Maisteri Vuorovaikutuksen Suunnittelu

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona

Ohjelman kuvaus

Lue virallinen kuvaus

Maisteri Vuorovaikutuksen Suunnittelu

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona

Tämä ohjelma löytyy ENGLANTI

Il Master vuorovaikutussuunnittelussa Sen tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia ​​kiinnostunut digitaalisen johtajat tulevaisuuteen kehittämällä kriittistä ajattelua ja taitoja kyettävä reagoimaan, sopeutua ja hyödyntää vaikutuksia digitaalisen muutoksen, jotta ymmärtää, miten digitaalista tekniikkaa voidaan hyödyntää strategisen suunnitelman .

Master tarjoaa luovan ympäristön, suunnittelu ja teknologiset innovaatiot, keskittyen hankkeisiin, joilla on tulevaisuuden tavoite. Se tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden ja näkemystä kyseenalaistamiseen ja lomakkeen suunnittelija, joka voi toimia eri tieteenalojen, kulttuuriset ja maantieteelliset suunnitella ratkaisuja, jotka tulevaisuudessa yksilölliset tarpeet ja yhteiskuntaan, mikä ruokkii uteliaisuutta, tutkimus ja ajatuksia sekä empatiaa ja yhteistyötä.

Tavoitteet

 • Hankkia teknistä ja teknistä osaamista tarvitaan digitaalisen työmarkkinoilla.
 • Kehittää laaja taitojaan suunnittelu, tuotanto ja johtaminen interaktiivisten projekteja.
 • Valmistautuminen läpi tärkeimmät yrityksille ja ammattilaisille.
 • Luo suuri ammatillinen portfolio pohjalta "tiedotustilaisuuden" todellinen.
 • Sukeltaa liiketoiminnan ja kulttuurinen konteksti kaupungin.
 • Masterointi uusien välineiden käytöstä ja digitaalinen valmistus ohjelmistoja.
 • Optimoida ryhmätyöskentelyyn, tehokas ja monitieteinen.
 • Täydellinen viestintätaitoja näyttelyitä.
 • Vahvistaa autonomiaa opiskelijan itsearviointiin ja "tekemällä oppiminen".
 • Kehittää luovuutta, tutkimusta ja innovointia.

Metodologia

Mestari on jaettu kahteen vaiheeseen, joista jokainen edustaa moduulia: ensimmäinen on cross vaihe, jossa opiskelija opetetaan perustaidot tieteenalojen että tuleviin tarpeisiin; Tässä ensimmäisessä vaiheessa seuraa toinen, jossa opiskelija kehittää taitojaan kurinalaisuutta heidän valintansa: Digitaalinen hallinta, Mainoskoodissa Design UX / UI tai valmistus Digital. Ensimmäisessä vaiheessa me luodaan perusta vuorovaikutuksen suunnittelun käsitteitä, käyttöön perusteet neljästä eri erikoisalojen kurssin. Tämä vaihe Master rakentuu pohjalta viikko-ohjelma, joka seuraa kehitysvaiheet palvelun tai digitaalinen tuote (ajattelu, suunnittelu, koodaus, luoda, innostaa), mikä tarjoaa tasapainoista koulutusta koko digitaalisen liiketoiminnan maailmaan.

Toisen vaiheen Master käsitellään seuraavat erikoisalat erilainen rakenne: opiskelijat työskentelevät yhdessä saman hankkeiden monialaisia ​​toimintoja riippuen valittu erikoistuminen ja mukaan sisällön matkasuunnitelmaasi.

Kenen tulisi osallistua

Se on osoitettu kaikille faneille uusia teknologioita, kiinnostunut rakentamaan laaja tuotevalikoima vetämänä suuret alan yritysten, päätimme toteuttaa ja innovoida yhdessä lupaavimmista markkinoista.

Ohjelma on avoin kaikille kiinnostuneille ammattilaisille suunnittelussa interaktiivisia kokemuksia, kuten:

 • Ammattilaiset suunnittelu ja viestintä intohimo uusia teknologioita.
 • Suunnittelijat, jotka haluavat oppia ohjelmointia ja ohjelmoijat intohimo UX / UI.
 • Tulevia yrittäjiä ja digitaalisen alan tuottajille.
 • Maker, suunnittelijat ja digitaalisen ammattilaisille.
 • Manager ja mainokset pois mainonnan ja viestinnän maailmassa.

uramahdollisuuksia

Riippuen valittu erikoistuminen mahdolliset uramahdollisuuksia on:

 • Ammattilaiset käyttöliittymän suunnittelu ja käyttäjäkokemuksen suunnittelu (UX, UI) suunnittelu studiot ja digitaalinen yritykset.
 • Valmistaja tapahtumia ja projektipäällikkönä mainostoimistot.
 • Palvelujen toimittajan ja vuorovaikutteisia kokemuksia tapahtumia ja konferensseja.
 • valmistaja maailman työntekijät, Fab Labs ja digitaalisen tuotannon tilaa.
 • Ammattilainen viestintätoimistot erikoistunut teknologian ja uuden median.
 • Front - End Developer, luova koodaaja, fyysinen Computing taiteilija

koordinaattori

Kullakin Mestari on kanssa neuvoja alan asiantuntija koordinaattori, joka on aktiivisesti kehittämässä laaditun tutkimuksen ja kurssin sisällöstä, yhteistyössä opetus- IED Master.

Koordinaattori toimii myös varattujen erityisten opettajien alan ja vastaa suhteista yritysten ja laitosten alalla tiedon kurssin.

Tämä Master koostuu asiantuntijapooli joka suunnitteli päällikön ja jokainen niistä on projektipäällikkö yksi moduuleista, jotka muodostavat ehdotetut reittejä.

Tämä allas kuuluu:

Jordi Planas

Suunnittelu vuorovaikutteisia kokemuksia, teknologian ja luovuuden, digitaalisen taiteen ja mainonnan. Perustaja interaktiivisten palvelujen Vimod Studio, jossa hän on suunnitella ja toteuttaa teknologian tapahtumia tuotemerkkejä kuten Garmin, Zürichissä tai Lenovo ja mainostoimistoille kuten Ogilvy SCPF tai tiloissa, kuten Mobile World Congress.

Kokeellisen elektroniikan rakastajansa "Maker" kulttuuri, DIY (do it yourself) ja digitaalinen valmistus. Te Arduino luova ohjelmoija, käsittely, C ++, "internet" ja robotiikan. Hän antaa luentoja ja seminaareja eri koulutusohjelmia (maakunnan taidekoulun Tarragonan koulu pelejä ja vuorovaikutteisia ympäristöt, IED). Hän valmistui kuvataiteen yliopistosta Barcelona ja sai Masters Digitaalinen taide yliopistossa Pompeu Fabra.

Manuela Procopio

Liikenainen, kouluttaja, mentori, opettaja ja Scrum Master. Se auttaa ihmisiä, yrityksiä ja organisaatioita löytää mielekkäitä oivalluksia ja suunnitella luovia ratkaisuja ongelmiinsa avulla ja soveltamista Trend Tutkimus, piirustukset ja Agile Service Management.

Co-perustaja yhteistyönä ja kansainvälisiä aloitteita, kuten co-työpajat (www.coworkshops.org) ja Me Push (www.wepush.com), Manuela on myös pääjohtaja "Management Creative Industries" IED (European Institute of muotoilu) Barcelonassa.

Esteve Maruri

Itseoppinut iästä alkaen 12, mutta on jatkanut Informatics at EPSS, EUPMT ja sai sertifioinnit MySQL, PHP, ja .NET SCRUM.

Hän työskenteli eri yritysten ohjelmoijana, analyytikko, tiedot arkkitehti ja teknologiajohtaja. Näistä olemme: Lähellä Technologies, Vueling The rinho kumppani, Lavinia, Privalia, Atrápalo ja Budgetplaces. Myöhemmin hän muutti Chiara Giacomini Brand Design, missä hän toimii edelleen teknisenä johtajana ja projektipäällikkönä. Laatta aktiviteeteista CGBD kanssa opiksi IED ja sen toimii CTO Days2Play myyvän videopelejä.

Gui Seiz

Luova johtaja FabLab Barcelonassa. Se oli luova johtaja ja johtaja Studios @ haista suunnittelu @ Work Club [RIP] Hän myös työskenteli kaupunkien kehitysalusta joka käyttää kentällä anturit Permakulttuuri kalibroida säähavaintosatelliitteja. Yhteistyön luominen Tolkkua hanke kansalaisuuden tieteiden rahoittaa Euroopan komission kautta FabLab Barcelona.

Kesto ja taajuus

Alku: 25 tammikuu 2018
Tuntia: maanantaista perjantaihin klo 18.30 22:40

* Koulutusjärjestelmän suunnittelu kaikkien IED Master perustuu kriteereihin, jotka tekevät Euroopan Space of Higher Education (korkeakoulutusalueen) kantavassa IED Master antaa järjestelmä pisteitä, jotka on rakenteeltaan eurooppalaisen opintosuoritusten siirtojärjestelmä (ECTS). IED Master vain vapauttaa sen yksityisten arvopapereiden.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti


Päivitetty August 14, 2017
Kesto ja hinta
Tämä kurssi on Kampusopiskelu
Start Date
Aloituspäivämäärä
Tammi 25, 2018
Duration
Kesto
6 kuukautta
Kokopäiväinen
Locations
Espanja - Barcelona
Aloituspäivämäärä: Tammi 25, 2018
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon
Dates
Tammi 25, 2018
Espanja - Barcelona
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon