$close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki Etäopiskelu MSc-ohjelmat Teknologian opinnotssa Greensboro Yhdysvalloissa 2022

Master-ohjelmat tarjoaa saman otsikon astetta - Master. Jatko-opinnot kuten Masters of Science lyhennetään MSc. Master of Science in Management-ohjelma tai Master of Science of Management koulutus ovat jatko-ohjelmia yhteisen johdon. Tämä tarkoittaa sitä, että opiskelijat saavat akateemisen koulutuksen kanssa syvyys pohdintaa ja abstraktio. Masters yleensä voidaan luokitella Master of Scien… Lue lisää

Master-ohjelmat tarjoaa saman otsikon astetta - Master. Jatko-opinnot kuten Masters of Science lyhennetään MSc. Master of Science in Management-ohjelma tai Master of Science of Management koulutus ovat jatko-ohjelmia yhteisen johdon. Tämä tarkoittaa sitä, että opiskelijat saavat akateemisen koulutuksen kanssa syvyys pohdintaa ja abstraktio. Masters yleensä voidaan luokitella Master of Science (MSc) tai suosittu Master of Arts (MA). Master of Science (MSc) yleensä annetaan onnistuneesti saavuttaa jatko-ohjelmia tieteen tai tekniikan osalta lähentymistä.

Teknologian laajamittainen käyttö nyky-yhteiskunnan toiminnoissa herättää usein poliittista ja filosofista keskustelua. Keskeisin huolenaihe on yleensä se, onko teknologiasta lopulta ihmiskunnalle hyötyä vai haittaa. Joidenkin mielestä teknologian liikakäyttö vahingoittaa ympäristöä, kun taas joidenkin mielestä teknologia on ihmiskunnan kehityksen kannalta välttämätön puoli.

Käsittelee yleisön yliopistojen on kaukana optimaalinen vaihtoehto. Yksityiset koulut tarjoavat paljon paremman avun etäisyyttä oppimiskokemus. Useat online yliopiston kiinnittää opettajien ja opiskelijoiden edullisesti matkoja ympäri maailmaa. Tämä lisää valtavasti monimuotoisuuden etäopiskelu luokkahuoneessa ja tuottaa haastava keskustelun joukossa alkaen valtavan erilaiset, alueita ja kaukainen kulttuureista.

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ". American oppilaitokset rahoitetaan "opetusta " veloitetaan opiskelija, joka on usein melko kalliita, hyvin yleisesti päästä osaksi kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.

Greensboro on suuri kaupunki valtion Pohjois-Carolinassa sijoittui kolmanneksi suurin osalta väestöä. Perustettu vuonna 1750, kaupunki on kasvanut erittäin teollisuusmaat keskus, joka isännöi useita yrityksiä. Se on lukuisia yliopistot ja oppilaitokset, jotka tarjoavat ohjelmia perusteet ja teknologian mm.

Pyydä lisätietoa Etäopiskelu MSc:t Teknologian opinnotssa Greensboro Yhdysvalloissa 2022

Näytä vähemmän
Lue lisää opiskelusta Yhdysvalloissa
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositeltu Uusimmat Nimi
  • Suositeltu
  • Uusimmat
  • Nimi
North Carolina A&T State University
Greensboro, Yhdysvallat

Tietotekniikan ala on nykypäivän nopeimmin kasvava ammatti. Tietotekniikan kehittyessä edelleen nopeasti, tietojenkäsittelyalan työtarjoukset ovat edelleen korkealla. Tietotek ... +

Tietotekniikan ala on nykypäivän nopeimmin kasvava ammatti. Tietotekniikan kehittyessä edelleen nopeasti, tietojenkäsittelyalan työtarjoukset ovat edelleen korkealla. Tietotekniikkaohjelmamme antaa sinulle perusteellisen ymmärryksen tietokoneverkoista, tietokantojen hallinnasta, tiedon louhinnasta, tehokkaasta tietojenkäsittelystä, vähän virtaa käyttävästä suunnittelusta ja langattomasta viestinnästä. Suorittamalla tätä maisterintutkintoa saat ammatissa menestymiseen tarvittavan taidon ja asiantuntemuksen. Tietotekniikan maisteri (MSIT) valmentaa opiskelijoita jatkamaan teknisiä ja johtavia uraa kaikilla työelämän aloilla. Ohjelmassa korostetaan järkevien teoreettisten käsitteiden hankkimista intensiivisellä "käytännön" kokemuksella tietotekniikan alalla. Kursseja opettavat tiedekunnat, joilla on korkeatasoista asiantuntemusta tutkimustoiminnastaan, toimialasuhteistaan ja ammatillisesta kokemuksestaan. Tarjoamme kolme erilaista vaihtoehtoa kokopäiväisten ja osa-aikaisten opiskelijoiden ja työskentelevien ammattilaisten tarpeisiin. Tutkimusalueet: Pilvilaskenta Tietokone- ja verkkoturvallisuus Enterprise Computing Tehokas tietojenkäsittely Tiedonhaku Tiedonhaku ja tiedonlouhinta Langaton verkko -
MSc
Täyspäiväinen
2 vuotta
Englanti
23 Toukokuu 2022
01 Huhti 2022
Kampus
Online