MSc-tutkinnot Rahoitus ja pakkialassa

Vertaa 25 Luonnontieteiden maisterin tutkintoa Rahoitus ja pakkialassa

Rahoitus ja pakkiala

Maisterin tutkinto tai diplomi, on akateeminen tutkinto, että koulut myöntää opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet kehittyneen koulutusohjelman kuluessa niiden kandidaatin ohjelmassa. MSc ohjelma tarjoaa lisää keskitytään opiskelijoille, jotka toivovat edelleen kehittää ymmärrystä ja taitoja, joita sovelletaan heidän tulevaisuuden tavoitteet. Valmistuneet tästä ohjelmasta on yleensä saada enemmän työmahdollisuuksia ja taloudellinen menestys.

Mikä on MSc in Finance and Banking? Opiskelijat MSc in Finance and Banking ohjelma voi viettää yhden tai kaksi vuotta täydentää opintojaan. He voivat valita erikoisala, kuten International Money tai Banking and Risk. Kurssit voi käsittää aiheita, kuten taloudellisia tehtäviä pankkien sääntelyn ja riskienhallinta, globaali pankkisektorin ja vaurautta kanavia. Muut henkilöt saattoivat keskittyä pörssissä kansainvälinen pankkitoiminta, tai tutkimusta varainhoitoa.

On joitakin merkittäviä etuja valmiiksi pitkälle tutkinto Finance and Banking. Vaikka lisääntynyt taloudellinen mukavuus on tärkeä etu, se ei ole ainoa etu. Altistuminen kysymyksiä Opiskelija kehittää ymmärryksen tasolle, joka edistää tosielämän kokemuksia ja loppuun maisteriohjelman usein antaa jatko-uskottavuutta, että muut ammattilaiset voivat olla.

Kustannukset loppuun MSc in Finance and Banking ohjelma eroavat koulusta toiseen. Opiskelemaan pitäisi muistaa, että koulut sijaitsevat eri puolilla maailmaa, ja tämä voi olla suuri vaikutus kustannuksiin.

Tutkinnon MSc in Finance and Banking ohjelma ovat valmiita jakamaan tärkeitä oivalluksia investointeja. Valmistuneista on asiantuntemusta analysoida markkinoiden käyttäytymistä, on mikro tai makro-asteikko.Työmahdollisuuksia voisi kuulua kantoja kansainvälisten yritysten, virastojen, pankkien, tutkimus toimistoja, ja enemmän. Tutkinnon usein tyypillisesti paljon valinnanvaraa, kun se tulee viroista ja työympäristön.

 

Jotta voidaan tunnistaa ja hakea ohjelmaan, joka näyttää parhaiten, selata tietojen ohjelmalistaukset ja täytä lyijymuodossa lisätietoja. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa. 

Näytä lisää

MSc Finance ja pankki

University of Bath School of Management
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Bath

Hanki vankka teoreettinen perusta rahoitus- ja pankkitoiminnassa. Käytä kvantitatiivisia taitoja ja lisää työllistettävyyttäsi. Valmistutte valmis rahoitus- tai pankkiuralla. [+]

Tämä kurssi on tarkoitettu

Valmistuneet, joilla on vähän tai ei lainkaan liiketoimintakokemusta ja haluavat uraa rahoituksesta tai pankkitoiminnasta.

Yleiskatsaus

Hanki vankka teoreettinen perusta rahoitus- ja pankkitoiminnassa. Käytä kvantitatiivisia taitoja ja lisää työllistettävyyttäsi. Valmistutte valmis rahoitus- tai pankkiuralla.

Kehittää syvällistä tietoa rahoitusjärjestelmästä. Opit analysoimaan taloudellisia päätöksiä ja ihmisten motivaatiota. Sovellat tätä tietoa useissa todellisissa skenaarioissa.

Kurssimme tuo asiantuntemusta yliopiston departementtien matemaattisten tieteiden ja taloustieteiden alalta. Näin varmistat, että sinulla on laaja opetus- ja tutkimuskokemus.... [-]


MSc Raha, pankki ja rahoitus

University of Exeter Business School
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Exeter

Jos haluat harjoittaa uraa rahoituksesta ja taloustieteistä kansainvälisellä pankkisektorilla, MSc Money, Banking and Finance on ihanteellinen valinta. [+]

Jos haluat harjoittaa uraa rahoituksesta ja taloustieteistä kansainvälisellä pankkisektorilla, MSc Money, Banking and Finance on ihanteellinen valinta.

Tämä kurssi keskittyy taloustieteen laitosten ja Xfi-rahoitus- ja investointikeskuksen yhteiseen taloustieteen ja rahoituksen teoriikan soveltamiseen kaupallisiin rahamarkkinoihin ja pankkitoimintaan.

Rahoitussektorin perusteellinen tuntemus sisältää myös intensiivisen tietokonekoulutuksen rahoitustietokantoihin ja ohjelmistoihin, mukaan lukien Thomson Reuters, Bloomberg, IQ ja Morning Star.

Valmistat valmis käynnistämään kansainvälisen uran tällä dynaamisella sektorilla.

Ohjelmarakenne

Tämä ohjelma on käytettävissä opiskelua varten 12 kuukautta kokopäiväisesti yli kolmen ehdoin ja on yliopisto-pohjainen koko tämän ajan. Ohjelman opetusohjelmat toimitetaan kahdella ensimmäisellä käsitteellä, jolloin kolmas termi ja suurin osa kesästä jätetään tutkimukseen, kirjoittamiseen ja lähettämiseen. Ohjelma kokonaisuudessaan kestää syyskuusta syyskuuhun.... [-]


Pankki ja rahoitus

Loughborough University School of Business and Economics
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Loughborough

Meidän MSc Pankki ja rahoitus ohjelma antavat sinulle käytännön taitoja ymmärtää ja malli pankki- ja rahoitusmarkkinat, käyttäen työkalupakki taloustieteen. Se sopii niille, jotka haluavat jatkaa uraansa rahoituspalveluihin, kansainvälinen taloushallinnon, tai Keski-pankki- ja rahoitusalan sääntelyä. [+]

Meidän MSc Pankki ja rahoitus ohjelma antavat sinulle käytännön taitoja ymmärtää ja malli pankki- ja rahoitusmarkkinat, käyttäen työkalupakki taloustieteen. Opit hallitusten toimia, yritykset, kotitaloudet, ja rahoituksen välittäjien vaikuta kansalliseen ja maailmanlaajuisen rahoitus-, bond, ja valuuttamarkkinoilla.

Tämän lisäksi, sinun on alttiina teoriaa ja käytäntöä pankkilainaa ja luotonantoa sekä rahoituslaitos riskienhallintaa. Tämä ohjelma sopii niille, jotka haluavat jatkaa uraansa rahoituspalveluihin, kansainvälinen taloushallinnon, tai Keski-pankki- ja rahoitusalan sääntelyä.

Meidän moduulit joka hyödyntää uusinta tutkimusta ja parhaiden käytäntöjen, jotka on suunniteltu tarjoamaan sinulle ajan tasalla ja relevantti tieto pankki-, rahoitus- ja tutkimusmenetelmät. Mukana on myös mahdollisuus valita valinnaisia ​​moduuleja, joiden avulla voit erikoistua aloilla taloustieteen, finanssi parhaiten sopivat uran tavoitteita ja etuja.... [-]


Pankki- ja rahoitusalan MSc

Manchester Metropolitan University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Manchester + 1 lisää

MSc Banking and Finance sopii niille tutkinnon suorittaneille, jotka eivät ole opiskelleet rahoitusta perustutkinnon tasolla. Ohjelma soveltuu myös niille, jotka pitävät perustutkinnon liiketoiminnassa, taloustieteessä tai vastaavassa aiheessa, jotka haluavat kehittää erikoistunutta tietämystä rahoituksesta. Siksi se on ihanteellinen niille, jotka etsivät uraa pankki-, rahoitus- tai rahoituspalvelualoilla. [+]

Yleiskatsaus

Tämä kurssi antaa sinulle dynaamisen ymmärryksen pankkien ja rahoituksen perustekijöistä nykyisillä jatkuvasti muuttuvilla markkinoilla, valmistaen sinut osaamiseen ja taitoihin, jotka ovat välttämättömiä menestyksekkääseen uraan tällä alalla. Valmistuvat jatkavat työskentelemään yrityksissä, kuten KPMG, Deloitte ja RBS muutamia.

MSc Banking and Finance sopii niille tutkinnon suorittaneille, jotka eivät ole opiskelleet rahoitusta perustutkinnon tasolla. Ohjelma soveltuu myös niille, jotka pitävät perustutkinnon liiketoiminnassa, taloustieteessä tai vastaavassa aiheessa, jotka haluavat kehittää erikoistunutta tietämystä rahoituksesta. Siksi se on ihanteellinen niille, jotka etsivät uraa pankki-, rahoitus- tai rahoituspalvelualoilla.... [-]


MSc Money, pankki-ja rahoitus

Birmingham Business School, University of Birmingham
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Birmingham + 1 lisää

MSc Money, pankki-ja rahoitus on laitoksen diplomi-ohjelma, joka houkuttelee eniten opiskelijat. [+]

Talous ja rahoitus ovat kuljettajat globaalin hyvinvoinnin ja on merkittävä maailmanlaajuinen kysyntä teknistä asiantuntemusta rahatalouden ja rahoituksen. Useimmat valmistuneet tästä ohjelmasta siirtyä highranking uran globaalissa finanssikeskuksissa.

Opiskelu tämä ohjelma antaa sinulle erinomaisen joukko asiantuntija ja siirrettäviä taitoja. Sinulle annetaan kehittynyt koulutusta ydinalueilla taloustieteen ja saat myös erikoiskoulutusta liittyvillä aloilla ohjelmaa.

On maailmanlaajuinen kysyntä koulutettujen aloilla rahaa, pankki-ja rahoitusalalla, joka ei osoita laantumisen.

MSc Money, pankki-ja rahoitus on laitoksen diplomi-ohjelma, joka houkuttelee eniten opiskelijat.... [-]


MSc Pankki ja rahoitus

University of Sussex Business School
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Brighton + 1 lisää

Hanki vahva ymmärrys nykyaikaisesta rahoitusteorian ja -käytännöstä, erityisesti pankkien tuloksellisuudesta, riskienhallinnasta ja sääntelystä. Tarjoamme sinulle pankkitoimintaa, hallinnointia ja kirjanpidollista koulutusta sekä syvällistä arvostusta rahoitusalasta. Tämä MSc kehittää kriittisen ajattelun ja päätöksenteon tekniikoita, joiden avulla voit arvioida sijoitusstrategioita, pankin toimintaa ja riskienhallintaa, malleja. [+]

Tärkeimmät tiedotKesto: 1 vuoden kokopäiväinen, 2 vuotta osa-aikaistaAlkamispäivä: syyskuu 2019Hakeminen 1. elokuuta mennessä (kansainvälinen), 1. syyskuuta (UK / EU)

Hanki vahva ymmärrys nykyaikaisesta rahoitusteorian ja -käytännöstä, erityisesti pankkien tuloksellisuudesta, riskienhallinnasta ja sääntelystä. Tarjoamme sinulle pankkitoimintaa, hallinnointia ja kirjanpidollista koulutusta sekä syvällistä arvostusta rahoitusalasta. Tämä MSc kehittää kriittisen ajattelun ja päätöksenteon tekniikoita, joiden avulla voit arvioida sijoitusstrategioita, pankin toimintaa ja riskienhallintaa, malleja. Akateemikot opettavat sinut nykyisen tutkimusohjelman eturintamassa. Opettamme vastaa alan viimeisintä kehitystä.... [-]


Msc pankki-, rahoitus- ja fintech-alalla

École de Management de Normandie / Normandy Business School
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi

Tämä ohjelma on käytettävissä 4-5 vuoden asteen jälkeen. 2000 Harjoittelupaikat / harjoittelupaikat ja kansainväliset vapaaehtoistyösopimukset (VIE), mukaan lukien 500 kansainvälistä toimeksiantoa. Henkilökohtainen valmennus EM Normandie Career Path Schemen kautta (persoonallisuustestit, ammatillisen projektin rakentaminen, roolileike, henkilökohtaiset haastattelut, ...). Kun olet liittynyt EM Normandie, liityt myös noin 16 000 alumnien ja opiskelijoiden verkostoon. [+]

Sisäänpääsyvaatimukset

4-5 vuoden astetta. Lahjoitus on mahdollinen tuomariston lausunnon mukaan. Englanti sujuvasti.

Tavoitteet Vahva rahoitus-, pankkikulttuuri ja ymmärrys uusista tulokkaista FinTech-sektorilla yritysten odotusten mukaisesti. Salli opiskelijoiden löytää työpaikka joko yritysrahoituksesta, pankkitoiminnasta tai Fintechista. Vahvat pisteet täydellinen kursseja englanniksi Ensimmäinen lukukausi

Kirjanpito ja rahoitus

Fundamentals of Accounting perusteet rahoituksen Sisäinen laskenta Etiikka ja Corporate Governance Määrälliset menetelmät valtiolle

Pankkitoiminta 1

Pankkitoiminnan perusteet Vakuutukset & pankit (tarjoukset ja asiakkaat) Haaste ... [-]

MSc kansainvälinen pankki- ja rahoitusalan

University of Strathclyde Business School
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

MSc International Banking & Finance on niille, jotka haluavat kehittää uran varainhoidon kansainvälisessä pankkialalla. Niille teistä jo työskentelee rahoittaa tai pankkitoiminnan, kurssi parantavat tehokkuutta peittämällä uusinta alan kehitystä. [+]

Miksi tämä kurssi?

MSc International Banking & Finance on niille, jotka haluavat kehittää uran varainhoidon kansainvälisessä pankkialalla. Niille teistä jo työskentelee rahoittaa tai pankkitoiminnan, kurssi parantavat tehokkuutta peittämällä uusinta alan kehitystä.

Voit kehittää käsitteitä ja osaamista, jota talousjohtajat ja analyytikot työskentelevät kansainvälisissä pankkialalla. Voit myös ymmärtämään nykyajan taloudellisia ongelmia ja kysymyksiä, joita kansainvälinen liiketoiminta ja pankit.

Ohjelma antaa sinulle:

hyvä käsitys taloudellisen teorian ja analyysi arvostusta luonteen ja toimivuuden rahoitusmarkkinoiden ja -laitosten hyvä käytännön tuntemus tilitietojen ja sen käyttö taloudellinen päätöksentekoon ja analyysi kyky soveltaa kehitellään aikana ... [-]

MSc in Finance (International Banking and Finance)

Durham University Business School
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Durham

Meidän MSc Finance-ohjelmat on suunniteltu tarjoamaan sinulle tiukkaa koulutusta eturintamassa tutkimusta, sekä kehittyneitä analyyttisiä ja teknisiä taitoja, jotka ovat erittäin kysyttyjä maailmanlaajuisten työnantajien ja, jos haluat jatkaa opintojasi, maailman johtavien FT ohjelmat. [+]

MSc Finance (International Banking and Finance) Yhdellä silmäyksellä UCAS- koodi: N3K609 Kurssin kesto: 1 vuosi (kokoaikainen) Opetusmuoto: Kokopäiväinen Sijainti: Durham City Aloituspäivämäärä: 02/10/2017, 02/10/2018 Kuvaus

Meidän MSc Finance-ohjelmat on suunniteltu tarjoamaan sinulle tiukkaa koulutusta eturintamassa tutkimusta, sekä kehittyneitä analyyttisiä ja teknisiä taitoja, jotka ovat erittäin kysyttyjä maailmanlaajuisten työnantajien ja, jos haluat jatkaa opintojasi, maailman johtavien FT ohjelmat.

Meidän MSc ohjelmat ovat parisuhteen kanssa Chartered Financial Analyst Institute (CFA). CFA on maailman johtava yhdistys sijoitusammattilaista ja hyväksytty vertailukohtana tekniseen täydellisyyteen rahoitusmarkkinoilla. Se takaa sinulle hyötyä opetussuunnitelman korkeimpia ja voit osallistua CFA Global Investment Research Challenge sekä CFA työnantajana verkon tapahtumia ja stipendejä.... [-]


Pankki- ja rahoitusalan päällikkö

Utrecht University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Alankomaat Utrecht

Tämä MSc in Banking and Finance tarjoaa sinulle tietoa, ymmärrystä ja taitoja tarvitaan uran useissa rahoituslaitoksissa ja keskittyy pankkeihin, sijoitusrahastoihin ja sääntelyyn. [+]

Noin

Rahoitusmarkkinoilla on keskeinen asema talouden, hallitusten ja järjestöjen vakaudessa ja hyvinvoinnissa, ja ne vaikuttavat voimakkaasti yksilöön ja yhteiskuntaan kokonaisuutena. Oletko kiehtonut nykyisten rahoitusmarkkinoiden dynaamisesta kontekstista ja haluatko vaikuttaa positiivisesti kansainvälisen rahoitus- ja pankkitoiminnan tulevaisuuteen? Tällöin Utrecht University kauppakorkeakoulun (USE) päällikkö on pankki ja rahoitus.

Tutkimusosaaminen

Utrecht University tutkimuksen asiantuntemuksen perusteella tämä ainutlaatuinen ja huippuluokan talousmestari antaa sinulle syvän käsityksen taloudellisen ympäristön, talouspolitiikan, rahoitusmarkkinoiden ja rahoituslaitosten vuorovaikutuksesta.... [-]


Rahoituksen ja pankkitoiminnan maisteri

Barcelona School of Management · Pompeu Fabra University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Espanja Barcelona

Master of Science in Finance ja pankki UPF Barcelona School of Management on yhden vuoden kokopäiväinen ohjelma täysin opettaa Englanti kohdennetaan osallistujille, jotka haluavat hankkia tarvittavat tiedot ja taidot menestyksekkään uran alalla yritysten talous , pankki- tai varainhoitoasetusta. [+]

Master of Science in Finance ja pankki UPF Barcelona School of Management on yhden vuoden kokopäiväinen ohjelma täysin opettaa Englanti kohdennetaan osallistujille, jotka haluavat hankkia tarvittavat tiedot ja taidot menestyksekkään uran alalla yritysten talous , pankki- tai varainhoitoasetusta. Ohjelma sisältää opetussuunnitelman mukaisen harjoittelun, jonka avulla voit valita haluamasi valitut kurssit urasuunnitelmien mukaan.

Käytännössä keskittynyt ja kansainvälisesti suuntautunut Master of Science in Finance ja Banking tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden soveltaa monimutkaisia ​​taloudellisia, taloudellisia ja investointeja teorioita sekä yrityksille että rahoituspalvelualalle. Kurssi tarjoaa sinulle laajan teoreettisen taustan ja varaa käytännön taidot aktiiviseen vuorovaikutukseen investointipankkeihin ja arvopaperiyhtiöihin, teollisuus- ja palveluyritysten rahoitusosastoihin sekä keskuspankkeihin.... [-]


MSc Pankki ja rahoitus

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Hyväksytty Chartered Banker -instituutin huippuyksikönä, tällä kurssilla saat viimeisimmät tiedot pankki-, rahoitusmarkkinoista ja riskeistä rahoitusalalla. [+]

Yleiskatsaus

Chartered Banker -instituutin akkreditoima kurssi pyrkii saamaan sinulle viimeisimmät tiedot pankki-, rahoitusmarkkinoista ja riskeistä rahoitusalalla.

Business Schoolin tutkimuksesta on myönnetty Chartered Banker Institute (CBI) -tutkintokeskus, ja tällä kurssilla voit liittyä johtaviin alan asiantuntijoihin, jotka jakavat kokemuksiaan talousmaailmasta.

Tämä kurssi on ihanteellinen niille, jotka haluavat jatkaa uraa kansainvälisen pankin rahoitusmarkkinoiden osastolla ennen siirtymistä korkean tason johtotehtävään.

Sen avulla voit kehittää taitoja rahoituslaitosten, välineiden, markkinoiden, kuluttajien vaatimusten ja kilpailun analysoinnissa ja antaa sinulle käsitteellisen ja teoreettisen perustan nykyisissä käsitteissä ja tekniikoissa pankki-, politiikka-, talous- ja riskienhallinnassa sekä niihin liittyvillä aloilla.... [-]


MSc Finance (International Banking and Finance)

Kent Business School, University of Kent
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Canterbury

Kansainvälisen pankki- ja rahoitusalan MSc-ohjelma on suunniteltu erityisesti tarjoamaan sinulle työllistymisosaamista, joka on välttämätöntä huipputason globaaleissa rahoituslaitoksissa, kansainvälisissä järjestöissä, keskuspankkeissa, rahoitusalan sääntelyvirastoissa ja vastaavissa korkeasti erikoistuneissa laitoksissa. [+]

Kehittää reaaliaikaista liiketoimintaosaamista ja käytännön taloudellisia taitoja menestyä rahoitus- ja rahoituspalvelualalla.

at

Valmistuneilla on vahva teoreettinen ja käytännöllinen tietämys ja sen soveltaminen pankkialaan sekä kansainvälisiin ja kotimaisiin rahoitusmarkkinoihin. Erityistä huomiota kiinnitetään kognitiivisten taitojen kehittämiseen, joiden avulla opiskelijat voivat täysin ymmärtää rahoitusmarkkinoiden monimutkaisuuden kotimaisissa ja globaaleissa talouksissa.

Voit myös hankkia sopivan valikoiman tutkimustaitoja sekä asiaankuuluvia henkilökohtaisia ​​ja ihmissuhdetaitoja, joiden avulla voit olla vuorovaikutuksessa liiketoiminnan ja rahoituksen reaalimaailman kanssa. Tätä vahvistaa Lontoon kaupungin asiantuntijoiden toimittamien vieraskierrosten sarja.... [-]


Master of Science in Pankki-ja rahoitus

University of Luxembourg, Faculty of Law, Economics and Finance
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 2 vuotta September 2019 Luxemburg Luxembourg City + 1 lisää

Pankki- ja rahoitustieteen maisteri on Luxemburgin valtiokoulun lippulaivaohjelma. Se tarjoaa kattavan opetussuunnitelman, joka kattaa sekä klassisen että viimeisimmän rahoituksen kurinalaisuuden sekä pankkitoiminnan päätehtävät. [+]

Noin

Pankki- ja rahoitustieteen maisteri on Luxemburgin valtiokoulun lippulaivaohjelma. Se tarjoaa kattavan opetussuunnitelman, joka kattaa sekä klassisen että viimeisimmän rahoituksen kurinalaisuuden sekä pankkitoiminnan päätehtävät.

Ristitoiminnallinen opetussuunnitelma tarjoaa analyyttisten taitojen ja älyllisten työkalujen dynaamisen kehyksen, joka tarjoaa integroidun lähestymistavan monimutkaisten pankki- ja rahoitusongelmien ratkaisemiseen. Lukuisien peruskurssien lisäksi opiskelijat voivat valita yhden kolmesta virrasta, jotka edustavat valtavirran aloja, joilla he voivat saada syvemmän tietämyksen.

Opiskelijat opiskelevat koulun pysyvän tiedekunnan kanssa. Monipuolinen tiedekunta, joka pitää tiiviisti yhteyttä Luxemburgin pankki- ja rahoitusyhteisöön, harjoittaa johtavaa tutkimusta ja edistyksellistä pankki- ja taloustietoa ja käytäntöjä monilla rintamilla, mukaan lukien rahoitusinstrumenttien markkina-arvot, riskienhallinta ja käyttäytymisen rahoitus. Lisäksi eräät kutsutut professorit muista korkeakoulujen arvostetuista finanssialan tiedekunnista opettavat valitut kurssit.... [-]


MSc kansainvälinen talous, finanssi

Cardiff University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Cardiff

Ohjelma tarjoaa tiukan koulutuksen nykyaikaisen taloudellisen ja rahoituksellisen menetelmiä kuin niitä sovelletaan raha-, pankki-, rahoitus- ja kansainvälisen talouden ongelmat reaalimaailmassa. [+]

MSc International Economics, Banking and Finance

MSc in International Economics, Banking and Finance tarjoaa tiukan koulutuksen nykyaikaisen taloudellisen ja rahoituksellisen menetelmiä kuin niitä sovelletaan raha-, pankki-, rahoitus- ja kansainvälisen talouden ongelmat reaalimaailmassa.

Miksi opiskella MSc in International Economics, Banking and Finance?

Ohjelma on suunniteltu vastavalmistuneille kiinteällä määrällinen taitoja, jotka haluavat erikoistua rahan ja pankkitoiminnan alalla. On myös kiinnostaa niitä, jotka valmistui vähemmän äskettäin ja joka työskentelee tällä hetkellä rahoituslaitos tai muita yksityisiä tai julkisen sektorin elimen, kuten keskuspankki tai valtion käyttöön.... [-]