Maisteri buddhalaisen tutkimuksissa (ma)

Maitripa College

Ohjelman kuvaus

Lue virallinen kuvaus

Maisteri buddhalaisen tutkimuksissa (ma)

Maitripa College

MA in buddhalainen Studies Program on 44-luotto tutkinto-ohjelma johdolla Yangsi Rinpoche. MA aste keskittyy yhdistämällä tiukka akateeminen tutkimus meditaatio ja yhdyskuntapalvelu vaatimukset tarjota ylivoimainen, integroitu opetus buddhalainen Studies, ja on tarkoitettu opiskelijoille etsivät syvällistä ja kriittinen ymmärrys buddhalaisen ajattelun yhteydessä sekä perinteisiä ja akateemisen stipendi. Aste parit meditatiivinen kokemus polku ja koulutusta integroida buddhalainen periaatteet palveluksessa yhteistyössä ydin filosofinen opetussuunnitelman suunniteltu maadoittaa opiskelija buddhalainen periaatteet, logiikka, filosofisia argumentteja, ja meditatiivinen tekniikoita. Integrointi stipendin, meditaatio, ja palvelu on korostettu, ylimääräisiä vaaditut kursseista tutkimusmenetelmiä, historia, ja vähintään kaksi kautta klassisen tiibetin kieltä. Kattava tentit, tai poikkeustapauksissa, tutkielma, on huippukivi astetta vaatimuksen.

Maitripasta College

MA in buddhalainen Studies valmistaa opiskelijoita olla tutkija-ammattilaisten, Jatko selvitykset ja tutkimukset, tulla kääntäjiä, tai muuten muovata muodostumista buddhalaisuutta West työskentelemällä sisällä ja ulkopuolella buddhalainen yhteisöjä. Valmistuneet tämän tutkinnon on monipuolinen suhteen akateemista, henkilökohtaista ja sosiaalista sovelluksia opintojaan.

Opiskelija voi halutessaan suorittaa keskittymän joko Canonical Kielet ja kirjallisuus, tai Spiritual Formation. Pitoisuus Canonical kielten ja kirjallisuuden harjaannuttaa Classical Tiibetin alusta pitkälle tasolle, sekä Tiibetin ja Länsi tutkijat, ja sisältää kursseja läheiset lukemat tekstien kääntämisessä. Henkinen Formation pitoisuus antaa opiskelijoille mahdollisuuden osoittaneet huomattavia keskittyä mentored meditaatiota ja perääntyä.

Tutkinto voidaan täyttää täysi- tai osa-aikainen opiskelija. Päätoiminen opiskelija on otettava vähintään 7 opintopistettä per lukukausi, ja ovat oikeutettuja stipendin varoja.

Tutkinto Pitoisuudet

Opiskelijat MDiv ja MA koulutusohjelmat voivat valita pitoisuuksina joko Canonical kielten ja kirjallisuuden tai Spiritual Formation keinona tunnistaa alueet erityisen syvyyttä ja koulutus.

Pitoisuus Canonical kielten ja kirjallisuuden vaatii vähintään neljän lukukauden klassisen Tiibetin työselostus ja neljä luotto tuntia kursseista läheisessä käsittelyssä buddhalainen tekstin kääntäminen. Kursseja, jotka täyttävät kirjallisuus vaatimus ilmoitetaan kurssin luetteloon. Muut kanoninen kieliä, kuten Sanskrit tai kiinalainen, täyttävät myös kielitaitovaatimukset, kun käytettävissä.

Maitripa College on sitoutunut kouluttaa opiskelijoita klassiseen Tiibetin alusta asteen koulutuksessa - oppimisen aakkoset tuottaa käännöksiä. Missiomme ja visio kehittyä akkreditoitu buddhalainen yliopisto tarjoaa korkeakoulutuksen ohjaavat periaatteet Buddhadharma edellyttää, että myös edistää säilyttäminen Tiibetin rikas tekstisisältö perinteiden ja lisätä niiden saatavuutta länsimaissa. Oppimalla lukemaan ja kääntää Tiibetin, Maitripa opiskelijoilla on mahdollisuus saada viisautta näitä opetuksia suoraan alkukielellä, tutkimus Länsi ja Tiibetin kielitieteilijät, oppia lausua rukouksia ja käytäntöjä Tiibetin, ja hyödyntää harvinaisen mahdollisuuden lukea klassinen tekstejä kanssa Geshe Lharampa ja linjaa haltija, Yangsi Rinpoche. Tämä on myös poikkeuksellinen valmistautuminen tohtorikoulutuksessa ja tutkimus millään alalla Tiibetin tutkimuksia. Katso Classical Tiibetin Kieliopinnot linkkejä lisätietoja.

Maitripasta College

Pitoisuus Spiritual Formation antaa opiskelijoille mahdollisuuden osoittaneet huomattavia keskittyä mentored meditaatio, sekä luokassa ja aikana jäsennelty perääntyä mahdollisuuksia. Meditaatio ja rituaali käytäntöjä, jotka täyttävät vähintään opintopistettä on osoitettava koulutus tehokkuus kautta ohjausta, kasvatustavoitteita, ja arviointi. Kolme meditaatio (MDT) valinnaisia ​​kursseja (lisäksi vähimmäistasoon vaatimukset MA tai MDiv) on otettava, jossa kurssi on suunniteltu opettaa opiskelijoille käytäntöjä tiettyjä kasvatustavoitteita, mukaan lukien viljely henkisiä ominaisuuksia tai taitoja, saamassa käsityksen filosofisten käsitteiden tai oppisisältöjä. Vähintään yksi ylimääräinen luotto tunti (100 tuntia ohjausta meditaatio) on ansaittava osallistumalla perääntyä. Retriittejä voi sisältyä paikan päällä tai asuin- Maitripa tukema retriittejä ja jos hyväksytty ja kuullen Yangsi Rinpoche, voi kuulua myös rakenteeltaan ja valvotaan vetäytyy valmistuvan opiskelijan yksityisesti. Joissakin tapauksissa, ja riittävän dokumentoinnin, opiskelijat voi esittää rajoitetun tunnustamista retriittejä ja käytäntöjen päätökseen muissa suvusta tai muissa keskuksissa.

Progress Graduation Maitripa College Maisteri buddhalainen Studies (MA) (44) Pakollinen & Suositeltava Kurssit

Maitripasta College
 • Johdatus buddhalainen Thought
<li>Johdatus Buddhalainen meditaatio  </li>
<li>Johdanto Klassinen Tiibetin kieli  </li>
<li>History of buddhalaisuus: Intia ja Tiibet  </li>
<li>Yhdyskuntapalvelu Practicuum  </li>
<li>Foundations of buddhalainen Thought: Medium ja Suuri Laajuus  </li>
<li>Tekniikat buddhalainen Meditaatio: Medium &amp; Suuri Laajuus  </li>
<li>Tiibetin II  </li>
<li>Yhdyskuntapalvelu Practicuum  </li>
<li>Madhyamaka filosofia: Miss&auml; on keskitien?  </li>
<li>Tekniikat Meditaatio: Madhyamaka  </li>
<li>Yhdyskuntapalvelu Practicuum  </li>
<li>Madhyamaka filosofia: annoksen Tyhjyys  </li>
<li>Teoriat ja menetelm&auml;t buddhalainen Studies  </li>
<li>Madhyamaka Meditaatio: valmistelu vajrayanan  </li>
<li>Yhdyskuntapalvelu Practicuum  </li>
<li>Masters Thesis / Kattava tentti</li>

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti
Kesto ja hinta
Tämä kurssi on Kampusopiskelu
Start Date
Aloituspäivämäärä
Syys 2019
Duration
Kesto
Osa-aikainen
Kokopäiväinen
Locations
Yhdysvallat - Portland, Oregon
Aloituspäivämäärä : Syys 2019
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon
Dates
Syys 2019
Yhdysvallat - Portland, Oregon
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon