MSc-tutkinnot Sähkötekniikkassa

Vertaa 75 Luonnontieteiden maisterin tutkintoa Sähkötekniikkassa

Sähkötekniikka

Joidenkin ammattien perus perustutkintoa ohjelma voi riittää yksittäisen saada palkitsevaa, tyydyttävä ura. Kuitenkin yhä useammat alat vaativat työntekijöillä on lisäkoulutusta, jotta heitä rakentamaan taitoja ja kokemusta tarvitaan onnistua. Tämä pätee erityisesti maisteri-ohjelmia. Ne, jotka ovat kiinnostuneita sähkötekniikan löydät kilpailluilla markkinoilla paljon helpompaa päätyttyä maisteri ohjelman.

Mikä on MSc Sähkötekniikan? Nämä ohjelmat tarjoavat opiskelijoille, joilla on jo vankka alan kanssa syvällisempää tietoa ja taitoja, jotka liittyvät ammatin. Opiskelijat opiskelevat aloilla, kuten järjestelmien ja ohjaus, signaalinkäsittely ja viestintä, sähkömagnetiikan ja fotoniikan, Biosähköisen tutkimukset, piirit, materiaaleja ja laitteita.Riippumaton tutkimus ja opinnäytetyö ovat usein tarpeen, ja ohjelmia voidaan suorittaa kahdessa viiteen vuotta.

Nämä sähkötekniikka ohjelmien avulla opiskelijat voivat rakentaa oman ydinosaamisen liittyvillä alueilla ja työskennellä kohti erikoistunut kenttä, joka pitää hallussaan suurta kiinnostusta heille. Opiskelija oppii ajattelemaan kriittisesti, ja opiskelijat oppivat paremmin lähestyä ongelmanratkaisuun ja tutkimuksen.

Kustannukset sähkötekniikan diplomi-insinööriksi vaihtelee toimielin, joka tarjoaa ohjelmaa. Lisäksi ohjelmat perustuvat yliopistoissa ympäri maailmaa voivat olla merkittävästi erilaiset opetusta hinnat ja hallinnollisia maksuja.

Uran sähkötekniikka ovat runsaat, ja näkymät kasvaa, kun ehdokkaita saada maisteri.Valmistuneet voivat rakentaa arvokkaita uran monenlaisia ​​teollisuudenaloilla, kuten ilmailu, autoteollisuus, kemian, rakentamisen ja elektroniikkateollisuudelle. Muita mahdollisuuksia ovat meriteollisuuden, öljy-ja kaasuteollisuuden sekä lääketeollisuus.

 

Opiskelijat, jotka haluavat ansaita syventävä tutkinto sähkötekniikassa, mutta eivät pysty siihen ajan puutteen vuoksi tai matkan päässä yliopistosta on vielä vaihtoehtoja niille. Online kurssit ja ohjelmat ovat saatavilla monista kuuluisa laitos. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä lisää

Master Sähkötekniikassa (me)

Inter American University of Puerto Rico
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta January 2019 Puerto Rico Bayamón

Maisteriohjelman Sähkötekniikan (ME) on tarkoitus valmistella opiskelijoille tietoa, taitoja ja asenteita tarpeen suorittaa niin tehokas ja erittäin päteviä ammattilaisia ​​erikoistuminen Power and Control Systems. Molemmat erikoisalat ovat keskittyneet mallinnus, suunnittelu ja käytännön tietoa järjestelmien. [+]

Maisteriohjelman Sähkötekniikan (ME) on tarkoitus valmistella opiskelijoille tietoa, taitoja ja asenteita tarpeen suorittaa niin tehokas ja erittäin päteviä ammattilaisia ​​erikoistuminen Power and Control Systems. Molemmat erikoisalat ovat keskittyneet mallinnus, suunnittelu ja käytännön tietoa järjestelmien.

Erikoistuminen Control Systems määrätään kehittämistä ja toteuttamista kehittyneen teknologian ja suunnittelun valvonta- sovelluksia teollisuudessa, lääke- ja petrokemian prosessien ja sovellusten robotiikka, automaatiojärjestelmät ja älykäs ohjaus.

Erikoistuminen Power Systems, jatkossa tarjoaman tutkinnon taitoja analysoida ja ehdottaa ratkaisuja ongelmiin tuotannossa, jakelussa ja valvonta sähköenergia. Tämä erikoistuminen integroi uusiutuvan energian, hajautetun tuotannon ja haasteet integrointi ajoittainen lähteistä sähköjärjestelmät.... [-]


MSc Sähkötekniikan

Tufts University - School of Engineering
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen August 2019 Yhdysvallat Medford

Sähkö- ja tietotekniikan osasto on kasvava tieteidenvälinen osasto, jossa keskitytään tutkimukseen ja koulutukseen monilla eri alaaloilla, jotka vaihtelevat kuvasta ja signaalinkäsittelystä nanotekniikan suunnitteluun. [+]

Sähkö- ja tietotekniikan osasto on kasvava tieteidenvälinen osasto, jossa keskitytään tutkimukseen ja koulutukseen monilla eri alaaloilla, jotka vaihtelevat kuvasta ja signaalinkäsittelystä nanotekniikan suunnitteluun.

Sovellus

Tutkinnon suorittaneiden tutkinnon suorittaneiden on odotettava suorittaneen sähkö- tai tietotekniikan kandidaatin tai master-tason tutkintotodistuksen tai siihen liittyvän kurinalaisuuden, kuten tietojenkäsittelytieteen, fysiikan tai matematiikan. Kaikki Master of Science -ohjelman hakijat ovat velvollisia valitsemaan verkko-sovellukselle opinnäytetyön tai ei-opinnäytetyön kappaleen. Ei-opinnäytetyön valitsemalla hakijat ilmoittavat, haluavatko heidät käyttää opintojaksoon, joka ei ole opinnäytetyö tai projektipohjainen opinnäytetyö, henkilökohtaisessa lausunnossaan. Lisätietoja ohjelman vaihtoehtojen erottamisesta saat suoraan osastolta.... [-]


MSc Sähkötekniikan

Eindhoven University of Technology
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Alankomaat Eindhoven

Et voi kuvitella päivittäistä elämää ilman sähkötekniikan enää. Se ratkaisee useita ongelmia energiahuollossa, viestinnässä, terveydenhuollossa ja ympäristölle. Ei ihme, että tiedekunnan tutkimus tähtää näistä aiheista. Et toteuttavat innovatiivisia tutkimus ja suunnittelu, analysoida ja ymmärtää älykäs ja innovatiivinen sähköisten komponenttien ja järjestelmien. [+]

Et voi kuvitella päivittäistä elämää ilman sähkötekniikan enää. Se ratkaisee useita ongelmia energiahuollossa, viestinnässä, terveydenhuollossa ja ympäristölle. Ei ihme, että tiedekunnan tutkimus tähtää näistä aiheista. Et toteuttavat innovatiivisia tutkimus ja suunnittelu, analysoida ja ymmärtää älykäs ja innovatiivinen sähköisten komponenttien ja järjestelmien.

Tämän lisäksi sinun tekee yhteistyötä T & K-osastojen alalla. Electro Technology koskaan lakkaa ja jatko voit kirjoittaa uraauurtava ja johdon työtä.

Painopiste tutkimukseen:

Hoito ja Cure Connected maailma Älykäs ja kestävä yhteiskunta

NVAO akkreditointi

... [-]

MSc Sähkövoimatekniikka

An-Najah National University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Palestiina Nablus

Sähkövoimatekniikan pääohjelmassa pyritään yleisesti kehittämään sähkövoimatekniikan opiskelijoiden tuntemusta ja kokemusta, joka johtaa sähköenergiasektorin kehittämiseen Palestiinassa pitämällä kiinni tämän tärkeän alan kehityksestä. [+]

Tiedekunta

Tutkijakoulu

Ohjelman kuvaus

Sähkövoimatekniikan Master-ohjelma pyrkii yleisesti kehittämään sähkövoimatekniikan opiskelijoiden tuntemusta ja kokemusta, joka johtaa kehittää sähköenergia-alaa Palestiinassa ylläpitämällä tämän tärkeän alan kehitystä.

Ohjelman aliohjelmat:

Luo erityisosaamista sähkötekniikan alalla, joka kykenee kehittämään, tarjoamalla neuvotteluja ja koulutusta insinööreille ja teknikoille.Tarjoa opiskelijoille mahdollisuuden pysyä sähkötekniikan tekniikan kehityksen mukana ja hyödyntää niitä energiasektorin kehittämisessä Palestiinassa.Täytä monien palestiinalaisten insinöörien pyyntö ja tukea kansallista taloutta tarjoamalla mahdollisuuden ilmoittautua jatko-opintoihin ja saada maisteritutkinnon sähköteollisuuden alalla paikallisesti sen sijaan, että matkustat ulkomaille.An-Najah National University akateemisen ja koulutustason kehittäminen ja parantaminen sähkötekniikan alallaKannustaa opiskelijoiden tieteellistä tutkimusta.Rohkaista elinikäistä oppimista ja harjoittaa jatkuvaa koulutusta.Edistää kehitystä ja urakehitystä opiskelijoille ja insinööreille, jotka työskentelevät laitoksissa, yrityksissä ja yliopistoissa.... [-]

Elektroniikan Ja Sähkötekniikan Maisteriohjelma

Swansea University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swansea + 1 lisää

Elektroniikan ja sähkötekniikan maisterin tutkinto-opiskelijana kehität erikoistumisosaamista College of Engineeringin tutkimusintressien kanssa ja heijastavat elektroniikkateollisuuden tarpeita. [+]

Elektroniikan ja sähkötekniikan maisterin tutkinto-opiskelijana kehität erikoistumisosaamista College of Engineeringin tutkimusintressien kanssa ja heijastavat elektroniikkateollisuuden tarpeita.

Akkreditointi

Swansea University elektronisen ja sähkötekniikan MSc: n on akkreditoitu Institute of Engineering and Technology (IET), jonka tarkoituksena on täysin täyttää akateemisen rekisteröintivaatimuksen sisällyttäminen insinööriksi ja osittain täyttää akateeminen vaatimus rekisteröintiä varten Chartered Engineer.

Akkreditointi on merkki siitä, että tutkintotodistus täyttää Yhdistyneessä kuningaskunnassa ammatillisen suunnittelun asiantuntijaryhmän (UK-SPEC) asettamat standardit. Akkreditoitu tutkinto antaa sinulle osan tai kaiken perustan tiedon, ymmärryksen ja taitojen Chartered Engineer. Jotkut työnantajat rekrytoivat etusijalle akkreditoituja tutkintoja, ja muut maat, jotka ovat allekirjoittaneet kansainvälisiä sopimuksia, todennäköisesti tunnustavat hyväksytyn tutkinnon.... [-]


Master Of Science In Applied Engineering - Sähkö (MS) - Online

Kennesaw State University
Online Kokopäiväinen Osa-aikainen September 2018 Yhdysvallat Kennesaw

Sovelletun tekniikan maisterin tutkinto tarjotaan vastaamaan yksilöiden tarpeisiin, jotka haluavat jatkaa kehittyneitä opintoja nykyaikaisissa sähkö-, elektroniikka- tai tietotekniikkamekaniikoissa täyttääkseen henkilökohtaiset tai uransa tavoitteet. Ohjelma yhdistää sovelluksia ja teoriaa valmistelemaan tutkinnon laajaa uramahdollisuuksia. Tutkinto tarjotaan täysin verkossa, jotta opiskelijoilla on joustavuus hallita elämää, uraa ja koulutustavoitteita. [+]

Soveltavan tekniikan MS - sähkö

Soveltavan tekniikan tutkinto-opiskelua tarjotaan vastaamaan yksilöiden tarpeita, jotka haluavat jatkaa kehittyneitä opintojaan nykyaikaisessa sähköisessä, elektronisessa tai tietotekniikassa ja tekniikoissa henkilökohtaisten tai urasuunnitelmiensa täyttämiseksi. Ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneet sähkötekniikka voi onnistuneesti:

Osoittaa kykyä soveltaa matematiikkaa edistyksellisiin teknisiin ongelmiin.Suunnittele ja suorita kokeita sekä analysoi ja tulkitse tuloksia.Esitä kyky tunnistaa, muotoilla ja ratkaista teknisiä ongelmia.Osoita kyky kommunikoida suullisessa, kirjallisessa ja multimediamuodossa.Suunnittele kokeita käyttämällä äänitekniikan periaatteita.Tunnista elinikäisen oppimisen tarve.Osoittaa kykyä käyttää äänitekniikan periaatteita sosioekonomisten kysymysten käsittelemiseksi.... [-]

Sähkötekniikka

International Accelerator
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen September 2018 Yhdysvallat Boston

Sähkötekniikka on ammatillinen Engineering Discipline, joka käsittelee tutkimuksen, suunnittelun ja soveltaminen sähkö- ja sähkömagneettisten komponentteja, järjestelmiä ja sovelluksia. Lisääntynyt kysyntä asuntojen, auto-, puolustus- ja kuluttajasektorit jatkaa polttoaineen kasvun alalla sekä kysynnän Sähkötekniikan tulevaisuudessa. [+]

sähkötekniikka

Kuvittele, että osa rakennuksen satelliitin että näet itse mennä avaruuteen. Fuksi opiskelija Karina Quintana osallistui professori Wilmer Arellano Engineering Suunta luokan syksyllä 2012. Kokeilu oli oppimäärään toimintaa EGN-1002 luokan ja Karina otti haasteen.

Ajatus sallisi satelliitin passiivisesti yhdenmukaistaa ja mahdollistaa kuvan ottamista. Se voidaan nähdä videon, joka ei ainoastaan ​​se junassa magneetti kohdista akselin satelliitin - mukaan magneettiseen pohjoiseen - mutta se myös kiertää satelliitin yli akselilla. Tämä satelliitti menee avaruuteen tänä vuonna.

Kiinnostunut jotain täällä maan päällä? On paljon urapolkuja alalla.... [-]


Elektroniikan Ja Atk-tekniikan Maisteri

University of Arizona
Online Opetus kampuksella Osa-aikainen 18 - 24 kuukautta September 2018 Yhdysvallat Tucson + 1 lisää

Sähkötekniikan ja tietotekniikan maisterin tutkinto on suunniteltu alan johtajien panoksella ja asiantuntijatehtävien johdolla auttaa sinua saamaan tämän kriittisen taitotason ja johtamaan tietä lupaavaan tulevaisuuteen. Tämä ohjelma on saatavilla sekä kampuksella että verkossa. [+]

Tämä ohjelma on saatavilla sekä kampuksella että verkossa.

Kun teknologia kehittyy hämmästyttävään tahtiin, osaavat insinöörit, jotka voivat löytää innovatiivisia ratkaisuja uusiin ongelmiin - sekä uusien ideoiden kehittämisessä että vanhojen parannusten - löytyvät jatkuvasti kysynnästä maailmanlaajuisilla markkinoilla. Sähkötekniikan ja tietotekniikan maisterin tutkinto on suunniteltu alan johtajien panoksella ja asiantuntijatehtävien johdolla auttaa sinua saamaan tämän kriittisen taitotason ja johtamaan tietä lupaavaan tulevaisuuteen.

Ohjelma sopii erinomaisesti työskentelyinsinööreille, jotka haluavat siirtyä entistä suunnitelmallisempaan rooliin ja jotka ovat keskeisessä asemassa uusien teknologioiden luomisessa ja suunnittelussa. Joustavan, muokattavissa olevan opetussuunnitelman avulla sinulla on mahdollisuus keskittää kurssiasi tekniikan aloille, jotka kiinnostavat sinua eniten viestinnästä ja signaalinkäsittelystä kehittyneisiin tietojärjestelmiin ja verkkoihin. Voit päättää erikoistua johonkin seuraavista aloista ja täyttää tavoitteesi mukaisen keskitetyn akateemisen suunnitelman:... [-]


Master of Electrical Engineering (Leuven)

KU Leuven: Faculty of Engineering Science
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 2 vuotta September 2018 Belgia Leuven + 1 lisää

[+]

Tiedekunta on myös erinomainen ammatillinen yhteyksiä teollisuuden johtajia.

Tavoitteet Riippuen valitun vaihtoehdon, opiskelijalla on syvällinen tuntemus jokin seuraavista alueista: Elektroniikka ja integroitujen piirien, painottaen suunnitteluun Elektronisten komponenttien ja järjestelmien. Sulautetut järjestelmät ja multimedia, painottaen suunnitteluun sovelluksia elektronisten järjestelmien. Voi luovasti soveltaa, laajentaa, syventää ja integroida tietoa eri aloilla sähkötekniikan. Voi itsenäisesti hankkia tietoja ja tekninen tila tarvitaan ongelmanratkaisuprosessi. Pystyy löytämään, prosessi- ja arvioida kirjallisuutta ja tekniset ohjeet itsenäisesti. Kykenee syntetisoimaan, laatia tutkimussuunnitelma ja kehittää innovatiivisia ratkaisuja realistinen ongelma (entistä monimutkaisia), kun otetaan huomioon järjestelmän rajojen. Voi arvioida kriittisesti tutkimustuloksia. Harjoittaa muiden alojen tutkimuksessa, jossa tarvitaan. [-]

Diplomi Sähkötekniikan

California Polytechnic State University, San Luis Obispo
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Yhdysvallat San Luis Obispo

Tehtävänä Electrical Engineering Department on kasvattaa opiskelijoita saavuttamaan huippuosaamista kuria sähkötekniikan ja opettaa heitä soveltamaan koulutuksen käytännön ongelmien ratkaisemiseksi sosiaalisesti vastuullisella tavalla. Opiskelijat ovat valmiita uraa, johtamisessa, ja ero monenlaisia ​​suunnittelu- ja muiden asiaan liittyvien alojen käyttämällä osallistuvaa, oppii tekemällä, ja "käytännön" laboratorio, projekti, ja suunnittelun lähestymistapaa. Opiskelijoita kannustetaan osallistumaan elinikäiseen oppimiseen olennaista läsnä ollessa yhä teknologisen muutoksen vauhti. [+]

Cal Poly Graduate Education

Tietoja Program

Tehtävänä Electrical Engineering Department on kasvattaa opiskelijoita saavuttamaan huippuosaamista kuria sähkötekniikan ja opettaa heitä soveltamaan koulutuksen käytännön ongelmien ratkaisemiseksi sosiaalisesti vastuullisella tavalla. Opiskelijat ovat valmiita uraa, johtamisessa, ja ero monenlaisia ​​suunnittelu- ja muiden asiaan liittyvien alojen käyttämällä osallistuvaa, oppii tekemällä, ja "käytännön" laboratorio, projekti, ja suunnittelun lähestymistapaa. Opiskelijoita kannustetaan osallistumaan elinikäiseen oppimiseen olennaista läsnä ollessa yhä teknologisen muutoksen vauhti.

Monimuotoisuuden opiskelijat, opettajat ja henkilökunta on omaksunut ja parantaa laatua ja luovuutta kampuksen kokemuksen ja ympäristö.... [-]


Sähkötekniikan MSc

Frederick University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 18 - 36 lukukautta October 2018 Kyproksen tasavalta Nicosia + 1 lisää

Ohjelma keskittyy neljään erikoistumiseen sähkötekniikan kurinalaisuudesta. Neljä erikoistumista ovat viestintäjärjestelmät, sähköjärjestelmät, ohjausjärjestelmät ja tietotekniikka. Jokainen erikoistuminen edellyttää erilaisia ​​pakollisia ja teknisiä valinnaisia ​​kursseja. [+]

erikoistuminen

Ohjelma keskittyy neljään erikoistumiseen sähkötekniikan kurinalaisuudesta. Neljä erikoistumisohjelmaa ovat:

ViestintäjärjestelmätPower SystemsOhjausjärjestelmätTietotekniikka

Jokainen erikoistuminen edellyttää erilaisia ​​pakollisia ja teknisiä valinnaisia ​​kursseja.

Opetuskieli on englanti.

Keskeiset oppimistuloksetKäytä sopivia matemaattisia, tieteen ja tekniikan menetelmiä ja käytä tietokoneohjelmistoja erikoistumiseen liittyvän tekniikan ratkaisemiseksi.Käytä huipputeknisiä suunnitteluautomaatioohjelmistoja ja -laitteistoja sekä laboratoriolaitteita niiden erikoistumiseen liittyvien sähköisten järjestelmien suunnittelussa ja arvioinnissa.Analyysimenetelmien ja mallintamistekniikoiden käyttö sähköisten järjestelmien ja komponenttien arvioimiseksi yleisten laatuominaisuuksien ja mahdollisten kompromissien perusteella.Käytä tietämystä ja ratkaise tietämyksen kärjessä liittyviä ongelmia erikoistumisen ja kehittyvien teknologioiden alalla.Hae ja analysoi tietoja eri lähteistä, mukaan lukien tiedonhaku tietokantojen kautta ja online-tietokonehaku.Osoita pätevyyttä suullisessa ja kirjallisessa kommunikaatiokyvyssä sekä asianmukaisten tietokonetekniikoiden ja työkalujen käytössä.Ammattikorkeakoulututkinnot... [-]

Sähkötekniikan Maisteri

University of Applied Sciences Upper Austria
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta October 2018 Itävalta Wels Steyr Hagenberg Linz Belgia Ghent + 5 lisää

Uudet teknologiat, kuten sähköautot tai uusiutuvat ja ekologiset virransyöttöjärjestelmät, edellyttävät perustutkimusta sähkötekniikassa. DC-verkot (joita käytetään paristoissa, vetyjärjestelmissä tai sähköenergian jakeluun ja kuljettamiseen ympäristöystävällisellä tavalla kaapeliverkkojen avulla), sähköautot ja tehoelektroniikka ovat uusinta teknologiaa, jonka tavoitteena on tarjota vihreä ja ympäristöystävällinen energiantoimitus. Älykkyyden (SMART-teknologian) tuominen virtalähteeseemme pienentää kustannuksia sekä kasvattaa loppukäyttäjän luotettavuutta ja saatavuutta. Pähkinänkuoressa tämä ohjelma kouluttaa pioneereja, joita tarvitaan sähköenergian toimittamisen tulevaisuudennäkymistä. He tulevat tulevaisuuden edelläkävijöiksi! [+]

Uudet teknologiat, kuten sähköautot tai uusiutuvat ja ekologiset virransyöttöjärjestelmät, edellyttävät perustutkimusta sähkötekniikassa. DC-verkot (joita käytetään paristoissa, vetyjärjestelmissä tai sähköenergian jakeluun ja kuljettamiseen ympäristöystävällisellä tavalla kaapeliverkkojen avulla), sähköautot ja tehoelektroniikka ovat uusinta teknologiaa, jonka tavoitteena on tarjota vihreä ja ympäristöystävällinen energiantoimitus. Älykkyyden (SMART-teknologian) tuominen virtalähteeseemme pienentää kustannuksia sekä kasvattaa loppukäyttäjän luotettavuutta ja saatavuutta. Pähkinänkuoressa tämä ohjelma kouluttaa pioneereja, joita tarvitaan sähköenergian toimittamisen tulevaisuudennäkymistä. He tulevat tulevaisuuden edelläkävijöiksi!... [-]


M.Sc. Sähkötekniikka

Warsaw University of Technology
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 18 kuukautta October 2018 Puola Warsaw

Valmistuneet tästä ohjelmasta on kattava pätevyys ja perustiedot alalla: sähköjärjestelmään (suunnittelu, optimointi ja ohjaus), sähkövirran laatu, sähkömagneettinen yhteensopivuus, sähkömekaaninen ajaa järjestelmät, sähköinen vetovoima, mittausjärjestelmät (laitteisto ja ohjelmisto), älykkäät sähköasennukset ja IT (tekoälyä power engineering, laskennallisia menetelmiä ja algoritmeja, mikroprosessori engineering). [+]

Sähkötekniikan tiedekunta

Faculty of Electrical Engineering tarjoaa seuraavat ohjelmat käydään Englanti:

Master of Science in Engineering

1,5 vuotta (3 lukukausi) jatko-ohjelma alalla:

sähkötekniikka

Ohjelma vaatii työselostus ja opinnäytetyö valmistelu.

M.Sc. Masters tutkimukset - Sähkötekniikka

Valmistuneet tästä ohjelmasta on kattava pätevyys ja perustiedot alalla: sähköjärjestelmään (suunnittelu, optimointi ja ohjaus), sähkövirran laatu, sähkömagneettinen yhteensopivuus, sähkömekaaninen ajaa järjestelmät, sähköinen vetovoima, mittausjärjestelmät (laitteisto ja ohjelmisto), älykkäät sähköasennukset ja IT (tekoälyä power engineering, laskennallisia menetelmiä ja algoritmeja, mikroprosessori engineering).... [-]


Master Of Science In Automatisointi Ja Sähkötekniikka

Aalto University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Automaatio- ja sähkötekniikan maisteriohjelma on laaja monitieteinen ohjelma, joka tarjoaa tutkinnon suorittaneille mahdollisuuden työskennellä monilla eri aloilla - perinteisestä sähkötekniikan ja energian alalta biolääketieteelliseen tekniikkaan, ohjaustekniikkaan ja robotiikkaan. Laaja matematiikan ja luonnontieteiden tutkimuksen opetussuunnitelma on joustava ja antaa opiskelijoille mahdollisuuden opiskella ainutlaatuista kurssiyhdistelmää omien etujensa mukaiseksi. [+]

Automaatio- ja sähkötekniikan maisteriohjelma on laaja monitieteinen ohjelma, joka tarjoaa tutkinnon suorittaneille mahdollisuuden työskennellä monilla eri aloilla - perinteisestä sähkötekniikan ja energian alalta biolääketieteelliseen tekniikkaan, ohjaustekniikkaan ja robotiikkaan. Laaja matematiikan ja luonnontieteiden tutkimuksen opetussuunnitelma on joustava ja antaa opiskelijoille mahdollisuuden opiskella ainutlaatuista kurssiyhdistelmää omien etujensa mukaiseksi.

Ohjelman keskeisiä aiheita ovat uusiutuvat energialähteet ja kestävä kehitys , esimerkiksi energiatehokkuus ja älykkäät liikennejärjestelmät; hajautetut ja verkotetut järjestelmät , kuten älykkäät verkot, älykkäät elinympäristöt, turvallisuuden ja turvallisuuden hajautetuissa / verkottuneissa järjestelmissä; ymmärtää ja ymmärtää ympäristöä, esim. mikrosensorit, koneen havaitseminen; siirtyminen automaatiosta autonomiaan; ja henkilökohtainen terveydenhuolto .... [-]


Master Elektroniikan Mekaniikan

Vrije Universiteit Brussel
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Belgia Brussels

MSc Elektroniikan mekaniikan ohjelma kouluttaa insinöörejä tieteellistä ja teknistä tehokkuutta. [+]

MSc Elektroniikan mekaniikan

Monitieteinen koulutus syvällinen erikoistuminen Kaksivuotinen Master of Science in Elektroniikan mekaniikan integroi tutkimuksen sähkö- ja konetekniikan ja tutkimusta. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä edistää laaja näkökulma, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden kuroa umpeen kuilu näiden kahden kentän myöhemmin työurastasi. Monitieteinen ohjelma on täydennetty syvällistä erikoistumista johonkin neljästä suuret yhtiöt: Aeronautics, energia, Mechatronics-Construction tai Ajoneuvo Tekniikan ja liikenteen.

Erikoistuminen johonkin näiden tieteenalojen alkaa ensimmäisenä vuonna, asetus pois vahva joukko taitoja valitulla alalla. Kuten valmistunut tätä ohjelmaa, voit hyödyntää kompromissi laajaa sähkömekaaninen insinöörikoulutuksen joka valmentaa työtä suunnitteluun ja hallintaan ja erikoistuminen tietyssä lajissa. Ohjelma takaa korkeatasoisen koulutuksen ansiosta hyvin koulutetun henkilöstön ja niiden yhteys asiantuntijoiden tutkimuslaitosten ja teollisuuden. Tämän seurauksena valmistuneista tunnetaan välittömästi laaja työllistettävyyttä.... [-]