Maisteri lentoliikenteen hallintaan

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Master of Science in Air Transport Management (järjestetään yhdessä Cranfield University, UK)

Ohjelman yleiskatsaus

Master of Science (MSc) in Air Transport Management (ATM) on suunniteltu varustamaan sinulle tarvittavat taidot jatkaa menestyksekkään uran eri sektoreilla ilmailualalla, kuten siviili ilmailuhallinnoilta, lentokenttäviranomaiset, lennonvarmistuspalvelujen tarjoajat, lentoyhtiöt, lentoliikenne konsultti- ja ilmailuteollisuuden.

MSc ATM on osa-aikainen ohjelma kehitetty erityisesti vastaamaan vaatimuksiin kiireinen avainhenkilöt joustavampia johtoon opetusta ATM. Siinä yhdistyvät pakollinen lentoliikenteessä ytimen moduulit keskitytään enemmän johtamisen ja henkilökohtaiseen kehitykseen, ja se perustuu tämän valinnaisen moduulit valitaan sopivat yksittäisten etujen ja uran toiveita.

EDUT

Ohjelma opetetaan suurimpien akateemisen ryhmä maailmassa erikoistunut ATM, joka sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän lentoliikenteen ekonomistit, markkinoinnin asiantuntijoille ja ilmailualan insinöörien vahva julkaisu kirjaa ja alan kokemusta.

Pätevyys saavutettu arvostetaan ja kunnioitetaan työnantajien kaikkialla maailmassa, jossa todistetusti jatko työllisyyttä eri lentokentille, konsultti- ja liittyvien teollisuudenalojen.

Talks ja jakaminen istunnot ilmailualan asiantuntijat Singapore tarjoaa oivalluksia ajankohtaisista ATM asioista, hyödyntämällä Singaporen kokemusten ja parhaiden käytäntöjen. Muita oppimisen elementtejä ovat tapaustutkimuksia ja teollisuuden vierailuja keskeisten ilmailun tilat.

OHJELMAN RAKENNE

Ohjelma koostuu ydin (pakollinen) moduulit, valinnaiset moduulit, pakolliset ryhmähanke ja henkilökohtainen tutkimusprojekti.

Vuosi 1: Core (pakollinen) moduulit

Sinun on täytettävä 6 moduulia, joka ajoitetaan pareittain (jokaisessa on 3-päiväinen) back-to-back. Nämä opetus istunnot käydään Singaporessa Aviation Academy (SAA) ja niihin lauantaina opetuksen kunkin parin moduuleista.

Vuosi 2: Lisävarustemoduulien ja Pakollinen Group Project

Sinun on täytettävä vähintään 30 opetti ov koostuu moduuleista suoritetaan SAA ja / tai online-moduuleja. Pakollinen ryhmähanke on myös tarpeen.

Vuosi 3: henkilökohtainen tutkimusprojekti

Hanke on tarkoitus saada päätökseen kautta verkossa valvonnan ja tapaamisia ohjaajan Singaporessa.

Programme Delivery

Ohjelma toimitetaan kautta yhdistelmä face-to-face yhteyshenkilö tuntia VAS, verkossa moduulit, tapaustutkimuksia ja vuorovaikutteinen keskusteluihin.

ARVIOINTI

Oppiminen arvioidaan yhdistämällä kirjallisia ja suullisia kokeita, toimitti työselostus, ja muodollinen opiskelijoiden esityksiä.

SERTIFIOINTI

  • Opiskelijat, jotka suorittaa ensimmäinen vuosi palkitaan jatko Certificate.
  • Opiskelijat, jotka suorittaa 1. ja 2. vuoden palkitaan jatkotutkinto.
  • Opiskelijat, jotka suorittaa kaikki kolme vuotta palkitaan Master Degree.

Pääsyvaatimukset

    1. tai 2. luokan UK arvosanoin tutkinto (tai ei-UK vastaava) mitään kurinalaisuutta; tai tunnustettua ammattipätevyyttä joitakin asiaan työkokemus - Opiskelijat, joiden ensimmäinen kieli ei ole Englanti on saavutettava kansainvälisen Englanti Language Testing System (IELTS) pisteet 7,0
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The Singapore Aviation Academy (SAA), established in 1958, is the internationally-recognised training arm of the Civil Aviation Authority of Singapore. It offers a wide range of operational and manage ... Lue lisää

The Singapore Aviation Academy (SAA), established in 1958, is the internationally-recognised training arm of the Civil Aviation Authority of Singapore. It offers a wide range of operational and management programmes that benchmark international standards and best practices to meet the training needs of the global aviation community. SAA is an ICAO Regional Training Centre of Excellence, ICAO Aviation Security Training Centre, ICAO-endorsed Government Safety Inspector Training Centre and ICAO TRAINAIR PLUS Full Member. Näytä vähemmän
Singapore , Singapore Online + 1 Lisää Vähemmän