Maisteri multimedian luomiseen

laSalle Barcelona Postgraduate

Ohjelman kuvaus

Lue virallinen kuvaus

Maisteri multimedian luomiseen

laSalle Barcelona Postgraduate

LaSalle

Master in Multimedia Creation (MCM) Siinä keskitytään kolmeen tieteenaloilla: Transmedia (Narativa, Serious Games ja pelillistäminen), vuorovaikutus (HCI, vapaat ihmiset-esineet) ja viihde (takilassa motion capture). opiskelijalle tietoa tarvitaan luomaan multimediaprojektia näistä näkökulmista tarjotaan.

Asiantuntijat Tittelit:

 • transmedia
 • animaatio
 • vuorovaikutus

Teknologiat MCM

Teknologia on keskellä multimedian luomisen. Sovellukset, interaktiivinen asennukset, sensorit, luonnollinen vuorovaikutus ... Vuonna MCM ideat käsitetään ja toteutunut tavalla, joka on sopivin luoda ikimuistoinen kokemus.

Metodologia

MCM perustuu filosofia "Kokemuksellinen Multimedia" ja "tekemällä oppiminen", eli opit kuin käytäntöihin tehdään. Kaikki kurssit perustuvat toteuttaa hankkeita, jotka toteutetaan käytännössä hankittuja.

 • vuorovaikutteinen oppiminen
 • Moniammatillisuuden: monitieteellinen työryhmät
 • Toteuttaminen Vakavat Pelit katalyytteinä tiedon
 • perustuu siihen havaintoon, että todellinen kokemus oppimisen ja projekti
 • Todelliset parametrit ketterään ja hallintatyökalut
 • Ohjelma opetetaan yhdessä modulaarinen ja joustava tila, tiedonvälitys- Dome
 • Yhteistyö yritysten kanssa
 • yhteinen metodologia kanssa Entertainment Technology Center

Mitä valmistautua?

 • Kohti luominen tuotetta tai interaktiivisen palvelun, riippumatta sen koosta ja sen soveltamisen aikana.
 • Antaa globaalin tiedon multimediasisällön (luovuus, käsikirjoitus, käyttäjäkokemuksen, suunnittelun, teknologian, sisällön ja hallinta) varmistaa tarvittava emäkset, jotka mahdollistavat luomisen ja kerronta sopivia ideoita alkaen muotoilu suunnattu Loppukäyttäjälle täytäntöönpanoa ja arkkitehtuurin kyseessä olevista tiedoista ja sopivin hallintamekanismi. Opiskelija lopussa, pystyä kommunikoimaan riippumatta input profiilin, jossa kolme suurta roolia alan: tuottaja, taiteilija ja kehittäjä.
 • Opi elinkaaren multimediatuotteen konseptista toteuttamisesta käytännössä määrittämällä ja suunnittelu, ja ottaen huomioon sisältöä, alustan, "media" mukana ja käyttöliittymä. Sen lisäksi, että toteutumista prototyyppi tosissaan, viestintästrategiat kautta "sosiaalinen media" ja todellinen ja virtuaalinen "omaisuus", kuten rannetta juliste, web tai videon sovelletaan.
 • Toimitusjohtaja monitieteellinen työryhmissä, käyttäen sekä klassisia menetelmiä, kuten ketterä joukkueen johto.

Joille se voi koskea?

input Profile

Ohjelma tukee hyvin laaja syöttöprofiilille johtuen luonteesta Multimedia ja koska se on muodostettu poikittainen, täydentävät sisältöä tahansa profiilin. Siksi on saatavilla kaikenlaisia ​​ammattilaisia.

Soveltuu erityisesti valmistuneiden ja ammattilaisten yksi kolmesta antanut erikoisuuksia, suunnittelijoille ja kirjailijat, insinöörien kiinnostunut vuorovaikutuksesta ja 3D-animaattoreita.

Pääset yliopisto ylempään korkeakoulututkintoon (virallinen pätevyys mukautettu uuden eurooppalaisen korkeakoulutusalueen) vaaditaan: koulutus aste 240 op, insinööriksi tai näihin liittyvien alojen. Koulutusta tekniikan tai asteita 180 op, kun voittaa korvaava aiheista.

Output Profile

Hankitut hallinta Tietoa, luovuutta, käytettävyys ja muotoilu viestintää ja kokemusta täydentää syöttöprofiilille jotta harjaannuttaa työskennellä missä tahansa yritys multimediateollisuus ja viestintä.

Saatu tieto asiantuntija erikoistunut otsikko eri tulo profiileja.

transmedia:

Opiskelijat, jotka läpäistyään tämä haara voi toimia pelin suunnittelijat, suunnittelijat kokemuksia, kirjailijat, toimittajat ja yleensä missä tahansa yrityksen mukana suunnittelussa sovelluksia, pelejä, videopelit, transmedia strategioita tuotteista tai palveluista, journalismi 2.0, ...

vuorovaikutus:

Opiskelijat, jotka läpäistyään tämä haara, voi toimia Interaction Designer, luova johtaja, Prototyping insinööri, Speech and Audio Processing tutkija, Speech integraatio insinööri, insinööri Computer Vision, kuvankäsittely ja konealgoritmeja insinööri Tutkija.

animaatio:

Tutkinnon aste animaation voi toimia seuraavilla aloilla: tuotanto sarja ja animaatioelokuva, sukupolvi visuaalisia tehosteita elokuvan, tuotanto grafiikkaa televisiolle, audiovisuaalisen tuotannon mainontaa, luominen kohtauksia ja merkkejä videopelien, multimedia yleisesti tuotantoa (web, vuorovaikutteiset, mobiilisovellukset, jne ..), digitaalinen julkaisu, koulutus, vapaa ja virtuaalinen simulointi (arkkitehtuuri, lääketiede, historiallinen virkistys, ..).

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Espanjalainen
Kesto ja hinta
Tämä kurssi on Kampusopiskelu
Start Date
Aloituspäivämäärä
Syys 2019
Duration
Kesto
Kokopäiväinen
Locations
Espanja - Barcelona, Catalonia
Aloituspäivämäärä : Syys 2019
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon
Dates
Syys 2019
Espanja - Barcelona, Catalonia
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon