Ma Koulutuksessa

Goddard College

Ohjelman kuvaus

Lue virallinen kuvaus

Ma Koulutuksessa

Goddard College

MA in Education

Vuonna Goddard Master of Arts in Education, voit valita aihe tutkimus ja suunnitella ohjelman tutkimus perustuu opit parhaiten ja mitä tutkimus voi edistää parhaiten sinulle ja yhteisölle. Goddard kutsuu ajattelemaan aiheeseen piirtämällä muilla asiaan koulutusaloilla, mikä puolestaan ​​mahdollistaa voit nähdä laajempi näkemys käytännöt ja teorioita luonnostaan ​​oman aihe tutkimuksen. Tällainen näkemys voit luoda kokonaisvaltaisempaa opinnäytetyö, ja voit oppia lisää prosessissa noin elämäsi, sinun haasteet ja lahjoja.

Master of Arts in Education tarjoaa opiskelumahdollisuudet näillä alueilla:

 • Opettaja Licensure
 • Self-Suunniteltu Degree
 • Yhteisön Koulutus
 • Dual-Language / Varhaiskasvatus
 • Koulu Neuvonta Endorsement
 • Opinnot ei-tutkinto-opiskelijaa

Opiskelija voi hakea siirtoa jopa 12 jatko opintopistettä

Paikkakunnat

Opiskelijat voivat ilmoittautua MA in Education Program kahteen paikkaan: Plainfield, VT Campus, joka tarjoaa seuraavat MA Degree Vaihtoehdot:

 • Yksittäiset Focus in Education (Non-licensure)
  • Yhteisön Koulutus Pitoisuus
  • Dual Language / Varhaiskasvatus Pitoisuus
 • Lisenssiä: Opettaja tai School Neuvonta

Seattle, WA sivusto tarjoaa seuraavat MA tutkinto Vaihtoehto:

 • Yksittäiset Focus in Education (Non-licensure)
  • Yhteisön Koulutus Pitoisuus
  • Dual Language / Varhaiskasvatus Pitoisuus

Kokopäivä-

Goddard perinteinen 12-luotto lukukauden täysipäiväistä opiskelua formaatti sisältää osallistuvat kahdeksan päivän residenssi alussa kunkin lukukauden, mikä tapahtuu tammikuussa ja heinäkuussa. Päätoiminen opiskelu edellyttää sitoutumista 26 tuntia tai enemmän viikossa jälkeen residenssi.

Kolme neljäsosaa ajan

Goddard kolme neljäsosaa aikaiset opinnot vaihtoehto kääntää yhdeksään opintopistettä lukukausittain. Se tarjoaa tutkimus mahdollisuuden opiskelijoille, jotka eivät voi osallistua residenssiin tammikuussa. Osana kolmen vuosineljänneksen ajan vaihtoehto, opiskelijat osallistuvat viiden päivän kesällä instituutin välittömästi vaaditut kahdeksan päivän residenssi heinäkuussa. Opiskelijat asuvat kansainvälisesti, tai jotka työskentelevät koulun piirin, joka ei myönnä viiden vapautumista päivän työstä ammatillisen kehittymisen, ovat erinomaisia ​​ehdokkaita kolmen vuosineljänneksen ajan ohjelma. Yhdeksän lukukausi luotto vaihtoehto hyödyttää myös opiskelijoita, jotka voivat sitoutua 19 tuntia viikossa heidän akateemisen työn, mutta löytää 26 tuntia vaaditaan kokopäiväistä vaihtoehto myös haastavaa. Yhdeksän lukukausi luotto vaihtoehto pidentää tarvittavaa aikaa ansaita määrin yhden lukukauden. Kustannus per yksittäistä lukukausi vähenee.

Tutkinto Kriteerit

MA in Education tutkinto kriteerit ovat tavoitteita kohti, joka sinun yksilöllisen opintoja pyritään. Koko teidän opintojen, sinun odotetaan syvästi sitoutumaan kriteerit, työskentelevät kohti täyttä ja jatkuvaa osoittamista ne valmistumisen. Opiskelijat Valmistuttuaan maisteriksi vuonna Koulutus on onnistuneesti seuraavat:

 • Muotoillut voimakas omaelämäkerrallinen ymmärrystä heidän suhde yhteiskuntaan, kulttuuriin ja koulutukseen
 • Ymmärtänyt ja toteutui keskeiset käsitteet progressiivisen koulutuksen eli tutkiva oppiminen, pohdinta ja kriittistä ajattelua, ja opiskelija-keskittynyt opetussuunnitelma
 • Varautuneet pyrkimään luomaan oikeudenmukaisemman, inhimillisemmän, demokraattinen ja kestävä maailma
 • Hankitut ammatilliset tietopohjaa tehdä johtoasema koulutusalalla
 • Kehitetty valmiuksia arvioida kriittisesti, tulkita, järjestää, kommunikoida ja soveltaa tietoa merkitystä koulutukseen
 • Kehitetty selkeä tunne suhteen teorian ja käytännön välillä, ja oppivat soveltamaan progressiivinen koulutuksen periaatteita ja käytäntöjä reaalimaailman kysymyksiä
 • Tuotettu gradun joka sisältää muotoilua merkittävistä kysymyksistä, soveltaminen menetelmien tutkimuksen tunnistaminen ja hyödyntäminen oppimateriaalia, analyysi, crit iCal ajattelun, ja liittämällä ja soveltamalla teoriaa käytäntöön

Työ ohjelman

Keskiössä Goddard MA in Education-ohjelma on käsite, että tehokkain koulutus tapahtuu, kun se on muotoiltu ympärilläsi, opiskelija. On korostetaan yksilön tarpeiden ja etujen sijasta ennalta määrättyä opetussuunnitelmaa. Goddard koulutusohjelmat järjestää keskeinen sitoutuminen sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen, monimuotoisuutta, anti sortoa, ja anti bias koulutusta. Nämä arvot ovat erityisen tärkeitä tänään opettajille työskentelevät monimutkainen ja moniarvoinen yhteiskunta. Koska opiskelija, sinun sitoutua ohjelmaan tiedekunnan jotka voit aloittaa opinnot missä olet, ja auttaa löytämään oman etuja ja tavoitteita. Sieltä voit opintosuunnitelma kehittyy.

Opetusresurssien vaihtelevat riippumattoman tutkimuksen ja käytännön kokemukset. Monet tutkimukset keskittyvät tiettyyn kysymykseen tai ongelmaan. Luova sitoutuminen ja integraation teorian ja käytännön korostuvat. Sisällä yksilöllistä koulutusta painopiste, työ voi sisältää opintoja rasisminvastaista opetusta, vaihtoehtoiset koulunkäyntiä, integroiva taidetta, sovittelu, kaksikielinen opetus, henkisyys, ja ympäristön kestävyys, muutamia mainitakseni. Lopussa kunkin lukukauden, sijasta laadut, sinun ja neuvonta tiedekunnan kirjoittaa kerronta arvioinnit, jotka kuvaavat työsi käytännössä aitoja arvioinnin.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti
Kesto ja hinta
Tämä kurssi on Kampusopiskelu
Start Date
Aloituspäivämäärä
Syys 2018
Duration
Kesto
Osa-aikainen
Kokopäiväinen
Locations
Yhdysvallat - Plainfield, Vermont
Aloituspäivämäärä : Syys 2018
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon
Yhdysvallat - Washington, District of Columbia
Aloituspäivämäärä : Syys 2018
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon
Dates
Syys 2018
Yhdysvallat - Plainfield, Vermont
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon
Yhdysvallat - Washington, District of Columbia
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon