$close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki Etäopiskelu MSc-ohjelmat Teknologian opinnotssa Dartmouth Yhdysvalloissa 2022

Master of Science tai MSc on jatkotutkinto tyypillisesti aloilla ja valtiotieteellinen tiedekunta. MSC voi olla tietenkin-pohjainen, tutkimus-pohjainen, tai näiden kahden seos.Vaikka teknologia voi nopeasti ajateltuna vaikuttaa nykyajan kehityksen tuotteelta, ovat ihmiset käyttäneet teknologiaa siitä asti, kun luonnonvaroista alettiin muokata työkaluja. Esimerkiksi tulta osattiin jo esihistor… Lue lisää

Master of Science tai MSc on jatkotutkinto tyypillisesti aloilla ja valtiotieteellinen tiedekunta. MSC voi olla tietenkin-pohjainen, tutkimus-pohjainen, tai näiden kahden seos.

Vaikka teknologia voi nopeasti ajateltuna vaikuttaa nykyajan kehityksen tuotteelta, ovat ihmiset käyttäneet teknologiaa siitä asti, kun luonnonvaroista alettiin muokata työkaluja. Esimerkiksi tulta osattiin jo esihistoriallisella ajalla käyttää avuksi ruuanlaitossa, ja sitä voidaan nyt pitää teknologian sovelluksena.

Vaikka minun osallistua kaukainen oppimisen luokat verkossa, useat yliopistot pidä aloittamista useilla paikkakunnilla. Voisit jopa lopettaa luokat monta viikkoa vuoden aikana ilman peruuttamista ja ilman heittää opintolainoja osaksi takaisin. Se on vahva peruste monet ihmiset katsovat, kun ilmoittautumalla etäopiskelu luokissa.

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ". American oppilaitokset rahoitetaan "opetusta " veloitetaan opiskelija, joka on usein melko kalliita, hyvin yleisesti päästä osaksi kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.

North Dartmouth sijaitsee Massachusettsissa, Yhdysvalloissa. Tämä kaupunki on tunnettu korkeakoulujen palveluja, koska se on koti joitakin korkealle rankattu yliopistoissa. Yhdessä muiden alojen Kaupunki tarjoaa tutkimus-ja kehitystoimintaan alalla tekstiili.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin Etäopiskelu MSc:t Teknologian opinnotssa Dartmouth Yhdysvalloissa 2022

Näytä vähemmän
Lue lisää opiskelusta Yhdysvalloissa
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositeltu Uusimmat Nimi
  • Suositeltu
  • Uusimmat
  • Nimi
University Of Massachusetts Dartmouth
Dartmouth, Yhdysvallat

Computer Science MS -ohjelma antaa tutkinnon suorittaneille laajan ja syvällisen tietojenkäsittelytieteen tarjoamalla vahvan ydinohjelman, jossa on laaja valikoima valinnaisia ... +

Computer Science MS -ohjelma antaa tutkinnon suorittaneille laajan ja syvällisen tietojenkäsittelytieteen tarjoamalla vahvan ydinohjelman, jossa on laaja valikoima valinnaisia kursseja. Ohjelma ylläpitää tasapainoa teorian, järjestelmien ja sovellusten välillä korostaen ohjelmistokehitystä. -
MSc
Englanti
Kampus
Online