MSc ohjelma Markkinointissa pohjois-Carolinassa Yhdysvalloissa

Näytä kaikki MSc-ohjelmat Markkinointissa 2018 pohjois-Carolinassa Yhdysvalloissa

Markkinointi

Luonnontieteiden maisterin tutkinto (MSc eli Master of Science) on akateeminen arvonimi, jonka saa, kun on suorittanut määritellyn kurssikokonaisuuden yleensä jollain luonnontieteellisellä alalla. Luonnontieteiden maisterin tutkinnosta on usein hyötyä sekä uranäkymien että palkkakehityksen kannalta.

Markkinointi on alana dynaaminen ja kaupallinen, ja sen perimmäinen tavoite on tyydyttää ihmisten halut ja tarpeet. Markkinoinnin opiskelijat tietävät, miten asioita voi tarkastella kuluttajan näkökulmasta sekä miten valitaan paras mahdollinen markkinointistrategia ja miten sitä käytännössä toteutetaan.

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ". American oppilaitokset rahoitetaan "opetusta " veloitetaan opiskelija, joka on usein melko kalliita, hyvin yleisesti päästä osaksi kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.

Pohjois-Carolina, Koillis tila Yhdysvalloissa, tunnetaan myös Tar Heel valtion. Tässä historiallisessa tilassa ensimmäinen julkinen yliopisto avattiin 1795.Presently 17 julkisten yliopistojen ja 58 julkisen palvella tässä tilassa.

Ota yhteyttä yliopistoihin Luonnontieteiden maisterin tutkinnot Markkinointissa pohjois-Carolinassa Yhdysvalloissa 2018

Näytä lisää

Ms Kuluttaja, Vaatteet, Ja Vähittäiskaupan Tutkimukset

University of North Carolina Greensboro
Kampus tai online Kokopäiväinen Osa-aikainen 30 tuntia September 2018 Yhdysvallat Greensboro + 1 lisää

CARS jatko-ohjelma luo johtajia vaatetusteollisuus ja liike-elämän ammattilaisille, jotka ovat kysyntää. Jos visio on soveltaa mielenkiinnosta tavalla uran, joka haastaa ja palkitsee, CARS antaa akateemisen, kokemuksellinen ja verkottuminen valmistelu sinun täytyy saavuttaa tavoitteesi. Valmistuneista hetkellä toimi kuten tukkukauppiaat, markkinoijat, ostajat, ja tuotekehittäjät organisaatioille suurten ja pienten puolilla Pohjois-Carolina ja maapalloa. Lisäksi meidän ohjelma on laaja kansainvälinen ilmoittautuminen, erityisesti tohtorintutkinnon. Opiskelijat tulevat Taiwan, Thaimaa, Korea, Intia, Etelä-Amerikassa ja Kanadassa. Heidän maailma näkökulma tulee osa luokkahuoneen oppimisen ja keskustelua ja on vain yksi tapa, jolla voimme edistää globaali näkymät teollisuudelle. Kurssit keskittyä kuluttajien, vaatteiden ja vähittäiskaupan asioita painottaen kuluttajien käyttäytymiseen, markkinointi ja tuotekehitys. Sinulla on myös mahdollisuus valita tukea kurssitöitä liittyvien alojen, kuten liike, sosiologia, ja tilastot. Meidän jatko-tason ohjelmat ovat kilpailukykyisiä ja suuri kysyntä, mutta meidän tiedekunnan luoda ympäristö, joka on sekä haastava ja kannustava. Kehotamme teitä hakea olla osa tiiviinä yhteisönä oppijoiden. [+]

CARS jatko-ohjelma luo johtajia vaatetusteollisuus ja liike-elämän ammattilaisille, jotka ovat kysyntää. Jos visio on soveltaa mielenkiinnosta tavalla uran, joka haastaa ja palkitsee, CARS antaa akateemisen, kokemuksellinen ja verkottuminen valmistelu sinun täytyy saavuttaa tavoitteesi.

Valmistuneista hetkellä toimi kuten tukkukauppiaat, markkinoijat, ostajat, ja tuotekehittäjät organisaatioille suurten ja pienten puolilla Pohjois-Carolina ja maapalloa. Lisäksi meidän ohjelma on laaja kansainvälinen ilmoittautuminen, erityisesti tohtorintutkinnon. Opiskelijat tulevat Taiwan, Thaimaa, Korea, Intia, Etelä-Amerikassa ja Kanadassa. Heidän maailma näkökulma tulee osa luokkahuoneen oppimisen ja keskustelua ja on vain yksi tapa, jolla voimme edistää globaali näkymät teollisuudelle.... [-]