MA Englanti

Youngstown State University (YSU)

Ohjelman kuvaus

Lue virallinen kuvaus

MA Englanti

Youngstown State University (YSU)

(Opiskelija voi valita kirjallisuuteen perustuvia MA tai MA radan Ammatillinen kirjoittaminen ja muokkaaminen täydentämään tutkinto. Tällä sivulla ovat vaatimukset kirjallisuuteen perustuvia MA) Master of Arts ohjelman Englanti tarjoaa kursseja kirjallisuuden tutkimus, historia, ja teoria, genre ja kuva tutkimuksia, luova ja ammatillinen kirjoittaminen, kielitiede ja koostumus teoria, elokuva, ja opetuksen kirjoittamisen ja kirjallisuuden.

Tiedekunnan jäsenet pyrkivät tarjoamaan opiskelijoille ymmärrystä perinteet kirjallisuuden tutkimuksen ja perehtyneisyys uusimpia monikulttuurinen ja monitieteisiä lähestymistapoja. MA Englanti valmistelee tutkinnon harjoittaa mahdollisuuksia opetuksessa, ammattimainen kirjoitus, ja edelleen opiskeluun. Tiivistä yhteistyötä heidän neuvonantajansa, opiskelijat suunnittelemaan yksittäisiä ohjelmia vastaamaan heidän etujaan ja tavoitteet. Opiskelijoita kannustetaan tutkimaan erilaisia ​​lähestymistapoja kirjallisuudentutkimus, kieli ja kirjoittaminen sekä kehittää kykyjään lukijat, kriitikot, kirjailijoita ja opettajia.

Englanti MA-ohjelma vaatii 30 lukukausi tuntia työselostus Englanti, jonka aikana opiskelijat suorittavat ja läsnä opinnäytetyön tai salkun heidän edustajansa työtä, tiedekunnan tarkastelun komitea.

Pääsyvaatimukset

Opiskelijat on oltava suorittaville Englanti suuria tai muu valmiste pidetty tyydyttävänä Department ja unrecalculated keskiarvolla perustutkintoa tutkimuksessa vähintään 3,0 (4,0 asteikolla).

Hakijoiden MA on esitettävä lyhyt (750-1000 sanaa) selvitys tarkoitukseen hahmotellaan niiden syitä, jotka haluavat saada MA Englanti ja miten tutkinto sopii heidän ammatillisia tavoitteita.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
Kesto ja hinta
Tämä kurssi on Kampusopiskelu
Start Date
Aloituspäivämäärä
Syys 2018
Duration
Kesto
Kokopäiväinen
Locations
Yhdysvallat - Youngstown, Pennsylvania
Aloituspäivämäärä : Syys 2018
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon
Dates
Syys 2018
Yhdysvallat - Youngstown, Pennsylvania
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon