Maisteri elintarviketekniikassa
University of Warmia and Mazury in Olsztyn
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Olsztyn, Puola
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
3 lukukaudet
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
Johdanto
UWM:n elintarviketieteellinen tiedekunta Olsztynissa tarjoaa yhteistyössä Offenburgin ammattikorkeakoulun konetekniikan ja prosessitekniikan tiedekunnan kanssa mahdollisuuden ryhtyä päätoimiseen 3 lukukauden toisen asteen maisteriopinnot elintarviketekniikka ja ihmisten ravitsemus elintarviketekniikan alalla.
Kaikki opetustunnit pidetään yksinomaan englanniksi. Talvilukukauden opetus tapahtuu Offenburgissa ja kesälukukaudella Olsztynissä. Kolmannen lukukauden opetuspaikan valinta riippuu ohjaajasta ja opinnäytetyön aiheesta (se voi olla joko Olsztyn tai Offenburg).
Valmistuneet saavat tutkinnon valmistumisesta toisen asteen maisteriopinnoista UWM:ssä Olsztynissä pääaineella Elintarviketekniikka ja ravitsemus (elintarviketekniikan alalla) ja maisterin tutkinnon Offenburgin ammattikorkeakoulussa pääaineena prosessitekniikka .
Jos olet kiinnostunut insinöörin näkemyksestä ruoan kehityksestä ja sen valmistusmenetelmistä, olet tervetullut mukaan näihin tutkimuksiin. Hakemuksia voivat jättää maatalous-, metsä- ja eläinlääketieteen insinööriopinnoista valmistuneet, joilla on hyvä englannin kielen taito (dokumentoitu taso B2) ja samalla liikkuva ja innokas hankkimaan uutta osaamista ja kokemusta opintojensa aikana Puolassa tai Saksassa yliopisto.
Opetussuunnitelma
Yhteisopintojen opetussuunnitelma sisältää seuraavat aineet:
Ensimmäinen lukukausi – kevät-kesä (tunnit Olsztynissä):
- Kokeellisten tutkimusten metodologia
- Ravitsemuksen perusteet
- Ruokafysiikka ja reologia
- Elintarvikkeiden markkinointi ja tuotantotalous
- Elintarvikkeiden laadun ja turvallisuuden hallinta
- Elintarvikkeiden tuotekehitys
- Entsymologia ja bioinformatiikka
- Tekniset laitteet elintarviketeollisuudessa
- Tekninen mikrobiologia
- Innovatiivinen elintarviketekniikka ja -tekniikka
- Englanninkielinen terminologia elintarviketekniikassa
Toinen lukukausi – syksy-talvi (tunnit pidetään Offenburgissa):
- Ei-teknisten kompetenssien moduulit: PR + valinnaiset
- Turvallisuustekniikka
- Prosessinohjaustekniikka
- Bioteknologiset muunnosprosessit
- Kemiantekniikka
- Teknillinen koulu - Prosessitekniikka
- Veden käsittely
- Valinnaiset moduulit: Biotekniset prosessit - BP /tai/ Uusiutuvan energian muuntaminen REC)
- BP: Bioteknisten prosessien mitoitus + bioteknologiset prosessit
- REC: Termokemialliset konversioprosessit + Teknillinen koulu - Uusiutuvan energian muuntaminen
Kolmas lukukausi - kevät-kesä (valinta Olsztyn tai Offenburg, riippuen tutkintotyön aiheesta):
Tutkintovalinta Olsztynissä:
- Diplomin seminaari
- harjoitella
- Pro gradu tutkielma
- esittely ja puolustaminen
tai
Offenburgissa valittava tutkinto:
- pro gradu (harjoittelun kanssa)
- esittely ja puolustaminen
Kaikilla Offenburgin ammattikorkeakoulun opiskelijoilla University of Warmia and Mazury in Olsztyn ja kaikilla opiskelijoilla konetekniikan ja prosessitekniikan tiedekunnalla on ilmainen mahdollisuus opiskella kokopäiväisesti, 3 lukukauden, toisen syklin kokopäiväisesti elintarviketekniikan alalla.