Maisteri liikkeenjohdon

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Miksi Management?

Oikea hallinta varmistaa kannattavan toiminnan minkään organisaation olemassa olevien ympäristön ja haasteita, että organisaatio kohtaa. Professional johtajat luovat edellytykset tehokkaaseen hallintaan, antaa päteviä neuvoja resurssien kohdentamiseen ja hienostuneita päätöksiä paikannus ja vahvistamaan organisaatio markkinoilla. Eettisesti ja strategisesti ajatellut johtajien auttaa edelleen kehittämistä kilpailukykyisen liiketoiminnan.

Ohjelman kuvaus

MA in Management Program tarjoaa kaupallisia, valtion ja nongovernment alojen nykyaikainen ja kilpailukykyinen johtajat noudattaa kansainvälisiä standardeja kattavaa tietoa ja ammattitaitoa. Tutkimuksessa prosessi täällä järjestetään tavalla, joka sopii parhaiten opiskelijoille tarpeisiin ja markkinoiden vaatimuksiin. Opiskelijamme keskustella tosissaan tapauksissa ja kehittää ratkaisuja, jotka perustuvat nykyaikaiset tutkimusmenetelmät ja lähestymistapoja, ja ovat valmiita osallistumaan kehittämiseen alan ja organisaatioiden. Taitoja korostuu ohjelmassa ovat luovia ja analyyttinen ajattelu, päätöksenteko sekä viestintätaitoja, jotka luovat edellytykset nopeasti muuttuneet markkinoiden ongelmanratkaisu ja välttämätön ammatillisen ja akateemista uraa. Täydentävänä ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden osallistua käytännön työharjoitteluohjelmia yksityisellä ja julkisella sektorilla.

Ohjelman edut

Vahvuuksia ohjelman määräytyvät mottomme "Kansainvälinen koulutus, kansainvälinen työllisyys"; Meiltä saat erittäin pätevä henkilöstö ja innovatiivisia opetusohjelmia varustettu modernilla opetusteknologia; Market opetussuunnitelmia kanssa Ongelma suuntautunut oppimiseen; Kätevä aikataulu ja Vammaisuus tuki

Opiskelijan vaihto

MA in Management Program myöntää kansainvälinen kokemus ja maailmanlaajuinen verkosto yhteyksiä erilaisten kansainvälisten vaihto-ohjelmien kanssa kumppanin yliopistojen ulkomailla. Helposti siirrettävissä ov ja joustava ohjelmien avulla meidän opiskelijat hyötyvät viettää osan vaihto erilaisessa ympäristössä, receicing laajempaa näkemystä ammatin valittu.

Avoimet työpaikat

Tietty MA in Management takaa valmistuneiden asiantuntemusta liiketalouden ja valmistuneet voivat tulla johtajia, ylimmän johdon ja toimitusjohtajien erilaisia ​​kaupallisia, kansalaisjärjestöjen ja kansalaisjärjestöjen olosuhteissa markkinatalouden ja kilpailuympäristössä.

Pääsy ohjelmaan

Henkilö on otettu ohjelmaan, jos:

 • Hän / hän on suorittanut BA tai vastaava tutkintotodistus
 • Läpäisee B Tyyppitesti Unified National tentit Masters (Georgian kansalaisille)
 • Läpäisee yliopiston sisäinen tentit erikoisuus ja Englanti kieli
 • Ne ehdokkaat, jotka ovat kansainvälinen Englanti kielellä todistusta vastaava B2 tasolle (TOEFL IBT, IELTS ja FCE), ei tarvitse ottaa tentti Englanti kielellä, jos ohjelman mukaisesti pääsyvaatimukset Englanti kieli pidetään vieraana kielenä.
 • Ne ehdokkaat, jotka ovat valmistuneet koulutusohjelma (opetusta kieli - Englanti) aikana viimeisten kolmen vuoden ja niiden GPA on vähintään 75 (100: sta) tai 3 (out of 4), ovat vapaita kulkee Englanti kielitutkinnon.

Pääsymaksu of International Students

 • Opetuskieli: englanti
 • Ohjelma Kesto: 2 vuotta (120 op)
 • Myönnetään Arviointi: Master of Business Administration Management
 • Lukukausimaksun Georgian kansalaisille: 4500 GEL
 • Lukukausimaksun kansainvälisille opiskelijoille: 3000 USD
 • alennukset:
  • -20% Maisterin opiskelija, joka rekisteröityä IBSU välillä 29.8.-9.09.2016.
  • -15% Sisarukset
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

International Black Sea University is internationally recognized for its teaching and management excellence, research output, and societal integration having the necessary environment for its students ... Lue lisää

International Black Sea University is internationally recognized for its teaching and management excellence, research output, and societal integration having the necessary environment for its students and staff to be advocates of intercultural dialogue, respect global human values, and strive for lifelong learning. Näytä vähemmän