MSc-tutkinnot Taloustiedessa

Vertaa 180 Luonnontieteiden maisterin tutkintoa Taloustiedessa

Taloustiede

Master of Science tai MSc on seuraava askel keskiasteen jälkeisessä koulutuksessa tieteenalalla, joka keskittyy tyypillisesti tieteen ja matematiikan. Yleensä kestää noin kaksi vuotta kokopäiväistä opiskelua tällaisen ohjelman toteuttamiseksi.

Mikä on kauppatieteiden maisteri? Tämä tutkimusohjelma kattaa markkinat ja niihin vaikuttavat voimat. Se sisältää tarjonnan ja kysynnän sekä verot, kauppapolitiikat ja trendejä. Näiden tuotanto- ja kulutustapojen tutkimus voi auttaa ihmisiä ymmärtämään varallisuuden ja velan siirtoa ja vaikuttamaan siihen positiivisesti. Taloustietoa voidaan kutsua myös päätöksenteon tutkimiseksi, sillä monien ohjelmien tavoitteena on säännellä markkinoita asianmukaisesti, jotta saavutetaan parhaat tulokset.

Kauppatieteiden maisterin etuja ovat kauaskantoiset. Ei vain todennäköisesti oppia taitoja, kuten miten soveltaa historiallisia suuntauksia nykypäivään, jotta voidaan ennustaa tarkasti markkinaolosuhteita, mutta voit oppia henkilökohtaista rahoitustaitoja ja aikaa hallinta samoin. Nämä taidot voivat auttaa sinua henkilökohtaisessa elämässäsi sekä ammattilaistasi.

Koulutusohjelman kustannukset vaihtelevat sijainnin ja koulun mukaan. Pyydä valitsemastasi koulua arvioimaan ohjelmasi erityiskustannukset.

Taloustieteen ura-alueet ovat koko taajuusalueella. Voit päättää työstä yksityisellä sektorilla, ehkä pörssivälittäjänä tai henkilökohtaisena varallisuusneuvojana. Hallituksen kantoja on saatavana myös maisterin tutkinto; rahoitusneuvojilla on usein suuri vaikutus verotus- ja kauppapolitiikkaan. Vaihtoehtoisesti voit päätyä liikkeelle itsellesi konsulttina tai neuvonantajana. Koulutusalalla on myös vaihtoehtoja, sillä voit halutessasi työskennellä yliopiston professorina tai julkaista ajatuksiasi kaupallisessa julkaisussa tai verkossa.

Koulut ympäri maailmaa tarjoavat koulutusohjelmia, mukaan lukien MSc Economics, sekä perinteisessä luokkahuoneessa ja verkossa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä lisää

MSc Merenkulun Taloustiede Ja Logistiikka (MEL)

MEL Erasmus Center for Maritime Economics & Logistics
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 - 24 kuukautta September 2018 Alankomaat Rotterdam + 1 lisää

MSc Maritime Economics ja Logistiikka (MEL) pyritään nopeuttamalla lupaavia nuoria ammattilaisia ​​huomisen johtajia yritysten ja valtion. Ohjelma valmistelee asiantuntijoiden modernit taloudelliset ja hallinnolliset työkalut tehokkaaseen päätöksentekoon, tarjota heille samalla kanssa menetelmiä, käsitteitä ja teorioita, jotta he voivat ymmärtää ja analysoida, kokonaisvaltaisesti ja monitieteisesti, monimutkaisia ​​merenkulun maailmanlaajuisen tarjonnan ketjut. [+]

Ohjelma kuvastaa MEL kokonaisvaltainen ja yhtenäinen lähestymistapa käsiteltäessä monimutkaisia ​​kytkeytyy merenkulun maailmanlaajuisen toimitusketjuissa. Lisäksi MEL kursseja, ohjelma asettaa huomattavia korostetaan menetelmien ja analyyttisten taitojen kehittäminen. Myös MEL opinnäytetyön pelaa suuri osa opetussuunnitelmaa.

Erottava ohjelman - Sillan Teoriasta käytäntöön - ovat MEL Tapahtumat (sosiaalinen / kulttuurinen integraatio); Yritysvierailuja (in situ kokemus); Professional Development Kurssit (käytännön sovelluksia teoria); ja Distinguished luentosarja.

Oppimistavoitteet

MSc Maritime Economics ja Logistiikka (MEL) pyritään nopeuttamalla lupaavia nuoria ammattilaisia ​​huomisen johtajia yritysten ja valtion. Ohjelma valmistelee asiantuntijoiden modernit taloudelliset ja hallinnolliset työkalut tehokkaaseen päätöksentekoon, tarjota heille samalla kanssa menetelmiä, käsitteitä ja teorioita, jotta he voivat ymmärtää ja analysoida, kokonaisvaltaisesti ja monitieteisesti, monimutkaisia ​​merenkulun maailmanlaajuisen tarjonnan ketjut. Näin MEL valmistuneet odotetaan pystyvän toimimaan ja tekemään päätöksiä, joilla johtamistyyliin ja päättäväisyyttä, alle monimutkaisia ​​ja epävarmoja olosuhteissa, maailmantalouden ja sosiaalinen ympäristö.... [-]


Kauppatieteiden Maisteri

School of Business, Economics and Law at the University of Gothenburg
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Ruotsi Gothenburg

Master of Science in Economics on käytännönläheinen koulutusohjelma, jossa yhdistyvät analyyttiset työkalut ja politiikan sovelluksia. Ohjelma on suunniteltu vastaamaan kasvavaan kysyntään korkealaatuisia ammattilaisia ​​yksityissektorilla sekä kansainvälisissä organisaatioissa ja julkisella sektorilla Ruotsissa ja muualla maailmassa. [+]

Opetuskieli: englanti

Master of Science in Economics on käytännönläheinen koulutusohjelma, jossa yhdistyvät analyyttiset työkalut ja politiikan sovelluksia. Ohjelma on suunniteltu vastaamaan kasvavaan kysyntään korkealaatuisia ammattilaisia ​​yksityissektorilla sekä kansainvälisissä organisaatioissa ja julkisella sektorilla Ruotsissa ja muualla maailmassa. Äskettäinen tutkimus osoitti, että Göteborgin taloustieteiden korkeakoulututkinnon suorittaneiden työllisyysaste oli lähes 100 prosenttia. Suurin osa toimii yksityisellä sektorilla, ja monet heistä työskentelevät ulkomailla. Suurin osa valmistuneista on edistyksellisiä kantoja, joissa he käyttävät taitoja, joita he ovat saavuttaneet opintojensa aikana.... [-]


MSc-sovellettu Taloustiede

University of Bath
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Claverton Down

Meidän MSc Applied Economics on joukko opetetaan kursseja, joka tarjoaa tarkan koulutuksen kaikki tärkeimmät näkökohdat taloustieteen. [+]

Hanki vahva maadoitus kehittyneessä taloustieteessä ja ota tietoasi tärkeä askel soveltamalla sitä kentälle, joka sinua kiinnostaa eniten.

Meidän MSc Applied Economics on joukko opetetaan kursseja, joka tarjoaa tarkan koulutuksen kaikki tärkeimmät näkökohdat taloustieteen.

Lähdetään perusteellisista matematiikan ja taloustieteiden kattavaan kertauskurssiin, jatkat jatkokoulutusta sovellettujen mikrotalouden, makrotalouden, ekonometrian ja strategisen päätöksenteon ongelmien analysoinnissa.

Tärkeintä on, että sinulla on mahdollisuus räätälöidä kurssi liiketoiminnan tai politiikan alalle, josta olet kiinnostunut, antamalla sinulle lisää asiantuntemusta ja perehtyä, kun etsit työtä tällä alalla.... [-]


Taloustieteiden Maisteri (EPS)

University of Milan
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Milan

EPS on kansainvälinen kurssi, joka on kokonaan englanninkielinen ja jolla on erittäin pätevä tieteidenvälinen oppimisraita. Sen avulla integroidaan edistyksellisiä analyyttisia välineitä taloustieteessä, poliittisissa tieteissä ja kvantitatiivisissa menetelmissä. [+]

Tavoitteet ja rakenne

EPS on kansainvälinen kurssi, joka on kokonaan englanninkielinen ja jolla on erittäin pätevä tieteidenvälinen oppimisraita. Sen avulla integroidaan edistyksellisiä analyyttisia välineitä taloustieteessä, poliittisissa tieteissä ja kvantitatiivisissa menetelmissä.

EPS-tutkinto on monitieteinen ohjelma, jossa esitellään tasapainoinen kurssi taloustieteessä ja politiikassa sekä kvantitatiiviset menetelmät.

Ensimmäisen vuoden aikana opiskelijaa koulutetaan kolmesta tieteenalasta kehittyneiden yleisten työkalujen avulla, kun taas II vuoden opetuksessa keskitytään edistyneisiin aiheisiin kansainvälisen talouden ja politiikan aloilla.

... [-]

Talouden Ja Liiketoimintastrategian

Loughborough University School of Business and Economics
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Loughborough

Meidän MSc Economics and Business strategia ohjelman avulla voit hakea työkaluja taloustieteen ja strategia vaikuttaa liiketoiminnan suorituskyvyn ja kehittää strategista ajattelua ja päätöksentekoa kilpailukykyistä liiketoimintaympäristöä. [+]

Meidän MSc Economics and Business Strategy-ohjelma avulla voit hakea työkaluja taloustieteen ja strategia vaikuttaa liiketoiminnan suorituskyvyn ja kehittää strategista ajattelua ja päätöksentekoa kilpailukykyistä liiketoimintaympäristöä.

Ohjelma tulee varustaa sinulle taitoja ammattimaiset ekonomisti, uran liike, hallituksen, sääntely, kansainvälisten järjestöjen ja korkeamman palkintoja tutkimuksen.

Opetti kokeneiden tutkijoiden ja käytännön, opiskelijat käyttävät oivalluksia talousteorian käsitellä reaalimaailman ongelmia. Voimakas korostaminen soveltamisesta teoreettiset ja määrällinen taidot reaalimaailman tilanteisiin - sekä keskittyä kehittämään kriittistä ajattelua - avulla voit työskennellä tehokkaasti sekä teollisuuden ja hallituksen.... [-]


MSc in Economics & Strategy for Business

Imperial College Business School
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta London

[+]

Johtavat tutkijat johtaa moduuleja, jotka keskittyvät kiireellisimpiin ja asiaan liittyviä kysymyksiä innovaatio, globalisaatio, digitaalinen ja energiatalous.

Ohjelman sisältö

kirjanpito Analytics Applied Economics and Business Business Economics Corporate Strategy Strateginen markkinointi

Corporate finance

[-]

Master Of Science In Määrälliset Taloustieteen

California Lutheran University
Online Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 36 tuntia Yhdysvallat Thousand Oaks Westlake Village + 2 lisää

Master of Science in Quantitative Economics (MSQE) aste painotetaan käytännön sovelluksia ja vuorovaikutteinen oppiminen, myös tiiviissä yhteistyössä jäsenten maailmanluokan taloustieteen tiedekunnan ja ennustamista joukkue. [+]

Yleiskatsaus

Master of Science in Quantitative Economics (MSQE) aste painotetaan käytännön sovelluksia ja vuorovaikutteinen oppiminen, myös tiiviissä yhteistyössä jäsenten maailmanluokan taloustieteen tiedekunnan ja ennustamista joukkue.

Lyhyesti Opiskelija voi aloittaa elokuussa tai kunkin vuoden tammikuussa.

Meidän Ohjelmassa on voimakas määrällinen elementti, kuten enemmän ekonometrian rahoitus, ja teoriassa kuin useimmat maisteriohjelmaa. Ekonometriaa opetussuunnitelma sisältää ainutlaatuiset ennustamista ja mallintamista komponentteja, jotka tarjoavat arvokasta käytännön soveltamisesta teoriasta.

erittäin Sijalla

Master of Science in Quantitative Economics on sijoittunut 3. sija kansakunnan määrälliset taloustieteen ohjelmia Financial Engineer.... [-]


Kaksoistutkinto - MSC International Business Economics

Lazarski University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen October 2018 Puola Warsaw

Tämä ohjelma on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat syventää tietämystään taloustieteestä kansainvälisessä yhteydessä ja laajentaa osaamistaan ​​ja osaamistaan ​​tällä erittäin mielenkiintoisella ja kannattavalla alalla. [+]

Kaksi astetta - yksi Lazarski University ja yksi Coventry-yliopistosta!

Tämä ohjelma on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat syventää tietämystään taloustieteestä kansainvälisessä yhteydessä ja laajentaa osaamistaan ​​ja osaamistaan ​​tällä erittäin mielenkiintoisella ja kannattavalla alalla.

Kiitos erinomaisesta tiedekunnasta, joka on peräisin parhaista puolalaisista ja ulkomaisista yliopistoista, ja luennoitsijoilla, joilla on kokemusta yritysten ja julkishallinnon johtotehtävissä, tämän ohjelman opiskelijat saavat käytännön tietoa ja taitoja, jotka ovat välttämättömiä kansainvälisten työmarkkinoiden onnistumiseksi. Opiskelijat hankkivat myös ymmärryksen kansainvälisistä talousprosesseista, rahoitustoimista ja oppivat soveltamaan tietonsa liiketoiminnassa ja kansainvälisissä yhteyksissä. IBE-ohjelman MSc-tutkinnon suorittaneet ovat olleet haluttuja sekä Puolan että kansainvälisillä työmarkkinoilla ja niillä on tarvittavat taidot erilaisten työympäristöjen onnistumiseksi sekä erikoistuneilla aloilla, kuten markkinoinnissa ja taloushallinnossa.... [-]


MSC Talous & Economics

Warwick Business School
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Coventry

Tutustu pisimmällä työkalut rahoittaa ja käyttää taloustieteen tausta kuin ponnahduslautana lisätä uravaihtoehtoja [+]

Tutustu pisimmällä työkalut rahoittaa ja käyttää taloustieteen tausta kuin ponnahduslautana lisätä uravaihtoehtona.

Kurssi sopii sinulle, jos sinulla on jo vahva perustiedot taloustieteen, ovat erittäin laskutaitoisia, ja haluavat oppia soveltamaan tietosi rahoittamiseen. Sinut harkitsee työpaikkoja kaupunki tai pääomamarkkinoilla oman maan, muun muassa omaisuudenhoito, corporate finance, kauppa, rahoitusalan sääntelyä, ja talous- ja taloudellinen konsultointi ja keskuspankkitoiminnan.

WBS hyötyy erinomaiset yhteydet tärkeimpiin rahoituslaitosten ja työnantajia ja tämä kurssi on hyötynyt suosituksia kuultuaan Bank of England, Goldman Sachs, Merrill Lynch, ja monet alumnien.... [-]


MSc Economics

University of Sussex - School of Business, Management and Economics
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Brighton + 1 lisää

Hanki osaamistalouden osaaminen ja osaaminen menestyväksi, politiikan suuntautuneeksi taloustieteilijäksi hallituksessa tai kansainvälisissä järjestöissä tai yliopistoissa. [+]

Tärkeimmät tiedot Kesto: 1 vuoden kokopäiväisesti,Alkamispäivä: syyskuu 2018Hakemus: 1. elokuuta (kansainvälinen), 1. syyskuuta (UK / EU)

Hanki osaamistalouden osaaminen ja osaaminen menestyväksi, politiikan suuntautuneeksi taloustieteilijäksi hallituksessa tai kansainvälisissä järjestöissä tai yliopistoissa.

Suuri osa siitä, mitä opiskelet, on talouden kurinalaisuuden eturintamassa teorian, empiiristen menetelmien ja politiikan sovellusten kannalta.

Sinulla on mahdollisuus osallistua kolmen kuukauden harjoitteluun kansainvälisessä järjestössä tai yliopiston tutkimusavustajana.

Kokopäiväinen ja osa-aikainen opiskelu

Pääset opiskelemaan tätä kurssia kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti sopivaksi työ- ja perhe-elämän ympärille. Täysipäiväisen kurssin moduulit on lueteltu alla.... [-]


Kansainvälinen Talous Ja Liiketoiminta (MSc)

University of Szeged
Opetus kampuksella 4 lukukautta September 2018 Unkari Szeged

Ohjelman tavoite kansainvälisessä taloudessa [+]

Tietoja ohjelmasta

Ohjelman tavoite kansainvälisessä taloudessa

Ohjelman taso: MScOhjelman pituus: 4 lukukauttaRekisteröitynyt: EULaajuus: 120Kenen pitäisi hakea?

Ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat harjoittaa englannin kielellä kansainvälistä taloustieteellistä tutkintoa ja jotka ovat suorittaneet vähintään 60 opintopistettä kandidaatin opinnoissaan vastaavilla aloilla, kuten menetelmät, taloustieteet, yritystutkimus , tai yhteiskuntatieteet.

Sovellusvaatimukset: BA-tutkinto *, englannin kielitaito (B2-taso tai vastaava todistus IELT S 6.0, TOE FL 95) ja henkilökohtainen haastattelu verkossa.Opintomaksu: 2500 euroa per lukukausiOhjelman alku: helmikuuMuut maksut: 200 euron sisäänkäyntitilausmaksu... [-]

Kauppatieteiden Maisteri (Leuven)

KU Leuven: Faculty of Economics and Business
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 vuosi September 2018 Belgia Leuven + 1 lisää

Taloustieteiden maisteri (ME) on yhden vuoden maisteriohjelma, joka suuntautuu sellaisiin opiskelijoihin, joilla on laaja eturyhmä sosiaalisissa ja tieteellisissä asioissa, jotka kykenevät kriittiseen ja luovaan ajatteluun. [+]

Taloustieteiden maisteri (ME) on yhden vuoden maisteriohjelma, joka suuntautuu sellaisiin opiskelijoihin, joilla on laaja eturyhmä sosiaalisissa ja tieteellisissä asioissa, jotka kykenevät kriittiseen ja luovaan ajatteluun.

Mikä on "kauppatieteiden maisteri"?

Master of Economics -ohjelma tarjoaa opiskelijoille kandidaatin tutkinnon teoreettinen puitteet, joiden avulla he voivat tarjota hyvin perusteltuja vastauksia sosioekonomisiin kysymyksiin. Taloustieteilijänä seuraat eri toimijoita (yksilöitä, yrityksiä, kotimaisia ​​ja ulkomaisia ​​hallituksia) ja heidän vuorovaikutustaan ​​maailmantaloudessa. Voit tulkita yleistä taloudellista tilannetta laajemmassa sosiaalisessa ja oikeudellisessa yhteydessä.... [-]


MSc Kansainvälisessä Talouspolitiikassa & Analyysi

University of Westminster, Westminster Business School
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta London

Kurssin tavoitteena on antaa sinulle syvällistä tietoa ja ymmärrystä viimeisintä kehitystä taloustieteen, jossa keskitytään käytännön taitoja ja taitojen kehittäminen tarvitsemaa toimiva ekonomisti. Se on suunnattu erityisesti niille, joilla on aito kiinnostus soveltamista taloustieteen reaalimaailman tilanteissa. [+]

Tämä innovatiivinen kurssi tarjoaa sekä MSc ja MA virtoja. Se on suunniteltu kehittää kykyä soveltaa taloudellisen analyysin kysymyksiin ja liike-elämän ongelmia, jotka ovat usein epäselviä ja monitahoinen. Vaikka on vahva teoreettinen ydin, kurssin painopiste tietenkin on hyvin paljon käytännön soveltamista talouden tekniikoita ongelmia, ja kehittämään kyky kommunikoida oivalluksia että taloudellinen analyysi voi antaa. Kurssi on luotu yhdessä hallituksen talous- Service (GES) - merkittävä työnantaja taloustieteen valmistuneiden Britanniassa. Westminsterin yliopiston on ainoa Englanti yliopiston turvanneet GES suositellut tilan jatko kurssin taloustieteen. Kurssin tavoitteena on antaa sinulle syvällistä tietoa ja ymmärrystä viimeisintä kehitystä taloustieteen, jossa keskitytään käytännön taitoja ja taitojen kehittäminen tarvitsemaa toimiva ekonomisti. Se on suunnattu erityisesti niille, joilla on aito kiinnostus soveltamista taloustieteen reaalimaailman tilanteissa. Sekä parantaa kykyä soveltaa asianomaiselle talouden periaatteita tukea politiikan ja strategian kehittämiseen, kurssin tavoitteena on kehittää kykyä välittää monimutkaisia ​​asioita laaja yleisö, sinun tietoisuus merkittäviä lähteitä talous- ja taloudelliset tiedot, ongelmista, kun suorittamalla politiikan arviointi ja valmiudet itsetuntemusta ja ryhmän työ.... [-]


Msc Taloustiede

Birkbeck, University of London
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

Tämä ohjelma on suunniteltu varustamaan sinulle työkaluja ja tekniikoita tutkinnasta tärkeitä taloudellisia kysymyksiä. Se tarjoaa perustan matematiikan ja ekonometrisiä menetelmiä, ja menee keskustelemaan perustan mikrotalouden ja makrotalouden ja niiden soveltamisesta uusiin taloudellisiin ongelmiin. [+]

Tämä ohjelma on suunniteltu varustamaan sinulle työkaluja ja tekniikoita tutkinnasta tärkeitä taloudellisia kysymyksiä. Se tarjoaa perustan matematiikan ja ekonometrisiä menetelmiä, ja menee keskustelemaan perustan mikrotalouden ja makrotalouden ja niiden soveltamisesta uusiin taloudellisiin ongelmiin.

Opit ilmaisemaan ideoita akateemisen paperit ja testata niitä käyttöön ekonometrian. Tutkimus ekonometrian kattaa lineaarinen ja dynaaminen lineaarinen regressio malleja, erilaisia ​​hypoteesitestejä ja tekniikoita arvioimiseksi yhtälöryhmät. Tekniikat on kuvitettu taloudellisia esimerkkejä, kuten mallit, joissa rationaaliset odotukset, sekä kulutuksen, tuotannon ja rahan kysyntä toimintoja.... [-]


Master Taloustieteessä

HEC Management School - University of Liège
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta September 2018 Belgia Liège

Maisterin tutkinnon taloustieteessä, saatavana kahtena erikoisalat, Economics and Finance and Economics and Society, tarjoaa työkaluja, jotka ovat välttämättömiä, jotta voidaan analysoida ja ymmärtää asioita paikallisten ja maailmantaloudestakin. [+]

Maisterin tutkinnon taloustieteessä, saatavana kahtena erikoisalat, Economics and Finance and Economics and Society, tarjoaa

työkaluja, jotka ovat välttämättömiä, jotta voidaan analysoida ja ymmärtää asioita paikallisten ja maailmanlaajuisten talouden tieteellistä tietoa ja määrällisiä menetelmiä, jotta voidaan analysoida taloudelliset ja sosiaaliset ongelmat perusteella havaittujen tosiasioiden ja tietojen. Laajamittainen digitalisoinnin ja ulkonäkö suuren määrän tietoa edellyttävät entistä määrän hallintaan yritysten, julkishallinnon ja kansalaisjärjestöt. Tämä koulutusohjelma ekonomistien on yksi parhaista mukauttaa tähän teknologian kehittämiseen. koulutusohjelma, joka on suunnattu kohti analyysi ja tulkinta tietoja voidakseen tehdä parempia päätöksiä ja ennusteet ohjelma perustuu asiantuntemusta HEC seuraavilla aloilla: alueellinen talouskehitys, kilpailun ja innovaation, julkinen talous ja rahoitus. ... [-]