$close

Suodattimet

Katso tulokset

Vertaa Luonnontieteiden maisterin tutkintoa Venäjän tutkimusssa

Nelivuotinen tutkinto on hyvä alku koulutukselle, mutta se on usein riittämätön itse. Jotta ymmärtäisit täydellisesti monimutkaisen aiheen kaikki osa-alueet, tarvitaan lisää tutkimuksia. Päällikön tutkinto-ohjelma tarjoaa arvokkaita näkemyksiä jatkotutkinnon tarvitsi tulla asiantuntija valitulla alalla. Mikä on MSc Venäjän opinnot? Se on edistyksellinen tutkinto, joka edelleen p… Lue lisää

Nelivuotinen tutkinto on hyvä alku koulutukselle, mutta se on usein riittämätön itse. Jotta ymmärtäisit täydellisesti monimutkaisen aiheen kaikki osa-alueet, tarvitaan lisää tutkimuksia. Päällikön tutkinto-ohjelma tarjoaa arvokkaita näkemyksiä jatkotutkinnon tarvitsi tulla asiantuntija valitulla alalla.

Mikä on MSc Venäjän opinnot? Se on edistyksellinen tutkinto, joka edelleen parantaa opiskelijan ymmärtämistä venäläisestä kulttuurista, kielestä ja historiasta. Venäjän opintojen maisteriohjelmat sopivat niille, jotka ovat jo saavuttaneet kandidaatin tutkinnon Venäjän kielellä, antropologiassa, kansainvälisissä tutkimuksissa tai muussa siihen liittyvässä kentässä. Nämä ohjelmat tarjoavat monitieteisen lähestymistavan oppimiseen venäläisen yhteiskunnan monimutkaisuudesta. Aiheita ovat muun muassa taide, kirjallisuus, kieli, uskonto ja filosofia. Opiskelijat voivat myös keskittyä entisen Neuvostoliiton historiaan, politiikkaan ja talouteen.

Kun olet suorittanut jonkin näistä ohjelmista, valmistuneet ovat kehittäneet kehittyneitä lukemista, kirjoittamista ja kriittistä ajattelua. Monet haluavat parantaa venäjänkielisiä opintojaan ja pyrkiä parantamaan viestintätaitojaan. He oppivat myös tutkimaan monimutkaisia ​​kysymyksiä ja luomaan esityksiä, jotka osoittavat selkeästi havainnot.

Opiskelumaksut ja lukukausimaksut voivat vaihdella valitun laitoksen mukaan. Niiden, jotka ovat kiinnostuneita lisäämään oppimista, tulisi ottaa yhteyttä tutkinnon kohteena olevien yliopistojen vastaanottoosastoon.

Valmistuneet ovat päteviä monille palkitseville uramahdollisuuksille. Monet löytävät työtä kansainvälisten yritysten kanssa ja kehittävät ammatillisia suhteita muiden asiantuntijoiden kanssa ympäri maailmaa. Valtion virastot, kuten maahanmuuttotoimistot, tarvitsevat näitä diplomaatteja helpottaakseen venäläisten syntyperäisten kulttuurisen integraation prosessia. Muita urapolkuja voivat olla oikeus- tai hyväntekeväisyysjärjestöt, diplomaattiset toimistot ja kansainväliset turvallisuusalan yritykset. Journalismi on vaihtoehto niille, joilla on vahva kirjoitus- ja viestintätaidot.

Opiskelijoiden tulisi aloittaa opintonsa tutkiminen mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Perinteiset kampuskursseja ei välttämättä sovellu kaikille hakijoille. Niille, joilla on maantieteellisiä tai ajoitusongelmia, etäopetuksen ohjelmat tarjoavat verkkoyliopistot. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
Peter the Great St. Petersburg Polytechnic University
Pietari, Venäjä

Maisteriohjelman ”Alueelliset opinnot: Venäjän federaatio” avulla saat enemmän syvällistä ja kattavaa tietoa Venäjältä. Kurssi käsittelee aluekehityksen ongelmia ja antaa tiet ... +

Maisteriohjelman ”Alueelliset opinnot: Venäjän federaatio” avulla saat enemmän syvällistä ja kattavaa tietoa Venäjältä. Kurssi käsittelee aluekehityksen ongelmia ja antaa tietoa Venäjän federaation kulttuuri-, historiallisista, väestö- ja talouskysymyksistä. -
MSc
Täyspäiväinen
2 vuotta
Englanti
01 Syys 2023
01 Elo 2023
Kampus