Maisteri johtajuutta

The Graduate Institute

Ohjelman kuvaus

Lue virallinen kuvaus

Maisteri johtajuutta

The Graduate Institute

Yleiskatsaus

TGI tarjoaa ensimmäisen ja ainoan Master of Artsin johtajuuden Connecticutissa. Ainutlaatuinen ohjelma lähestyy johtajuutta sekä taiteena että tiedenä.

Filosofian maisteriohjelma organisatorisessa johtamisessa (MAOL) kokoontui tarjoamaan monipuolisinta ja stimuloivaa kehityskokemusta mahdollista. sisältää neuvonantajia joillekin maailman suurimmille yrityksille - sekä joitain tunnetuimmista start-up-yhtiöistä. Tiedekuntaan kuuluu myös akateemikkoja ja tutkijoita. Yhdessä he työskentelevät yhdessä TGI-opiskelijoiden kanssa auttaakseen jokaista opiskelijaa tunnistamaan, määrittelemään ja saavuttamaan visioaan johtajuudesta - yhteisössä, työpaikalla tai jopa kotona.

Opiskelija suunnittelee ja toteuttaa yksilölliset "läpimurto" -hankkeet, usein hämmästyttäviksi tuloksiksi. Aiempina hankkeina ovat olleet Haitin terveydenhoitopalvelujen verkko, joka perusti voittoa tavoittelematonta vakuutusyhtiötä hyväntekeväisyyteen, luotiin kumppanuuksia ja liittoutumia paikallisten koulutuspiirien ja valtion virastojen kesken sekä lukuisia muita aloitteita, jotka ovat tuottaneet tuloja ja säästää miljoonia dollareita.

Mutta tämän ohjelman todellista arvoa ei voida mitata dollareissa ja sentissä. Se on henkilökohtaista ja ammatillista kehitystä jokaisen opiskelijamme ja alumnimme, jotka ovat sitoutuneet johtamaan osaamistaan ​​kapasiteetistaan ​​ja joiden johtajuus on aktiivisesti tekemässä eroa maailmassa, johon elämme.

MAOL-kokemus

MAOL-oppiminen tapahtuu kolmen tyyppisen kokemuksen kautta: kysely, käytäntö ja soveltaminen. Yhdessä nämä kolme lähestymistapaa tarjoavat integraalisen lähestymistavan yksilöllisen johtajuuden ilmaisun tutkimiseen, sisällyttämiseen ja ilmaisemiseen. Huomaa, että oppimiskokemukset eivät ole huomaamattomia kursseja vaan keino mahdollisille opiskelijoille ymmärtämään, mitä he kokevat ohjelmassa.

Ohjelman rakenne ja kokemus

MAOL on kohortin kokemus: sinä harjoittelet kaikkia samaa ryhmää 8-12 henkilöä kahden vuoden aikana. Tämä muoto helpottaa voimakkaan harjoittajaverkoston muodostumista ja vaalimista. Kokemuksemme viimeisen 25 vuoden aikana oppilaiden yhteisöstä ajan mittaan näkyvä arvo on yhtä tärkeä kuin sinun kehityksesi, sillä ne arvot, joita ohjaajat antavat työskennellä kanssanne. Tämän yhteisön tahallisen tilan muodostaminen on yksi ohjelman ydinosaamisen ensisijaisista vastuualueista.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
The Graduate Institute

Päivitetty September 21, 2017
Kesto ja hinta
Tämä kurssi on Kampusopiskelu
Start Date
Aloituspäivämäärä
Loka 2018
Duration
Kesto
Kokopäiväinen
Price
Hinta
15,943 USD
Information
Deadline
Contact school
Locations
Yhdysvallat - Bethany, Connecticut
Aloituspäivämäärä : Loka 2018
Hakemukset perillä viimeistään Contact school
Loppumispäivämäärä Contact school
Dates
Loka 2018
Yhdysvallat - Bethany, Connecticut
Hakemukset perillä viimeistään Contact school
Loppumispäivämäärä Contact school