Maisteri audiovisuaalisen taiteen

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Englanti master

School of Arts tarjoaa Englanti-kieli maisteriohjelmaa kuvataiteen, audiovisuaalinen taide ja musiikki. Vuosittain kymmeniä ulkomaisten opiskelijoiden valita maisteriohjelmaa meidän tiedekunnan jatkamaan opintojaan. Läsnäolo opiskelijoita eri kansainvälisten taustat on rikastamiseen koulutusjärjestelmämme perinnettä ja tarjoaa lisäarvoa koulutusta ulkomaisten master-opiskelijoille ja Flanderin opiskelijat siirtymässä hollantilaisen kielen kandidaatin ohjelmia samankaltaisia.

Ohjelmat on järjestetty siten, että helpotetaan kohtaamisia hollanninkielisen ja Englanti-speaking opiskelijat epävirallisissa yhteyksissä, seminaareihin ja kursseille, ja jopa taidehankkeita ne alkavat yhdessä. Ei ole eroja opetussuunnitelmiin, osaamisen, oppimistulokset tai organisaation välillä Englanti-kieli ohjelmia ja niiden hollanninkielisten kollegansa. Englanti-speaking ehdokkaiden tilalla maisteriksi musiikki voi myös harrastaa kehittyneen master "solisti nykymusiikkia".

Suunta testit master ja valmennusohjelmia

Jotta pääsy maisteriohjelmaa on vuosittain valintamenettelyä keväällä, ja toinen kesällä. Alla tiedot esitteen hakulomake suunnan testeissä. Lue tämä esite huolellisesti; löydät kuvaukset ja käytännön tietoa siellä sekä määräajat tarkkailla. Ehdokkaita päällikön tai siltana ohjelman täytyy rekisteröityä ensin. Rekisteröinnin ehdokkaat saavat hakulomakkeen loppuun. Jokainen Joulukuussa liittyvät tiedot suunnan testit ensi vuonna näkyy myös täällä. Oppimispolun valmentajat mielellään antaa sinulle lisätietoja.

Master of audiovisuaalisen taiteen

Tutkimus Ohjelmat

  • Englanti Program Animation Film
  • Englanti Program Film
  • Osa-aika Englanti Master Program audiovisuaalisen taiteen

Tavoitteet

Tutkimus Ohjelma perustuu kandidaatin kurssin ja tavoitteena on kouluttaa opiskelijat voivat tulla erittäin ammattitaitoinen animaatioelokuva - tai muu elokuva - päättäjille, jotka voivat: - luoda alkuperäinen audiovisuaalinen teos, joka edistää kehitystä taiteen, joka perustuu oman taiteellisen näkemyksensä ; - Katsoa, ​​analysoida, tulkita ja arvioida omaa audiovisuaalinen työtä ja toisten ja määrittää oman asemansa maailman taiteen; arvioida ja työntää rajoja; - Läsnä, ja kehitellä omia sanallisia ja visuaalista työtä - soita tieteellisiin ja filosofisiin menetelmiä kyseenalaistaa omaa toimintaansa, toteuttamaan tutkimukseen liittyvät audiovisuaalisen työn ja raportoimaan tästä kirjallisesti; - Suunnitella ja järjestää oman audiovisuaalisen perustuva teos innostava ja toiminnallinen työtilanteessa - Edistää aktiivisesti ryhmässä; johtaa kokousta - on tarvittavat ajaa kehittyä taiteellisen maailmassa, onko johtavassa tai luovaa kapasiteettia.

Pääsy Jatkokoulutus

Master of Arts (MA) ja audiovisuaalisen taiteen liittyy suoraan kandidaatin (BA) ja audiovisuaalisen taiteen ja pääsevät niihin liittyvät Master-ohjelmat jälkeen onnistuneesti loppuun valmistelevan ohjelman (PP):

  • Advanced Master of Science in Conflict ja kehittäminen - Master of Science in Communication Science: Communication Management (PP) - Master of Science in Communication Science: elokuva- ja televisiotutkimus (PP) - Master of Science in Communication Science: Journalism (PP) - Master of Science in Communication Science: New Media ja yhteiskunta (PP) - Master of Science in EU-tutkimuksen (PP) - Master of Science in Political Science (PP) - Master of Science in Sosiologian - Master of Science of Culture Management ( PP) - Teacher Certification taideteollisen

Hakuohjeet Master Kuvataiteen ja audiovisuaalisen taiteen / Master Drama

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The Royal Academy of Fine Arts (KASK) and the Royal Conservatory constitute the School of Arts of University College Ghent. The school brings together talented and motivated students with outstanding ... Lue lisää

The Royal Academy of Fine Arts (KASK) and the Royal Conservatory constitute the School of Arts of University College Ghent. The school brings together talented and motivated students with outstanding educators, active artists, designers and theorists in art and design from all over the world. The mission statement of the school defines its main tasks: development of the arts, education and research in an international perspective. Näytä vähemmän