Maisteri Psykologia (Tutkimus)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Opiskelija kehittää edistyneitä psykologian kvantitatiivisia ja laadullisia tutkimustaitoja. Tällaiset taidot voivat johtaa tutkimuspohjaiseen tai akateemiseen uraan. Tutkimusmenetelmien soveltaminen ja tutkimustulosten toimivaltainen viestintä on osoitettava; opiskelijoiden on siten kyettävä suorittamaan itsenäistä tutkimusta. Työpajoihin ja / tai kontaktiistuntoihin osallistuminen vaaditaan. Huomaa, että tämä tutkinto ei johda rekisteröintiin psykologina HPCSA: ssa.

Sisterhood

Tulos / pätevyyden tarkoitus

Opiskelija kehittää edistyneitä psykologian kvantitatiivisia ja / tai laadullisia tutkimustaitoja. Tällaiset taidot voivat johtaa tutkimuspohjaiseen tai akateemiseen uraan. Tutkimusmenetelmien soveltaminen ja tutkimustulosten toimivaltainen viestintä on osoitettava; opiskelijoiden on siten kyettävä suorittamaan itsenäistä tutkimusta. Työpajoihin ja / tai kontaktiistuntoihin osallistuminen voi olla tarpeen.

Valintakriteeri

Opiskelijoilla on oltava psykologian tutkinnot, joiden keskimääräinen keskiarvo on 65%. Opiskelijat, jotka saavat psykologian kandidaatin tutkinnon, voivat hakea psykologian maisteriksi. Sisäänpääsy ei ole automaattista ja perustuu korkeimpiin akateemisiin pisteisiin.

tutkimus

Tentti koostuu väitöskirjasta valitusta psykologian teemasta, joka valitaan yhteistyössä esimiehen kanssa ja yhdessä psykologian laitoksen tutkimusprojektien kanssa. Sovelletaan julkaistavan artikkelin lähettämistä koskevaa yleistä asetusta.

Ohjelman kesto:

2 vuotta

Yhteystiedot:

Nimi: Dr. Melissa Card / Puhelin: 011 559 2916 / Sähköposti: mcard@uj.ac.za

Viimeksi päivitetty May 2020

Oppilaitoksesta

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lue lisää

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Näytä vähemmän