Kurssin yleiskuvaus

Ohjelma on suunniteltu sekä päteviksi että englannin kielen opettajille muiden kielten puhujille. Se houkuttelee opiskelijoita eri puolilta maailmaa, jotka tuovat mukanaan monipuolisen koulutustason ja kokemusten yhdistelmän. Tämä antaa meille mahdollisuuden lisätä kulttuurienvälistä ymmärrystä ja tietoa opetus- ja oppimisympäristöistä maailmanlaajuisesti. Lisäksi verkkofoorumien avulla pyrimme tarjoamaan käytännön mahdollisuuksia vuorovaikutuksessa kielialan ammattilaisten kanssa ympäri maailmaa.

Pohdimme kriittisesti ongelmaa, joka liittyy siihen, miten oppia ja opettaa ylimääräistä kieltä. Pyrimme auttamaan sinua parantamaan omaa tutkimustyötäsi ja kannustamaan sinua esittämään ja julkaisemaan havainnot englannin kielenopetukseen ja soveltavaan kielitieteen yhteisöön.

Sinua opetetaan kokenut henkilökunta, mukaan lukien laatijat uraauurtava uusi johdatus soveltaa kielitiedettä, joka on tarkoitettu kehittyneiden opiskelijoiden kurinalaisuutta (Hall, Smith

Opiskelijamme kertovat meille, että York St John University MA: n sovellettu kielitiede: TESOL on haastava ja hyödyllinen kokemus. Odotan toivottaa sinut tervetulleeksi ohjelmaan lähitulevaisuudessa.

Kurssin rakenne

Sovelletun kielitieteen maisterin tutkinto: TESOL voi opettaa englantia ulkomaalaisena tai toisena kielenä missä tahansa maailmassa (erityisvaatimukset vaihtelevat koulujen ja maiden välillä). Joten, jos haluat uraa, joka on monipuolinen ja jännittävä, tai jos olet jo opettanut englantia ja halua valmistautua itse enemmän vastuuta varten, tämä ohjelma voi olla sinulle.

Englantilaisille opettajille voidaan myöntää opintopisteitä pätevyyden ja kokemuksen perusteella. Riippumatta siitä, mitä kokemuksia saat ohjelmaan, tavoitteena on auttaa sinua kehittämään ammattikäytäntöäsi ja lisää urasi englannin kielen opetuksessa kotona tai ulkomailla. Pyrimme tarjoamaan sinulle mahdollisuuden kehittää yksilöllisiä etuja nykyisen ja tulevan luokkahuoneen käytännön yhteydessä.

Ohjelman määrittely

Lisätietoa kurssista löytyy ohjelman eritelmistä. Huomaa, että ohjelmaspesifikaatio liittyy kurssisisällöön, jota opiskelee parhaillaan yliopiston opiskelijoilla. Uusien ohjelmien osalta ohjelma-erittely on saatavilla verkossa ennen kurssin alkua.

Oppimistuki

York St John University työskentelee kovasti luomalla osallistava ympäristö kaikille opiskelijoillemme. Tarjoamme erilaisia ​​oppimisen tukipalveluja opiskelijoiden tukemiseksi opintojen aikana.

Sisäänpääsyvaatimukset

edellytykset

Jatko-opintoihin / diplomiin / MA-ohjelmaan osallistuvilla hakijoilla on yleensä oltava:

  • Hyväksytyn yliopiston tai laitoksen tutkinto (yleensä 2,2 tai yli).
  • Vastaava pätevyys, jota York St John University hyväksyy.
  • IELTS 6.5, yksittäisillä komponenteilla on vähintään 6,0 tai vastaava (kansainväliset opiskelijat).

Palkkiot ja rahoitus

UK

Tämän jatko-opintojakson 2018 lukukausimaksu on 6 000 puntaa päätoimisille UK / EU, Jersey, Guernsey ja Isle of Man -opiskelijoille.

Osa-aikaisista vaihtoehdoista katso palkkiot

Jatko-opintolaina: Nyt on saatavana uusi jatko-opintolaina, jonka avulla voit maksaa Master-kurssiasi opiskelijoille, jotka aloittavat lukuvuoden 2018-19.

Kansainvälinen (ei-EU) 2018-19

Vuoden 2018 lukukausimaksu tähän jatkokoulutukseen on 12 500 puntaa kansainvälisille opiskelijoille.

Maahanmuuttolainsäädännön vuoksi Tier 4 -viisumin opiskelijoilla on oltava kokopäiväinen opiskelu.

Kuinka hakea

Voit hakea suoraan kurssiin Apply Now-linkkien kautta. Valitse toteutettavan kurssin vaihtoehto (esim. Kokopäiväinen tai osa-aika), koska linkki vie sinut tietyn kurssin räätälöityyn lomakkeeseen. Sinun täytyy luoda kirjautumistunnus ja salasana ja täyttää online-lomake. Ota yhteyttä kahteen tuomariin ennen hakemuksen jättämistä, koska automaattinen pyyntö poistuu heti, kun lähetät sen, eikä hakemusta tarkisteta, ennen kuin molemmat viitteet ovat paikallaan.

Hakemukset tammikuulle 2018 on toimitettava ja saatettava päätökseen 29.1.2018 mennessä.

Syyskuun 2018 hakemukset on jätettävä ja saatettava päätökseen viimeistään 5. lokakuuta 2018.

Ohjelman opetuskielet:
  • Englanti

Katso 4 muuta ohjelmaa kohteelta York St John University »

Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Elo 2020
Duration
Request Info
Part-time
Full-time
Hinta
6,000 GBP
6 000 puntaa kokoaikaisille UK / EU, Jersey, Guernsey ja Isle of Man -oppilaille. 12 500 euroa kansainvälisille opiskelijoille.
Määräaika
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Elo 2020
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Alkamispäivämäärä
Elo 2020
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Elo 2020

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä