MASTERSTUDIES

Vertaa Luonnontieteiden maisterin tutkintoa Lentoliikennessa

Tieteellisille aloille seuraava vaihe kandidaatin tutkinnon suorittamisen jälkeen on Master of Science (MSc). Tämä tutkinto näyttää tietyn alan tieteellisen hallinnan ja tarjoaa usein uramahdollisuuksia niille, jotka viimeistelevät ohjelman.

Mikä on liikenneilmailun MSc? Tällainen ohjelma korostaa ilmailualan liiketoimintaa ja käsitteellisiä osia alan jo toimiville. Tämä sisältää teorian lentoaseman suunnittelusta, lentorahdin hallinnasta ja lentoturvallisuudesta. Tilastollisia menetelmiä opettaa ja soveltaa ilmailun arvioimiseksi käytäntönä. Käyttämällä tieteellisesti perusteltuja menetelmiä lentoturvallisuuden ja lastinkäsittelyn suhteen parannetaan opiskelijan kykyä siirtyä lentoliikenteen hallintaasemaan.

Valmistuminen maisterin tutkinnon liikenteen ilmailun voi osoittaa omistautumista oppimiseen, miten toimia johtajuutta. Tekninen päätöksenteko ja ongelmanratkaisutaidot voivat lisäksi hyödyttää valintojen tekemistä kentän ulkopuolella.

Ohjelman valinnasta riippuen liikenteen ilmailun MSc voi vaihdella kustannuksin. Ohjelman näkyvyys ja saatavuus tekijä arvoon. Kustannusodotuksia voidaan verrata tarkastelemalla virallisia verkkosivustoja tai suoraan ottamalla yhteyttä laitoksiin.

Liikenneilmailun diplomi-insinööri avautuu usein ilmailualan ura-alueille, kuten kuljetuksen valvoja, työntekijäpäällikkö tai yrittäjä. Mestarin tutkinto täyttää usein henkilöt, joilla on merkittäviä johtotehtäviä, tai hänestä tulee tapa luoda oma liiketoiminta. Niille, jotka eivät halua olla lentoliikenteen johtajana, pilottit joko kaupallisesti tai sotilaallisiksi ovat päteviä henkilöitä.

Vaikka yliopisto tuntuu liian kaukana osallistumiseen, on olemassa vaihtoehtoja, kuten online-luokkia, joita voidaan pitää samassa määrin. Verkko-osien saatavuus riippuu yliopiston tarjoamisesta. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

1 tulosta kohteessa Lentoliikenne Filter

Kansainvälisen ilmakuljetusjärjestelmien suunnittelu ja muotoilu MSc

ENAC
MSc
<
Full-time
<
2 vuotta
Englanti
Kampus

Lentoliikennemarkkinat ovat lisänneet huomattavasti monitieteellisiä rajoitteita ja tavoitteita, jotta niistä muodostuu monimutkainen järjestelmien järjestelmä - lentokoneiden ...

Lue lisää