Filter
Master of Science ‑tutkinnot

Vertaa 4 Luonnontieteiden maisterin tutkintoa Lentoturvallisuusssa

Kandidaatin tutkinnon ja tohtorintutkinnon väliin Master of Science (MSc) kartoittaa opintojakson, joka johtaa alan perusteelliseen tuntemukseen. Ohjelman tavoitteena on valmistaa jatko-opiskelijat jatko-opintoihin tai uraan valitussa kurissa.

Mikä on MSc lentoturvallisuudessa? Ilmailun turvaamiseen ja turvallisuuteen keskittyvä koulutusohjelma laajentaa usein opiskelijan tietämystä ja ymmärrystä näistä asioista. Kurssit voisivat kattaa ilmailun onnettomuuksien historian sekä lentoturvallisuuden myöhemmän edistyksen. Luonnontieteet riskienhallinnasta, strategioista, suunnittelusta ja inhimillisistä erehdyksistä ovat yleensä suuri osa ohjelmaa, joka keskittyy yleensä ilmailualaan kokonaisuutena. Lentosimulaattoreita ja todellista kokemusta lentokoneiden ja suihkukoneiden käytöstä voitaisiin hyödyntää. Sisällön aihepiirien moduulit, kuten säädökset, voivat vaihtaa moduuleja, jotka mahdollistavat aiheen erikoistumisen.

Tavoitteen saavuttaneilla opiskelijoilla on tavallisesti mahdollisuus noudattaa määräaikoja ja tehdä työtä hyvissä ajoin, toivottavaa osaamista liiketoimintaympäristöön. He saattavat pystyä analysoimaan erityisiä sääntöjä tehokkuudelle ja pystyvät muodostamaan ilmailun lentoturvallisuussuunnitelman, joka voi johtaa ammatilliseen kehittymiseen.

Useimmiten kaksi vuotta kestävän ohjelman päätoimisten opiskelijoiden kustannukset lentoturvallisuuden alalla voivat vaihdella laitoksittain ja maittain. Tulevien ohjelmien osallistujien tulisi ottaa yhteyttä jokaiseen korkeakouluun nykyisistä hinnoista.

Lentoyhtiöt ja lentoasemat ovat alan suurimpia työnantajia. Hallitukselle ja teollisuudelle on olemassa asema niille, joilla on kehittynyt tietämys turvallisuuden ja turvallisuuden suunnittelusta. Hallinnon ja ylemmän johdon tarjoukset ovat mahdollisia tämän jatkotutkinnon kanssa. Ammattilaisille avoimet ura-alueet ovat lentokenttäpäällikkö, lennonjohtaja, TSA: n turvallisuusasiantuntija, turvallisuusvalvoja ja teknikko.

Ilmailun turvallisuutta käsittelevä MSc tarjoaa useita instituutioita Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Saat lisätietoja tutustumalla alla olevaan ohjelmaan ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintaan.

Read More Read Less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

4 tulosta kohteessa Lentoturvallisuus

Embry Riddle Aeronautical University

Master of Science in Safety Science (MS-SS) koulutusohjelma on suunniteltu antamaan opiskelijoille käytännön opintonsa lentoturvallisuuden sekä työsuojelun. ... [+]

Master of Science in Safety Science (MS-SS) koulutusohjelma on suunniteltu antamaan opiskelijoille käytännön opintonsa lentoturvallisuuden sekä työsuojelun. Koulutusohjelma tuottaa turvallisuutta ammattilaisia, jotka ovat taitavia tarjoamalla turvallisuusjohtamisen asiantuntemusta eri teollisuudenaloilla. Valmistuneet pystyy tarjoamaan johtajuutta, koulutusta ja ohjausta turvallisuuteen täytäntöönpanoon ja noudattamista koskevat kysymykset, joihin EPA, OSHA, DOD, FAA, DOE, NTSB ja valtion terveys-, ja työpaikan normit, ja laaditaan palvelua ilmailun / ilmailu, sotilaallinen , ja monilla muilla aloilla.

MS-SS asteen valmistelee tutkinnon ammatillisen turvallisuuden tehtävissä eri organisaation asetukset, kuten ilmailu. Opiskelija pätevöityä työhön kuten onnettomuudesta tutkija, ilmailun tai yleistä turvallisuutta johtaja, toiminnan turvallisuus koordinaattori, ja turvallisuus suunnittelija. Tutkinto tarjoaa mahdollisuuden opiskelijoille tutustua sekä teoreettinen ja käytännöllinen kuria että työsuojelun on tullut. Erityisesti kun otetaan huomioon laaja kiinnostus yksityisellä sektorilla ja valtion yksiköille, tämä tutkinto tarjoaa työsuojelun ammattilaisille asteen koulutusta ja pätevyyttä, joita menestys käytännössä turvallisuutta.... [-]

Yhdysvallat Prescott
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Cranfield University

Tämä kurssi on suunniteltu tarjoamaan teollisuudelle varustettuja tutkinnon suorittaneita, jotka voivat parantaa todellisuutta ja kestävyyttä suorituskyvyn ja turvallisuu ... [+]

Noin

Ihmisten tekijöiden ja turvallisuusosaamisen kysyntä kasvaa edelleen ilmailussa sekä muissa turvallisuuden kannalta kriittisillä teollisuudenaloilla.

Tämä kurssi on suunniteltu tarjoamaan teollisuudelle valmiita tutkinnon suorittaneita, jotka voivat tehdä todellista ja pysyvää parannusta suorituskykyyn ja turvallisuuteen soveltamalla osaamista ja tietämystä luennoilla ja käytännön harjoituksilla.

Kenelle se on?

Tämä kurssi houkuttelee monenlaisia ​​opiskelijoita ilmailualan ammattihenkilöistä siviili-ja sotilas-aloilla korkealaatuisia tutkinnon insinööri-ja yhteiskuntatieteiden tieteenaloja. Kurssilla opiskelevien taitojen ja tietämyksen laaja valikoima tarjoaa tälle ainutlaatuisen oppimisympäristön.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Cranfield
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Cranfield University

Olemme olleet onnettomuustutkinnan alalla huippuyksikkö lähes 40 vuotta. Suunniteltu erityisesti ilma-alusten onnettomuustutkijoille ja niille, jotka työskentelevät lähia ... [+]

Noin

Olemme olleet onnettomuustutkinnan alalla huippuyksikkö lähes 40 vuotta. Suunniteltu erityisesti ilma-alusten onnettomuustutkijoille ja niille, jotka työskentelevät lähialueilla, tämä kurssi tarjoaa sinulle akateemisesti tunnustetun korkeatasoisen pätevyyden.

Kenelle se on?

Turvallisuuden ja onnettomuuksien tutkinnan maisteri (Air Transport) antaa sinulle mahdollisuuden saada kansainvälisesti tunnustettu pätevyys onnettomuustutkinnan alalla. Suurin osa opiskelijoista osallistuu kurssiin, jonka tarkoituksena on saada pätevyys, jonka avulla he voivat jatkaa urakehitystä onnettomuustutkimuksissa tai muilla lentoliikennealan turvallisuuteen liittyvillä alueilla.

Miksi tämä kurssi?... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Cranfield
Toukokuu 2020
Englanti
Part-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Central Missouri

Ilmailualan ammattihenkilöille on tärkeää sitoutua elinikäiseen oppimiseen ja huippuosaamiseen. Tämä ainutlaatuinen edistyksellinen tutkinto tarjoaa laaja-alaisen altistu ... [+]

Edistynyt luottamustehtävä ilmailun ammattilaiselle

Ilmailualan ammattihenkilöille on tärkeää sitoutua elinikäiseen oppimiseen ja huippuosaamiseen. Tämä ainutlaatuinen edistyksellinen tutkinto tarjoaa laaja-alaisen altistuksen kaikille lentoturvallisuuden aloille sekä ilmailun turvaohjelmien kehittämiseen, toteuttamiseen ja hallintaan liike-, teollisuus- tai ilmailumarkkinoilla. Se toimii myös korkealaatuisena kynnysluvun tunnistuksena ilmailualan ammattilaiselle.

Ohjelman yleiskuvaus

University of Central Missouri lentoturvallisuustiede on eräänlainen kansakunta. UCM on yksi harvoista maailman laitoksista, jotka tarjoavat edistyneen tutkintotodistuksen lentoturvallisuudessa. Ohjelma on tarjottu jo yli 30 vuoden ajan, ja tutkinnon suorittaneet ovat löytäneet uraansa erilaisissa ilmailualueissa, mukaan lukien mutta ei yksinomaan tiedemaailma, ilmailun sääntelyvirastot, sotilas / siviili-ilmailun turvahallit, lentoyhtiöt, lentoaseman hallinta / suunnittelu, ilmailuteollisuuden laitevalmistajat, ilmailu konsultit jne. Kotimaassa ja muista maista tulevien opiskelijoiden erilaiset taustat tekevät siitä täydellisen oppimiskokemuksen.... [-]

Yhdysvallat Warrensburg
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Online
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi