ma johtoaseman maailmassa kulttuurien yhteydessä

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

MA in Global Leadership in Intercultural yhteydessä

Tämä ainutlaatuinen MA on opiskelijoille jo työskentelevät tai valmistautuu aseman. Kurssi varustaa sinut arvostamaan ja haasteet johtava maailmanlaajuinen tiimi. Se antaa sinulle myös tiedon ja ymmärryksen täytyy muoto organisaatio toimimaan tehokkaasti keskellä alati muuttuviin haasteisiin globaalissa maailmassa. Valinnainen moduuli avulla voit ymmärtää syvemmin yhteydessä, jossa työskentelet, on se maailmanlaajuisesti tai alueellisesti.

&nbsp

&nbsp

Kuka on tämä kurssi?

&nbsp

  • Oletko työskennellyt tai valmistautuu johtoaseman?
  • Oletko jäsen kulttuurien joukkue?
  • Oletko mukana kristillisen organisaation muutoksessa tai siirtyminen?
Kurssin rakenne
Opiskelija suorittaa kolme pakollista moduulia * ja valita vielä yksi moduuli alla olevista vaihtoehdoista.

  • Menetelmä ja sisältöä missiological tutkimuksessa *
  • Johdatus globaalia johtajuutta *
  • Organisaation kehittäminen ja kulttuurinen muutos *
  • Kirkon tehtävä osana post-kolonialismin ja globalisaation:
  • Keskeisistä kysymyksistä Aasian Missio ja teologia
  • Keskeisistä kysymyksistä Euroopan Missio ja teologia
Tunneleiden ovat kriittisiä kirja-arvosteluja, tapaustutkimuksia ja pohditaan henkilökohtaisia ​​johtamistyyli.
Jos olet suorittanut neljä opetti moduuleja, mutta eivät halua tehdä väitöskirja, voit saada jatkotutkinto. Jos olet suorittanut kaksi moduulia vain, tulet saamaan jatko sertifikaatti.

MA on saatavilla kokopäiväisesti, osa-aikainen tai joustava oppimisen tilassa. Joustava oppiminen opiskelijat voivat halutessaan opiskella kesällä koulussa tai pitkän viikonlopun muodossa.

Sen lisäksi meidän MA-ohjelma, Redcliffe kehittää Global Leadership Initiative. Aloitteen tavoitteena on varustaa tänään 's - ja huomenna ' s - Johtajat johtaa tehokkaasti globaaleilla yhteyksissä Se 's toiminta-alueita ovat tutkimus, tiedotus ja kumppanuus järjestöjen, kuten Mission Mentorointi ja Claybury Trust.

Viimeksi päivitetty Marras 2011

Oppilaitoksesta

Our MA programmes can be studied full-time over one year, part-time, over two years or in flexible learning mode, taking three to four years. The full-time and part-time programmes run from the beginn ... Lue lisää

Our MA programmes can be studied full-time over one year, part-time, over two years or in flexible learning mode, taking three to four years. The full-time and part-time programmes run from the beginning of semester one (mid to late September) until the following August. The flexible learning mode combines residential intensive study with distance learning. The residential study is either a three week summer school ath the beginning of the first two years of the MA, our four long weekends during each of the first two years. Näytä vähemmän
Gloucester , Praha + 1 More Vähemmän