa

Master of Science tai MSc on jatkotutkinto tyypillisesti aloilla ja valtiotieteellinen tiedekunta. MSC voi olla tietenkin-pohjainen, tutkimus-pohjainen, tai näiden kahden seos.

Liikenneilmailuohjelma käsittelee monia lentoyhtiöiden näkökohtia. Tällainen ohjelma voisi auttaa opiskelijoita saavuttamaan tavoitteen tulla kaupalliseksi pilotoijaksi. Lentäminen ei kuitenkaan ole ainoa vaihtoehto, koska tällä alalla tarvitaan myös ammattitaitoista tukihenkilöstöä, kuten lentokoneiden mekaniikka ja muut teknikot.

Ranska tarjoaa erinomaisen korkeakoulujärjestelmän paitsi kansalaisten myös ulkomaalaisia. Maan 's dynaaminen kulttuuri houkuttelee ulkomaisia ​​opiskelijoita ja jotka ovat kiinnostuneita jatkamaan kansainvälisiä kursseja. Ranska on perinteisesti tieteelliset ja teknologiset innovaatiot. Näin varmistetaan, että tutkijat täysin hyödyntää luovuuttaan.

Toulouse sijaitsee pitkin joen Garonne Haute-Garonne osasto, Lounais-Ranskassa. Se on keskellä Euroopan ilmailuteollisuuden. Ottaa 3. suurin opiskelija väestön maassa, Toulouse asuu Toulousen yliopiston ja useiden muiden korkeakoulujen kanssa.

Ota yhteyttä yliopistoihin Luonnontieteiden maisterin tutkinnot Lentoliikennessa Toulouse Ranskassa 2019

1 tulosta kohteessa Lentoliikenne, Toulouse Filter

Kansainvälisen ilmakuljetusjärjestelmien suunnittelu ja muotoilu MSc

ENAC
Kampus Full-time 2 vuotta Syyskuu 2019 Ranska Toulouse

Lentoliikennemarkkinat ovat lisänneet huomattavasti monitieteellisiä rajoitteita ja tavoitteita, jotta niistä muodostuu monimutkainen järjestelmien järjestelmä - lentokoneiden suunnittelu, valmistus, lentoyhtiöiden toiminta, integroitu ilmaliikenteen hallinta, lentokenttätoiminta jne.