ma kuntoutusohjausta

Adler School of Professional Psychology

Ohjelman kuvaus

Lue virallinen kuvaus

ma kuntoutusohjausta

Adler School of Professional Psychology

MA Kuntoutusohjausta


Adler School Master of Arts-ohjelma Neuvonta Psykologia, Erikoistuminen Kuntoutusohjausta on nimetty ensimmäinen ohjelma ammatillisen koulun psykologian saada akkreditointi CORE - Neuvosto kuntoutuksen koulutus.
Adler School erikoistuminen kuntoutusohjausta sai CORE akkreditoinnin osittain koska se henkiä kursseja kolme seikkaa CORE mielestä olennainen kuntoutuksen ohjaaja koulutus: eettisen toiminnan monimuotoisuutta tai yksilöllisiä eroja, ja kriittistä ajattelua.


Ohjelma myös ylittää CORE standardit työharjoittelun ja praktikum kokemusta vaatimalla opiskelijaa suorittamaan 200 tuntia yhdyskuntapalvelua Practicum-opetussuunnitelman korkeassa arvossa Adler School tunnustettu "Innovatiiviset Practice in Graduate Education" American Psychology Association hallituksen opetusasiaintoimituskunnaksi.


Adler Koulun MA Neuvonta psykologian Erikoistuminen Kuntoutusohjausta ohjelma keskittyy valmentaa opiskelijoita ammattiin kuntoutusohjausta painottaen erityisesti tarjoamalla palveluja, jotka parantavat itsenäisyyttä ja elämänlaatua vammaisille. Erityistä huomiota on asetettu myös koulutuksen opiskelijoiden tulla sosiaalisesti vastuullisia toimijoita, jotka omaksuvat monimuotoisuutta näkökulmia ja joka valtuuttaa vammaisten henkilöiden rakentaa siltoja sosiaaliset, taloudelliset, kulttuuriset, rotuun, ja poliittiset järjestelmät. Ohjelma edistää uusien sosiaalisen tasa-arvon, oikeudenmukaisuuden ja kunnioittaa vammaisten henkilöiden koko yhteisöä.

&nbsp


Ohjelman tavoitteet


• tarjota tasapainoinen opetussuunnitelma, joka korostaa teoreettista, kliinisiin, eettisiin ja tutkimukseen perustuvaa tukea ammatin kuntoutusohjausta.

• Jotta opiskelijat voivat hankkia tietoja, taitoja, arvoja ja asenteita työskentelee monenlaisia ​​vammaisten, mukaan lukien ne, jotka ovat perinteisesti äänioikeus ja syrjäytyneitä.

• Jos haluat rekrytoida opiskelijoita perinteisesti aliedustettuina väestö.

• Jos haluat vaalia lähestymistapa ammatillista harjoittelua ja kuntoutuksen tutkimus, joka on ominaista tutkimuksen kriittistä ajattelua, joustavuutta ja itseluottamusta.

• Voit systemaattisesti ja arvioidaan jatkuvasti yleistä laatua ohjelman.

• Jotta opiskelijat voivat saavuttaa asianmukainen ammatillinen uskottavuutensa Certified Kuntoutus ohjaajat ja / tai laillistettuna ammattihenkilönä Neuvonantajat.

• Jos haluat jatkaa ja ylläpitää akkreditointia neuvoston kuntoutuksen koulutus (CORE).

&nbsp


Pääsyvaatimukset


• Pidä ylioppilastutkinnon tutkinto alueellisesti akkreditoitu Yhdysvaltain laitoksen tai vastaavan tutkinnon kansainvälinen toimielin

• luokan olevan keskimäärin 3,0 tai enemmän 4.0 mittakaavassa ja jatko kursseista

• loppuun seuraavan lukukauden kursseja psykologian kanssa laatuja "C " tai parempi: General tai johdanto psykologia, epänormaali psykologian, ja tutkimusmenetelmät tai tilastoja. Vastaava kursseista muissa yhteiskuntatieteissä voidaan myös harkita.

• Hyväksytty hakijat kutsutaan haastatteluun, koska viimeinen vaihe tunnustukset prosessi

&nbsp


Tutkintovaatimukset

&nbsp

• Tyydyttävä loppuun kaikki tarvittavat luotto tuntia, mukaan lukien kaikki pakolliset kurssit

• Tyydyttävä loppuun 700 vähintään tunnin Praktikum ja työharjoittelu

• Tyydyttävä loppuun vähintään 200 tuntia yhdyskuntapalvelua Praktikum

• kumulatiivinen GPA 3..0 tai suurempi ja enintään kaksi laadut tai kuusi luotto tuntia "C "

• Onnistuneen Master 's Kliininen Pätevyystutkintoon

• esittäminen valmistumisen hakemuksen ja täysi maksu kaikista jäljellä lukukausimaksuja ja palkkiot

• tiedekunnan hyväksyntä valmistumisen ja suositus kansainvälinen hallitus siirtämistä maisteriksi Neuvonta Psykologia, Erikoistuminen Kuntoutusohjausta

&nbsp


Lisenssiä


Suoritettuaan ohjelman opiskelijat valmis ottamaan Certified kuntoutuksen ohjaaja (CRC) tutkiminen, kansallisesti tunnustettu credential. Opiskelijat myös hakea Illinois laillistettuna ammattihenkilönä Neuvotteleva (LPC) tilitietojen, ilman ylimääräisiä tutkintovaatimukset.Ylimääräisiä valvottu kokemusta, voit myös saada istua sekä CRC tutkimus ja lisensoitu kliininen Professional Neuvonantajat tutkimus Illinoisissa. Opiskelijoille aikoo työskennellä toisessa valtiossa, School mukaan tiedustella lisensointi erityisvaatimuksia, että tietyssä tilassa.


Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
Kesto ja hinta
Tämä kurssi on Kampusopiskelu
Start Date
Aloituspäivämäärä
Syys 2019
Duration
Kesto
Kokopäiväinen
Locations
Kanada - Vancouver, British Columbia
Aloituspäivämäärä : Syys 2019
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon
Yhdysvallat - Chicago, Illinois
Aloituspäivämäärä : Syys 2019
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon
Dates
Syys 2019
Yhdysvallat - Chicago, Illinois
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon
Kanada - Vancouver, British Columbia
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon