Master organisaation johtamisessa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Perustamisestaan lähtien San Gil -yliopiston säätiön - UNISANGIL - tehtävänä on myötävaikuttaa yhteiskunnan kehittämiseen paikallisella ja alueellisella tasolla maailmanlaajuisella näkemyksellä osallistumalla ihmisten kiinteään muodostumiseen, tiedon tuottamiseen ja soveltamiseen sekä sosiaalinen vuorovaikutus Tämän periaatteen mukaisesti korkeakoulu kehittää akateemisia koulutusprosesseja perus- ja jatkotasoilla vastaamaan niiden yhteisöjen ja alueiden tarpeita ja vaatimuksia, joissa se on läsnä.

Näin UNISANGIL esittelee Master of Organisation Management -opinnossa, akateemisen ohjelman, joka liittyy taloustieteiden ja hallintotieteiden tiedekuntaan ja jonka alkuperä liittyy liiketalouden perustutkintoa suorittavien korkeakoulujen akkreditointiin (joulukuun 2015 päätöslauselma 021081). ) ja julkisen talouden tilinpito (päätöslauselma 05421, huhtikuuta 2015).

Tämä akateeminen ohjelma täydentää koulutusprosesseja, joita on tarjottu rahoituksen erikoistumisen jälkeen (San Gil - Chiquinquirá); Erikoistuminen strategisessa taloushallinnossa (Yopal); Erikoistuminen strategiseen markkinointiin (San Gil - Chiquinquirá) ja matkailualan kilpailukykyyn (San Gil). Tämä muodostaa strategian integroimiseksi ja akateemisen tarjouksen merkityksellisyydeksi paitsi San Gilin, Yopalin ja Chiquinquirán provinssikehityskeskuksina esittämien taloudellisten, poliittisten ja sosiaalisten tarpeiden lisäksi myös kaikkien ympäröivien kuntien kanssa.

Maisterin tutkinnon perusteena, ohjelman tavoitteena on kaivaa tietyt osaamisalueet liittyvät Senior Management, organisaatio, ohjaus ja johtaminen. Tavoitteena on kehittää taitoja, jotka mahdollistavat organisaatioiden ongelmien ratkaisemisen, sekä analysoida alueellisessa ja kansallisessa ympäristössä esiintyviä erityisiä kurinpidollisia, monitieteisiä ja ammatillisia tilanteita.

tavoite

UNISANGILin johtamisen maisteriohjelman tavoitteena on: "Ylemmän johdon, organisaation, johtamisen ja johtamisen maisterin kiinteä koulutus organisaatioiden ongelmien ratkaisemiseksi".

tehtävä

Instrumentoida ja soveltaa organisaatioissa opittua tietoa kehittämällä niiden opetussuunnitelmarakenteen kautta kriittisyys-, analysointi-, synteesi- ja keskustelukykyä syventämällä tietämystä ylimmässä johdossa, organisaatiossa, johtamisessa ja johtamisessa vahvistamalla kehitys ja kiinteä kasvu alueellisessa ja kansallisessa yhteydessä.

näkymä

Vuonna 2022 olemme alueellisella ja kansallisella tasolla tunnustettu maisteriohjelma johtamisstrategioiden, päätöksenteon ja konfliktien ratkaisemisen kehittämiseksi ja parantamiseksi; muodostaa opettajia, joilla on kriittinen ajattelu, soveltavat tutkimustaidot ja asenteet, jotka mahdollistavat organisaatioongelmien diagnosoinnin ja ratkaisun.126794_pexels-photo-3184291.jpeg fauxels / pexels

opetussuunnitelma

Lukukausi I
aihe ov
Johtaminen ja organisaation johtaminen 3
Strateginen johtaminen 2
Organisaatioiden makrotaloudellinen ja taloudellinen tilanne 2
Organisaation taloudellinen ja kirjanpidollinen johtaminen 3
I-luokan seminaari 2
Laajuus yhteensä 12
Lukukausi II
aihe ov
Henkilöresurssien strateginen johtaminen 3
Organisaation arvostus 3
Suunnittelu, organisaation luovuus ja innovaatio 2
Päätöksenteko 2
Grade II -seminaari 2
Laajuus yhteensä 12
Lukukausi III
aihe ov
Kansainvälinen johtaminen 3
Markkinoinnin johtaminen 3
Organisaation oikeudellinen tausta 2
Valinnainen seminaari 2
Grade III -seminaari 2
Laajuus yhteensä 12
Lukukausi IV
aihe ov
Johtamistaitojen työpaja 3
Valinnainen seminaari 3
Valinnainen seminaari 3
Luokan IV seminaari 3
Laajuus yhteensä 12

Pääsymaksu Profiili

UNISANGIL-organisaation johtamisen maisteriohjelma on suunnattu neljälle erityisryhmälle:

  1. Ammattilaiset valmistuivat UNISANGILista.
  2. Valmistuneet muista alueen tai maan korkeakouluista.
  3. Eri alojen asiantuntijoita, joko UNISANGILista tai muista alueen tai maan korkeakouluista.
  4. Ammattilaiset, jotka toimivat keskitason ja korkean tason tehtävissä alueen ja maan organisaatioissa, tietävät integroidun ja systeemisen organisaation kasvun tarpeesta.

Kaikilla päällikölle jatko-opiskelijoilla on akateeminen ja ammatillinen haastattelu ennen pääsyä.

Graduate profiilia

Master in Organisaation johtaminen, tavoitteena on kouluttaa johtajia strategisella ajattelulla, ammattilaisia, joilla on tulevaisuuden visio, luojia ja innovaattoreita, kriittisissä asemissa ja kykeneviä vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin ja organisaation haasteisiin.

Valmistuneillamme on tietoa kansallisesta ja kansainvälisestä ympäristöstä, geopolitiikasta ja mahdollisten työkalujen hallinnasta, joiden avulla he voivat kehittää parempaa pätevyystasoa organisaatioissa.

pääsyvaatimukset

  • Valokopiotodistus tai ylempi tutkintotodistus
  • Henkilötodistuksen valokopio laajennettiin 150 prosenttiin
  • Kaksi (2) 3x4 -värikuvaa
  • Jäsenyys tai EPS tai Sisben-kortti
  • Lähetä haastattelu tiedekunnan valmistuneen koordinaattorin kanssa

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

UNISANGIL es una entidad de educación superior centrada en la investigación, extensión y formación de su comunidad. Somos una institución de educación superior de origen y acción solidarios que contri ... Lue lisää

UNISANGIL es una entidad de educación superior centrada en la investigación, extensión y formación de su comunidad. Somos una institución de educación superior de origen y acción solidarios que contribuye al desarrollo de la sociedad en los ámbitos local y regional con visión global, mediante la participación en la formación integral de personas, la investigación y la interacción social. Näytä vähemmän