Ma Kiinan kieleen ja kulttuuriin

The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

Ohjelman kuvaus

Lue virallinen kuvaus

Ma Kiinan kieleen ja kulttuuriin

The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

Master of Arts tutkinto Kiinan kielen ja kulttuurin (CLC) tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden syventää älyllistä ja kulttuurista ymmärrystä Kiinan sekä oppia kiinan kielen. Se valmistelee opiskelijoita uran eri aloilla, kuten korkeakoulujen, konsultointi, hallinnon, yritysten, voittoa, tai koulutukseen.

Koska sydämessä kansakunnan pääkaupunki, meidän ohjelman avulla opiskelijoille mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa monien johtavien järjestöjen bisneskeskuksista, konsulttiyritykset, ja valtion ja mediatoimistot perustuu DC. Opiskelijat voivat rikastuttaa heidän oppimiskokemuksiaan muilla toimilla:

 • Vierailevat US Capitol, kongressin kirjasto, ulkoministeriö, Maailmanpankki, Kansainvälinen valuuttarahasto, Kennedy Centerissä, Smithsonian museot, Kiinan suurlähetystön, ja monet maailman tunnettuja paikkoja DC.
 • Työskentely valtion virastojen tai voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden loppuun huippukivi projekti tai tutkielman Kiinan-aiheista
 • Työskentely vapaaehtoisena tai harjoittelija saada työkokemusta CCTV-Washington Station, Asia Society, tai Aasiassa liittyviä koulutusohjelmia museoissa
 • Osallistuvat keskusteluja, seminaareja ja konferensseja läheisen yliopistoille ja myös GW Sigur keskuksen luentoja ja keskusteluja Kiinan ja Aasian.
 • Rakentaa asiantuntijaverkosto tukemaan uramahdollisuuksia.

Tutkintovaatimukset

Opiskelijoilla on mahdollisuus keskittyä kielitiede, kirjallisuus, kulttuuri tai kielikoulutuksen ja rakentaa olennaisia ​​tietoja ja taitoja valitulla alueella. Esimerkiksi, jossa kirjallisuuden keskittymä, opiskelijat saavat tietoa historiallista kehitystä eri tyylilajeja klassisen ja modernin Kiinan kirjallisuutta sekä herkkyyttä esteettisiä ominaisuuksia kiinalaisen kirjallisuuden kaikessa monimuotoisuudessaan. Kun taas kieli keskittyminen, opiskelijat voivat kehittää analyyttinen kyky kielellinen asiantuntija tai ammattitaitoa kuin kiinan kielen kouluttaja. Ylimääräisiä valinnaisia ​​kursseja Kiinan historiassa, uskonto ja pedagoginen, meidän MA-ohjelma tarjoaa tasapainoisen opetussuunnitelman että valmentaa eri uran vaihtoehtoja sekä jatkotutkimuksiin tohtorin koulutusohjelman muualla. Opiskelijat ovat kiinnostuneita toisen asteen ja etsivät kieltenopetukseen sertifiointi voi edistää opintojaan GW Graduate School of Education ja inhimillisen kehityksen.

Perusvaatimukset MA Hakijoiden

 • BA: GPA 3,0 tai suurempi
 • GRE pisteet
 • (Ei-natiivi Englanti kaiuttimet) Minimi Englanti TOFEL tulokset: 600 / tai 100 iBT ilman ylimääräisiä Englanti kurssia; tai 550/80 iBT ylimääräisiä Englanti kursseja.
 • (Ei-syntyperäiset kiinalaiset) Kiinan kielen taidon välipaik- korkea puhumista ja lukemista perustuu ACTFL arviointiasteikko (2012). Todisteet taitoa tarvitaan, tai kielikokeen tai haastattelu järjestetään ohjelman johtaja.
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti
 • Kiinan kieli
Kesto ja hinta
Tämä kurssi on Kampusopiskelu
Start Date
Aloituspäivämäärä
Syys 2019
Duration
Kesto
Kokopäiväinen
Locations
Yhdysvallat - Washington, District of Columbia
Aloituspäivämäärä : Syys 2019
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon
Dates
Syys 2019
Yhdysvallat - Washington, District of Columbia
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon