Tämä intensiivisesti opetettu ohjelma on tarkoitettu taiteilijoiden elokuvantekijöille, jotka haluavat kehittää käytäntöjään ja ammatillisia verkostojaan tasolle, joka antaa heidän mahdollisuuden työskennellä taide- ja elokuvamaailmassa.

Kurssi on kaksitoista kuukautta kestävä intensiivisesti opetettu käytännöllinen MA, joka on tarkoitettu liikkuvan kuvan alalla työskenteleville tutkinnon suorittaneille ja / tai taiteilijoille, jotka haluavat saavuttaa ammatillisen tason käytännössään taiteen osaston tuella, jolla on poikkeuksellisen korkea keskittyminen taitavien taiteilijoiden elokuvantekijöihin.

Ohjelma keskittyy yksilöllisiin kokemuksiin ja tietoihin, jotka jokainen opiskelija tuo ohjelmaan kehittääkseen heitä hyvin heijastaviksi ja sitoutuneiksi ammattilaisiksi taiteilija-elokuvantekijöiksi, jotka haluavat tehdä innovaatioita liikkuvan kuvan kasvavalla kentällä taiteilijoiden elokuvatuotannon yhteydessä, näyttely, vastaanotto ja jakelu.

Ohjelman tavoitteena on parantaa opiskelijoiden ammatillista potentiaalia altistamalla liikkuvien kuvien teosten ajattelu-, valmistus- ja esittelyprosessi kriittiseen tutkimukseen, pohdintaan ja keskusteluun. Hakijat, jotka hakevat liikkuvan kuvan hanke-ehdotusta varmistaakseen, että heillä on riittävät välineet hyötyä kohdistetusta, käytännöllisestä, opiskelijakeskeisestä opetussuunnitelmasta.

Opiskelijoita rohkaistaan ja tuetaan kehittämään omia kiinnostuksen kohteitaan ja tutkimusta ensisijaisen projektin ja väitöskirjan kautta, jonka kehittämistä tuetaan yksilöllisen opetuksen kautta ydinhenkilöstön ja vierailevien luennoitsijoiden kanssa sekä seminaareissa, luennoissa, näytöksissä. , opintomatkoja ja ammatillisen kehityksen ohjelmaa, joka sisältää mentorointia, mestarikursseja ja työpajoja johtavien ammattilaisten ja sidosjärjestöjen kanssa taiteilijoiden elokuvien ja liikkuvan kuvan kansainvälisestä kentästä.

Sovellukset

Sinun on haettava kehitetyllä idealla liikkuvan kuvan projektiin, joka hahmottaa harjoitteluperusteisen tutkimuksen tärkeimmät kiinnostuksenkohteet ja motiivit sekä ilmoittaa ja antaa esimerkin jo valmistamastasi valmistelumateriaalista.

moduulit

Kuinka ohjelma on rakennettu

MA-taiteilijoiden elokuvan onnistuneeseen loppuunsaattamiseen on yksi reitti

Ohjelmaan hyväksytyt opiskelijat ovat jo kuvanneet keskeiset kiinnostuksenkohteet hanke-ehdotuksessaan. Juuri tästä lähtökohdasta tuetaan projektisi kehittämistä erilaisilla opetustavoilla, mukaan lukien opetusohjelmat, seminaariesittelyt, tutkimusosaamiskoulutus, työpajat, mentorointi ja mestarikurssit asiaankuuluvien ammattilaisten kanssa, jotka jatkuvat ohjelman kolmella aikavälillä.

Opetus koostuu pääosin opiskelijakeskeisestä oppimisesta, ohjatusta riippumattomasta tutkimuksesta ja studiosuunnittelusta, joka tapahtuu syksyn, kevään ja kesän aikana, mikä johtaa lopulliseen tutkinto-näyttelyyn heinäkuussa. Loput kesästä on tarkoitettu elokuun lopussa esitettävän väitöskirjan valmistumiseen.

Ohjelmassa on kolme ydin summatiivista moduulia, jotka toimivat samanaikaisesti. Kaikki ohjelman osat ovat pakollisia. Ohjelmassa ei ole valinnaisia moduuleja.

  • Taiteilijoiden elokuvaharjoittelu 90 op
  • Taiteilijaelokuvien tutkimusportfolio 45 op
  • Taiteilijaelokuvien historia, konteksti ja tulevaisuus 45 op

Mitä sinulta odotetaan saavuttavan

Sinun odotetaan suorittavan merkittävän liikkuvan kuvan projekti koko ohjelman ajan, joka esitetään loppututkinnonäyttelyssä tutkimusportfolion ja väitöskirjan rinnalla. Työskentelemällä ja toteuttamalla nämä kolme saavutusta kehität ainutlaatuisen yhdistelmän käytännön, kognitiivisia ja analyyttisiä taitoja, joiden avulla voit analysoida kriittisesti ja rakentavasti omaa käytäntöä suhteessa laajempaan historialliseen ja nykyaikaiseen tilanteeseen ja toimia tämän ymmärryksen kautta oman harjoittelu ja kirjoittaminen.

Sinun odotetaan integroivan kaikki opetetut elementit moduulien välillä ohjelmaan kohti itsenäistä työskentelyä kehittääksesi projektiasi ja käyttämään ohjelman tarjoamia mahdollisuuksia kehittääksesi ammattikäytäntösi taiteilija-elokuvantekijöinä.

Kehität historiallisen ja teoreettisen tiedon, joka antaa sinun ajatella ja kirjoittaa kriittisesti nykytaiteilijoiden elokuvia, näyttelystrategioita, jakeluverkkoja ja sen sosiaalisia ja kulttuurisia yhteyksiä.

Arviointi

Opiskelijoita arvioidaan projektiesittelyillä, jotka johtavat kolmeen tutkimuksen osaan: tutkimusportfolio, lopullinen tutkinäyttely ja väitöskirja. Kaikki kolme elementtiä on läpäistävä ohjelman suorittamiseksi onnistuneesti.

MA-taiteilijoiden elokuvan tutkinto

Huomioithan, että henkilöstötutkimusvelvoitteiden vuoksi kaikki nämä moduulit eivät ole käytettävissä vuosittain.

Skills

MA-taiteilijoiden elokuva

Ohjelman suorittaneiden opiskelijoiden on kyettävä osoittautumaan nykytaiteen, elokuvien ja liikkuvan kuvan sekä siihen liittyvien ammattien alalla merkittäviksi toimijoiksi, mukaan lukien riippumattomat taiteilijoiden elokuvantekijät, tutkijat, opettajat, kuraattorit, kirjailijat, kriitikot sekä institutionaaliset ja riippumattomat innovaattoreita.

Koko ohjelman keston ajan sinut esitellään taiteilijoiden elokuvien alan johtaville ammattilaisille ja työskennellään heidän kanssaan työpajojen, seminaarien ja henkilökohtaisten tapaamisten kautta. Tämä auttaa luomaan oman ammatillisen verkostosi ja tarjoaa merkittävän kokemuksen ja ymmärryksen taiteilijoiden elokuvien ja liikkuvan kuvan tuotanto-, esitys- ja jakeluprosesseista.

Taideosastolla on pitkä ja jatkuva ennätys alumneista, jotka ovat luoneet ammatillisen uran ja saavuttaneet huomattavaa menestystä alalla, mukaan lukien Derek Jarman -palkinnon, Turner-palkinnon ja Oscarien ehdokkaat ja voittajat sekä niiden alumneiden rinnalla, jotka osoittavat työskentele kansainvälisesti museoissa, julkisissa ja kaupallisissa gallerioissa sekä kansallisissa televisioissa, kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla ja biennaaleissa.

Sisäänpääsyvaatimukset

Sinulla pitäisi olla - tai odottaa saavansa - vähintään toisen toisen luokan ylempi korkeakoulututkinto, jolla on merkittävä kuvataiteen, elokuvan tai liikkuvan kuvan komponentti, tai hän voi osoittaa vakiintuneen luovan käytännön, joka soveltuu pääsyyn.

Harkitaan, jos sinulla ei ole akateemista taustaa, mutta pystyt osoittamaan ammattikokemuksen tällä alalla ja pystyt osoittamaan, että sinulla on kyky työskennellä ja opiskella jatkotutkinnolla.

Ohjelma vetää hakijoita ympäri maailmaa erilaisilla kulttuuritaustoilla ja kokemuksilla. Kannustamme aktiivisesti näitä sovelluksia sekä kypsien opiskelijoiden hakemuksia, jotka haluavat laajentaa luovaa tietämystään.

Vastaava pätevyys

Hyväksymme laajan valikoiman kansainvälisiä tutkintoja. Lue lisää pätevyydestä, jonka hyväksymme ympäri maailmaa.

Englannin kielivaatimukset

Jos englanti ei ole ensimmäinen kieli, sinun on täytettävä englanninkieliset vaatimukset opiskellaksemme kanssamme.

Tätä ohjelmaa varten vaadimme:

IELTS 6.5, jossa on 6.5.

Jos tarvitset apua englannin kielellä, tarjoamme erilaisia kursseja, jotka voivat auttaa sinua valmistelemaan jatko-opintoja.

Miten hakea

Voit hakea suoraan Goldsmithsille online-sovellusjärjestelmämme avulla.

Ennen kuin lähetät hakemuksesi, sinun on oltava:

  • Hanke-ehdotus: Kaikki hakijat hakevat liikkuvan kuvan hanketta (koska tämä ymmärretään taiteellisessa yhteydessä). Ehdotuksessasi tulisi olla yleiskatsaus tutkimukseen, jonka haluat suorittaa: ideat, konteksti, menetelmät ja odotetut tulokset (esim. Työn kokonaisuus, yksittäinen työ). Ehdotuksen on oltava enintään 500 sanaa,
  • Henkilökohtainen lausunto: hahmottele aikaisempi kokemuksesi ja motivaatiot liittyäksesi ohjelmaan ja miten aiot osallistua siihen ja hyötyä siitä. Katso ohjeet jatkotutkimuksen kirjoittamiseen,
  • Portfolio: mieluiten yksi PDF-dokumentti, joka sisältää tiedot mediasta, keston, tuotantovuoden ja tarvittaessa kuvauksen sekä luettelon linkistä Vimeossa, YouTubessa tai vastaavissa teoksissa, tarvittaessa salasanoilla. Varmista, että priorisoit työn ja / tai otteet, jotka haluat meidän näkevän, koska kokonaiskestoaika on enintään 15 minuuttia,
  • CV: sisältää yksityiskohdat koulutushistoriastasi ja asiaankuuluvista kokemuksista,
  • Erotuomari: akateemisen tuomarisi sähköpostiosoite, jota voimme pyytää viittausta, tai vaihtoehtoisesti sähköisen kopion akateemisesta referenssistäsi,
  • Oppilaitos: jos saatavilla, sähköinen kopio opetuskirjoituksesta (tämä on erityisen tärkeää, jos olet opiskellut Ison-Britannian ulkopuolella, mutta se ei ole pakollinen).

Voit tallentaa edistymisen milloin tahansa ja palata sovellukseen kirjautumalla sisään käyttäjätunnuksesi / sähköpostiosoitteesi ja salasanasi avulla.

Milloin hakea

Hyväksymme lokakuun hakemukset opiskelijoille, jotka haluavat aloittaa seuraavan syyskuun.

Hakemuksen jättämisen määräaika: 15. tammikuuta 2018, haastattelut tapahtuvat helmi-maaliskuussa 2018.

Kaikki valitut hakijat kutsutaan henkilökohtaiseen haastatteluun.

Haastatteluun kutsuttuja kansainvälisiä (EU: n ulkopuolisia) hakijoita, jotka eivät voi osallistua kultaseptiin, haastatellaan Skypen kautta.

Määräajan jälkeen vastaanotetut hakemukset otetaan huomioon, jos käytettävissä on tilaa.

Kehotamme sinua täyttämään hakemuksenne mahdollisimman pian, vaikka et ole suorittanut nykyistä opinto-ohjelmaa. On hyvin yleistä, että tarjotaan paikka, joka riippuu siitä, että saavutat tietyn pätevyyden.

Jos haet rahoitusta, saatat joutua asettamaan aikaisemman hakuajan.

Ohjelman opetuskielet:
  • Englanti

Katso 23 muuta ohjelmaa kohteelta Goldsmiths, University of London »

Viimeksi päivitetty Lokakuu 16, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Duration
1 vuosi
Full-time
Hinta
12,560 GBP
Ohjelmamaksu 2018-2019: Koti / EU - £ 12560; Kansainvälinen - £ 21860
Määräaika
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä