Ma Ruokabiotekniikan
Al-Farabi Kazakh National University
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Almaty, Kazakstan
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Sekoitettu, Kampuksella
Kesto
2 vuotta
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
KZT 2 347 000
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
Johdanto
Elintarvikebiotekniikan maisteriohjelmassa yhdistyvät Al-Farabi Kazakh National University maisteriohjelma ja Ranskan ISA Lillen maisteriohjelma. Se luo mahdollisuuksia saada enemmän kansainvälistä tietoa ja kokemusta elintarviketieteestä, bioprosesseista ja elintarvikkeiden valmistustekniikoista.
Kahden vuoden elintarvikebiotekniikan maisteriohjelma koostuu neljästä lukukaudesta: lukukauden kursseista ja yhdestä maisteriohjelmaan liittyvästä loppukuulusta. Jokainen opiskelija viettää vuoden Kazakstanissa ja yhden vuoden Ranskassa englanninkielisessä maisteriohjelmassa.
Ohjelman tavoitteena on tulevien tutkijoiden ja elintarviketuotannon johtajien korkean tason koulutus vastaamaan nykyisten ja tulevien yksityisten ja julkisten tutkimuskeskusten sekä elintarvikkeiden jalostukseen, eläin- ja kasvinviljelyyn liittyvien ruokayritysten vaatimuksiin.
Biologian ja bioteknologian tiedekunta, joka on yliopiston vanhimpia tiedekuntia, joka on ollut olemassa yliopiston perustamisesta lähtien vuonna 1934. Opetushenkilökunnassa on tunnettuja assosioituneita professoreita, tutkijoita ja johtavia asiantuntijoita sekä työnantajia. maisteriopiskelijat. Valmistuneet ovat biotieteiden eri alojen asiantuntijoita, työskentelevät tasavallan tutkimuslaitoksissa, teollisuudessa, korkea-asteen ja keskiasteen oppilaitoksissa, samoin kuin lähiseudun ja muissa maissa: Harvardin, Texasin, USA: n Virginia-yliopistoissa, Yliopistot Ranskassa, Kanadassa, Isossa-Britanniassa, Saksassa ja Venäjällä.
Ohjelmaan ilmoittautuneet opiskelijat opiskelevat pakollisia ja suositeltavia kursseja, jotka sisältävät seuraavat moduulit:
- M-3 Sovelletut tilastotiedot, ravinnon perusteet ja bioprosessit elintarvikkeiden valmistuksessa.
- M-4 Bioteknologian tutkimuksen nykyaikaiset menetelmät, organisointi ja suunnittelu.
- М -5 Ruokatekniikka ja yhdistelmätekniikka.
- М - 6 Ruoantuotanto .
- М-7 Elintarviketurvallisuus.
Seuraavat tiedot ladataan yliopiston verkkosivuille
Tutkinto: Tieteellinen ja pedagoginen ohjaus - Luonnontieteiden maisteri.
Valmistuvan opiskelijan malli
Ohjelman suorittamisen jälkeen maisteriopiskelijoiden odotetaan pystyvän:
- Hallitse bioteknisten prosessien olosuhteita ja tekijöitä elintarviketuotannossa.
- Analysoi monimuuttujaisen tilastollisen analyysin menetelmiä, erityisesti tekijä- ja klusterianalyysin perusteita.
- Arvioi työ, tuotevalikoima ja tuotantoprosessien organisoinnin periaatteet teollisuusyrityksissä.
- Noudata elintarvikkeiden standardoinnin ja sertifioinnin perusperiaatteita elintarvikkeiden tuotannon kansainvälisten laatustandardien ja HACCP: n mukaisesti.
- Vertaa sopivia menetelmiä uusien raaka-aineiden lähteiden ja valmiiden elintarvikkeiden hygienisen turvallisuuden määrittämiseksi, elintarvikkeiden ja aromilisäaineiden käytöstä terveysviranomaisten nykyisten hygieniavaatimusten mukaisesti.
- Noudattaa uusien tuotteiden organoleptisten ominaisuuksien yhdistelmää kuluttajien mieltymyksien, perinteiden ja kansallisten ominaispiirteiden kanssa tiettyjen väestöryhmien ruokavaliossa; tuotteiden tasapaino tärkeimpien ravintoaineiden pitoisuuden, varastointikestävyyden ja saatavuuden mukaan kuluttajalle.
- Järjestä tehokas raaka-aineiden, puolivalmisteiden ja valmiiden tuotteiden laadunvalvontajärjestelmä standardi- ja varmennustestausten perusteella.
- Kyky kyetä nykyaikaisten teknologisten laitteiden ammattimaiseen käyttöön laboratorio- ja tuotanto-olosuhteissa.