MASTERSTUDIES

Vertaa 3 Luonnontieteiden maisterin tutkintoa Lentoturvallisuusssa

Kandidaatin tutkinnon ja tohtorintutkinnon väliin Master of Science (MSc) kartoittaa opintojakson, joka johtaa alan perusteelliseen tuntemukseen. Ohjelman tavoitteena on valmistaa jatko-opiskelijat jatko-opintoihin tai uraan valitussa kurissa.

Mikä on MSc lentoturvallisuudessa? Ilmailun turvaamiseen ja turvallisuuteen keskittyvä koulutusohjelma laajentaa usein opiskelijan tietämystä ja ymmärrystä näistä asioista. Kurssit voisivat kattaa ilmailun onnettomuuksien historian sekä lentoturvallisuuden myöhemmän edistyksen. Luonnontieteet riskienhallinnasta, strategioista, suunnittelusta ja inhimillisistä erehdyksistä ovat yleensä suuri osa ohjelmaa, joka keskittyy yleensä ilmailualaan kokonaisuutena. Lentosimulaattoreita ja todellista kokemusta lentokoneiden ja suihkukoneiden käytöstä voitaisiin hyödyntää. Sisällön aihepiirien moduulit, kuten säädökset, voivat vaihtaa moduuleja, jotka mahdollistavat aiheen erikoistumisen.

Tavoitteen saavuttaneilla opiskelijoilla on tavallisesti mahdollisuus noudattaa määräaikoja ja tehdä työtä hyvissä ajoin, toivottavaa osaamista liiketoimintaympäristöön. He saattavat pystyä analysoimaan erityisiä sääntöjä tehokkuudelle ja pystyvät muodostamaan ilmailun lentoturvallisuussuunnitelman, joka voi johtaa ammatilliseen kehittymiseen.

Useimmiten kaksi vuotta kestävän ohjelman päätoimisten opiskelijoiden kustannukset lentoturvallisuuden alalla voivat vaihdella laitoksittain ja maittain. Tulevien ohjelmien osallistujien tulisi ottaa yhteyttä jokaiseen korkeakouluun nykyisistä hinnoista.

Lentoyhtiöt ja lentoasemat ovat alan suurimpia työnantajia. Hallitukselle ja teollisuudelle on olemassa asema niille, joilla on kehittynyt tietämys turvallisuuden ja turvallisuuden suunnittelusta. Hallinnon ja ylemmän johdon tarjoukset ovat mahdollisia tämän jatkotutkinnon kanssa. Ammattilaisille avoimet ura-alueet ovat lentokenttäpäällikkö, lennonjohtaja, TSA: n turvallisuusasiantuntija, turvallisuusvalvoja ja teknikko.

Ilmailun turvallisuutta käsittelevä MSc tarjoaa useita instituutioita Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Saat lisätietoja tutustumalla alla olevaan ohjelmaan ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintaan.

3 tulosta kohteessa Lentoturvallisuus Filter

MSc Turvallisuus ja ihmisen tekijät ilmailussa

Cranfield University
MSc
<
Full-time
<
Part-time
Englanti
Kampus

Tämä kurssi on suunniteltu tarjoamaan teollisuudelle varustettuja tutkinnon suorittaneita, jotka voivat parantaa todellisuutta ja kestävyyttä suorituskyvyn ja turvallisuuden a ...

Lue lisää

Ms turvallisuudessa science

Embry Riddle Aeronautical University
MSc
<
Full-time
<
2 vuotta
Englanti
Kampus

Master of Science in Safety Science (MS-SS) koulutusohjelma on suunniteltu antamaan opiskelijoille käytännön opintonsa lentoturvallisuuden sekä työsuojelun.

Lue lisää

MSc turvallisuuden ja onnettomuuksien tutkinnassa

Cranfield University
MSc
May 2020
<
Part-time
<
3 vuotta
Englanti
Kampus

Olemme olleet onnettomuuksien tutkinnan osaamiskeskus yli 40 vuotta. Suunniteltu erityisesti onnettomuustutkijoille ja vastaavilla aloilla työskenteleville. Kurssi antaa sinul ...

Lue lisää