Ma Hallinta

Regent’s University London

Ohjelman kuvaus

Lue virallinen kuvaus

Ma Hallinta

Regent’s University London

MA Management tarjoaa kehittyneen tutkimuksen hallinta ja muuttuvassa globaalissa yhteydessä, jossa organisaatiot toimivat. Joten uppoudu käytännönläheiseen ja kokonaisvaltaiseen lähestymistapaan johtamiseen ja johtamiskoulutukseen johtavien johtajien taidoista, jotka voivat muuttua katalysaattoreiksi sekä liiketoiminnassa että yhteiskunnassa.

Tämä ohjelma yhdistää johtamisen ja johtajuuden teorian, käytännön ja arvojen samalla hoitaa sosiaalisia ja emotionaalisia oppimisen osa-alueita. Painopiste on tiimityöskentelyssä ja käytännönläheisessä kokemuspohjaisessa oppimisessa, joka liittyy johtamis- ja johtamismaailmaan. Ohjelma filosofia on "viljellä siemeniä mahdollisuuksia" - tuo yhteen johtamisen teoriaa, käytäntöä ja arvot tuki samalla sosiaalinen ja emotionaalinen näkökohtia oppimisen, ja kannustaa teitä toimimaan luottavaisesti vaativiin tilanteisiin.

Miksi minun pitäisi valita tämä ohjelma?

MA Management antavat sinulle Essential Business ja elämäntaitoja hallita hallintokäytäntöjä parempaan. Sinut valmis tulemaan tehokkaampi johtaja, johtaja ja kansalainen, pystyy tekemään positiivisesti sekä oman työn ja yhteisöä. Teet kehittynyt tutkimus johtamistapoja ja johtamiskäytäntöjä, ja katso henkilökohtainen tyyli erityisesti johtajien - miten ne hallita ihmisiä ja toimivat muuttuvaan ulkoiseen asiayhteys. On vahva keskittyä kehittämään henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia ominaisuuksia. Sinä arvioi oman vahvuutensa ja kyvyt, ja suunnitella oman kehityksen, oppimisen miten ajatella itse, tehdä tiimityötä ja ottaa vastuuta. Ohjelma edesauttaa itsevarmuutta ja itsetietoisuutta, kykyäsi selviytyä muutoksista ja moniselitteisyydestä sekä vastuunottoa.

58473_58334_CMI_RGB_logo.JPG

CM Management on hyväksynyt MA: n hallinnointiohjelman. Kun olet suorittanut tutkinto-ohjelman, voit saada CMI-tason 7 pätevyyden strategisessa johtamisessa ja johtamisessa (* Jollei CMI-maltillisuutta ja opiskelijarekisterikilpailua per määräaika).

Avaintaitoja, päämäärät ja tavoitteet

Saada -

Kehitä positiivisia ja kriittisiä asenteita johtamiseen ja johtamiseen, muutokseen ja yritystoimintaan, mikä antaa sinulle mahdollisuuden reagoida positiivisesti dynaamiseen ja monimutkaiseen globaaliin ympäristöön. Mahdollisuus kehittää etuja ja tietämystään vaihtoehdoilla useilla erikoisaloilla, kuten perheyrityksessä, kansainvälisissä neuvotteluissa tai valmennuksessa kehittääkseen kriittistä itsetietoisuutta, sisäisiä ominaisuuksia ja siirrettäviä taitoja johtamis- ja johtamiskäytännössä.

tulevaisuuden mahdollisuuksia

Valmistat monipuolisen ammattitaidon ja taitojen sarjan, joka muodostaa elinikäisen kehityksen perusta tehokkaana johtajana ja johtajana. Erikoisala-alueita, jotka voisivat olla avoinna sinulle, ovat liikkeenjohdon konsultointi, perheyritys, uusien yritysten ja tuotteiden kehittäminen, koulutus ja valmennus.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti


Päivitetty October 22, 2017
Kesto ja hinta
Tämä kurssi on Kampusopiskelu
Start Date
Aloituspäivämäärä
Tammi 2019
Duration
Kesto
12 - 16 kuukautta
Kokopäiväinen
Price
Hinta
17,300 GBP
Locations
Yhdistynyt kuningaskunta - Lontoo, Englanti
Aloituspäivämäärä: Tammi 2019
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon
Dates
Tammi 2019
Yhdistynyt kuningaskunta - Lontoo, Englanti
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon
Videot

Extraordinary Days by Regent's University London